Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стојадиновић: „Појачање до припрема“

sapinto_stojadinovicСпортски директор Црвене звезде, Зоран Стојадиновић, најавио је новинарима Журнала да се прво појачање може очекивати до почетка припрема.

 „Нема ништа ново. Нећемо ваљда да вртимо исту причу у круг…Како ствари стоје, мислим да ће нешто да буде, до почетка припрема.“ – рекао је Стојадиновић.

Све у свему, с обзиром на то да су неки играчи поднијели захтјеве за арбитражу, неки ће највјероватније отићи, а неки су већ отишли.. Звезди треба доста појачања овога љета, и то у што краћем року јер сезону почиње већ почетком јула, а проблем и даље представљају финансије и буџет.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

49 comments

dusan јун 13, 2013 at 20:32

pojacanje – singular, jednina… nama je potrebno bar pet novih ozbiljnih igraca, a stize slovima i brojem JEDNO pojacanje. pa ima li ovim ponizenjima vise kraja? pa zatvorite ovo da se ne brukamo ili igrajte u narandzastim dresovima i zovite se mala zvezda da ne brukate boje i grb i ime.

Reply
Anka јун 13, 2013 at 09:58

demagogija i babaska frazeologija…..

Reply
mile јун 13, 2013 at 05:59

Hocete li vec jednom da se prestanete razmetati glupostima. Te ovaj ce doci, ovaj je „zver, kida, ubija…“. Stvarno ste mi vise dosadili. Kako vas bre vise ne mrzi da ovde piskarate i lupate gluposti. Smesno mi da citam.
Koga mi da dovedemo, kad svi koji mogu beze iz kluba? Pa culi ste da je Darko otisao u Italiju na operaciju sa 200 eura u dzepu, a vi o pojacanjima. Kakvim pojacanjima? Cime da ih platimo? Ko ce da dodje dobrovoljno? Kad ce da nas prestanu tuziti, kad ce igraci dobiti plate, kad dugove da namirimo??? A vi verujete ovom 101? Bas ste mu i lep nadimak smislili. Bojim se da ne bude kasno kad shvatite da je on tu samo da bi sedeo pored Pinta na klupi. I da je u Zvezdi, ne da dovodi zveri i ubice od fudbalera, vec iz nekog skroz drugog razloga. A kojeg… pa videcete uskoro.
Deco, deco, ne palite se, sidjite sa oblaka dok niste tresnuli o zemlju svom snagom.

Reply
Dzo јун 13, 2013 at 02:32

Nema Brade nema Anđusa,nešto se dešava nadam se rešava.

Reply
Aleksa јун 13, 2013 at 01:52

Ne vjerujem da ce doci Stankovic,ni Ninkovic…Kao i pred svaki prelazni rok,puno price,a malo sta ucinjeno.Budimo realni,nemamo para,nemamo omladince,nemamo ni kog da prodamo..I cemu da se nada covjek?

Reply
marakana јун 13, 2013 at 01:46

nazalost, mislim da u klubu nemaju pojma ko ce da ostane a kamoli ko ce da dodje ! znam da okolnosti diktiraju sve, ali bojim se da cemo da kasnimo sa pojacanjima.

Reply
Kojke јун 13, 2013 at 01:04

da li vi znate da su navijaci Fiorentine skupljali platu za Batistutu? Ja sam za to da se nadje neki dobar a slobodan igrac i npr pola plate daje klub pola,ili cak i vise od pola,placaju navijaci. i da se da plata nekom,za nase uslove,vrhunskom igracu,nekih 500.000 godisnje,sto je za srpski fudbal ekstremno velika plata. Ali to da bude jedan od onih igraca koji sam uzima titulu…

