Moja Crvena Zvezda
Архива

Mrakić menja Kleuta

Dušan Mrakić

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Andrija Kleut trebao bi na dan najvećeg Zvezdaškog praznika 29. maja, da napusti trenutnu poziciju u klubu i pređe u Košarkaški savez Srbije. Pošto je Kleutov odlazak već gotova stvar, ostaje da se vidi ko će ga naslediti na veoma važnoj poziciji.

Kako sada trenutno stoje stvari, umesto Andrije Kleuta, novi Generalni sekretar našeg fudbalskog kluba biće Dušan Mrakić. Dušan Mrakić je član UO FK Crvena zvezda i bio bi idealno rešenje. Pored toga, Mrakić je i aktuelni Državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike i zajedno sa Petrom Škundrićem učestvovao je u dolasku „Gaspromnjefta“ na naš najveći stadion.

Dušan Mrakić je rođen 1957. godine u Sarajevu, oženjen je i otac dvoje dece. Od 1984. godine bio je savezni fudbalski sudija. Od 1995-1999 godine Predsednik nadzornog odbora udruženja fudbalskih sudija Beograda. Od 2004-2009 godine Predsednik stručnog udruženja fudbalskih sudija Beograda. Član komisije FSS za pravila fudbalske igre. Član UO Udruženja fudbalskih sudija Beograda.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.