Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Терме Чатеж нови спонзор Црвене звезде

TermeУ среду 12. јуна у ЛАВ медија центру стадиона Црвена звезда потписан је уговор о спортско-техничкој сарадњи између најтрофејнијег српског клуба и Терми Чатеж

Постигнутом сарадњом задовољне су обе стране потписнице јер ће црвено-бели у наредне две односно четири године имати максималне услове током летњег, односно зимског припремног периода, док ће са друге стране словеначка компанија уз себе везати један од највећих спортских брендова југоисточне Европе и на тај начин допринети свом даљем развоју. Испред Црвене звезде, потпис на уговор ставио је Председник Драган Џајић.

– У име фудбалског клуба Црвена звезда могу да кажем да сам веома срећан због остварене сарадње са Термама Чатеж. Свим великим спортским колективима је циљ да уз себе окупе добре и успешне партнере. Ми смо као клуб у Термама Чатеж препознали успешан бренд са којим ћемо надам се успешно сарађивати у наредном периоду. Споразум који смо постигли ће уверен сам допринети развоју обе стране, Црвене звезде у спортском, а Терми Чатеж у пословном смислу – истакао је Председник Црвене звезде и захвалио се бившем члану Управног одбора Блажи Чабаркапи на помоћи приликом остваривања сарадње.

Директор Терми Чатеж Себастјан Селан захвалио се првом човеку црвено-белих на лепим речима и додао да највећи мотив за остварену сарадњу лежи у повезивању два велика бренда какви су у својим областима наш фудбалски клуб и Терме Чатеж.

– Првенствено бих се захвалио домаћинима на великом гостопримству. Црвена звезда као и Терме Чатеж су итекако признати у својим областима. Сигурни смо да ће локација и наш тренажни центар испунити све услове за врхунску припрему играча. Поменућу и фирму „Спорт плус“ са којом имамо одличну сарадњу. Желим Црвеној звезди да након припрема у Словенији, забележи што више победа – поручио је Директор Терми Чатеж.

Испред маркетинга словеначке фирме говорила је и помоћница маркетинга Аленка Погачар.

– Осећамо велику част и понос због сарадње коју смо постигли са Црвеном звездом. Бројни фудбалски и рукометни клубови као и националне репрезентације су наши редовни гости. Сигурна сам да ће се и сви из црвено-беле породице у Термама осећати пријатно – нагласила је Аленка Погачар.

Фудбалски клуб Црвена звезда у наредне две године ће и зимске и летње припреме обављати у Словенији, са могућношћу продужетка сарање на још две године.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

veliki pravi zvezdas јун 12, 2013 at 15:16

Hocemo jednog od ova dva sponzora u Crvenoj Zvezdi Opel ili Audi Covicu i Dzajicu u nasoj Crvenoj Zvezdi 😀

Reply
necemo јун 12, 2013 at 15:23

Necemo tajkune u Zvezdi imali smo Tojotu i to je bedan ugovor da dele igracima dzipove.Ne bolje Gasprom da daje neki novac nego ovi da placaju u kolima sa novcem mozemo da otplatimo dugove sa autom ne mozes nista osim da ga das igracu.NECEMO TAJKUNE I LOPOVE U ZVEZDI 👿 👿 👿

Reply
ALO BRE јун 12, 2013 at 14:42

Ajde tarzani komentarisite malo vest o ovom ugovoru o pripremama,uhvatili ste se za Bajkove farmerke ko dete za cuclu…

Reply
dzoni јун 12, 2013 at 14:46

reci brate, smorise vise

Reply
kupus јун 12, 2013 at 15:24

ne seri

Reply
dzoni јун 12, 2013 at 15:25

a da mi kazes to u lice siso mala

Reply
Беране ЦГ јун 12, 2013 at 14:12

Bajko skidaj to sra*e

Reply
@Berane CG јун 12, 2013 at 14:41

U redu je ne morate SVI i UVEK da smarate sa time…

Reply
Zvezda pre svega јун 12, 2013 at 13:55

pogledaj ovog Bajkovica i njegove pantalone,bruka i sramota,pa imajmo ljudi obraza malo prema poginulima 99 godine i da danas nas gaze sa svih strana bas ti isti!!

Reply
kupus јун 12, 2013 at 13:52

joj bajko kako su ti sranje te pantalone

Reply
Delija_ZH јун 12, 2013 at 13:54

vala bas….

Reply
! јун 12, 2013 at 13:49

Aleksandar Lazevski slobodan igrac.

Reply
Delija јун 12, 2013 at 15:57

hahahahhahahahahahhahahhahahahahhahahahahahaha ako si pokusao da me nasmejes onda si uspeo u potpunosti :mrgreen:

Reply
Rajko јун 12, 2013 at 16:06

Ma beži sa njim šta će nam taj balvan nije ni za k~~~~ac

Reply
LAKI јун 12, 2013 at 20:04

Zar lazevski i dalje igra,zar mi lazovic nije polomio kicmu? 😀

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 12, 2013 at 13:48

Hvala BOGU, konacno vise lepih vesti, ovo mi sve uliva poverenje, i optimizam 😀 😆

Reply

Leave a Comment