Reply
Delija89 јун 13, 2013 at 01:37

Slazem se al ko danas u srbiji ima para samo 10posto stanovnistva zivi lagodno.Za to sam da se ulaznice naplacuju a ne da udje ko kako oce a i ono sto se naplati ne ode u zvezdinu kasu.A sto se tice plata ni jedan nas igrac trenutno u ovakoj zvezdi ne zasluzuje da ima platu vecu od 100000e godisnje.Onda Milijas koji je dobar igrac kad samo ima nekog iza sebe i to bar dvojicu koji ce da trce umesto njega zaradjuje bar 3 puta vise…Ja sam cak cuo i pricu da mu je plata oko 500000e godisnje al aj neverujem mada me nista nebi zacudilo u ovoj zemlji…Jedini izlaz je privatizacija al da se to ne sklopi na stetu zvezde.To sve moze da se izvede jer zvezda ima toliko atraktivno zemljiste da bi moglo da se izvede i da godisnje ima siguran prihod od toga bar 30mil..Al mi zivimo u okupiranoj zemlji koja je jos u komunizmu.Celom drustvu je lose pa ni zvezdi ne moze biti bolje…Neka nas neki politicar a nek to bude Vucic posto sad je kao najmocniji covek u zemlji uzme i procita istoriju Mancestera pa ce videti koliko koristi od toga sad moze da ima i cela drzava.

Reply
MILAN KG јун 13, 2013 at 01:02

Narednih mesec dana su presudni zna ce se da li ce biti stvoren tim za titulu ili ce oni da nastave dominaciju, necu da razmisljam u tom smeru osim titule dugovi nisu opravdanje za nesuspeh svi klubovi sveta su duzni tako da Vucic mora da kaze rusima da odrese kesu ili da se povuku Fudbalski klub je za mene zivot!!!! svaka cast kosarka,vaterpolo, odbojka fudbal je broj jedan.

Reply
Coki81 јун 13, 2013 at 00:57

Ma pazite da ga ne ubedi…

Reply
Zvezda pre svega јун 13, 2013 at 00:08

Dejane vrati se u Zvezdu,pomozite sad ili nikad!!! Koliko mi krivo za Kuevu pa to je haos,strasan igrac…..Garido je ovde po nekima los,ja tvrdim da je za Zvezdu,ali se nema para za njega i garantujem da ce da ode u dobar tim u evropi,tipa Anderleht,Sion,Kopenhagen i slicni klubovi,opasan igracic,zanimljiv,to garantujem 100 posto!!!

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јун 12, 2013 at 23:49

za koga navija ovaj 101.

Reply
Majstor јун 12, 2013 at 23:36

Zna li se sta oce li ona dvojica sto su bila veceras u pioniru da potpisu za fk?

Reply
milos јун 12, 2013 at 23:20

mozemo da mrzimo fudbalere ali kad vidim ove kosarkase koji sve imaju plate uredne hotele dvoranu netreba fudbalerima toliko i mrzeti nego ove kosarkase oni su najgori

Reply
aleksandar sd јун 12, 2013 at 23:08

U prevodu, Deki nemoj nista da brines sto ce kosarkasi izgubiti vazno je da mi osvajamo titulu sa tobom, A Koki broji pare ,1,2,3,4,5 evra za Stankovica… 😎 Malo sale nije na odmet ove noci, drzite se Delije.

Reply
Vlado јун 12, 2013 at 22:03

Ko bi sve trebalo da ode… Oni koji nemaju kvalitet – Vešović, Asamoa, Pantić, Reljić. I oni od kojih bi se dobro profitiralo – Milijaš – oko 1,5 milki, Lazović, ništa do zime zbog povrede, Milivojević – oko 3 milke, Mićko, oko 4 milke, Kasalica – oko 2. Pojačanja: dovesti jedno dobro i kvalitetno pojačanje i forsirati klince – Vukana, malog Čikića, Stefana Mihajlovića, Srniće…
Sa druge strane, ako imaju srca i poštovanja, valjalo bi da se vrate neki zvezdaši – Stanković, Jagoš Vuković (slobodan igrač), Boško Janković (valjda mu ističe ugovor, a može i na pozajmicu), Žigić da ostane do Decembra… Krasić bi Zvezdu lepo iskoristio kao Viva la Tošić 😀 … ali ko zna.
Bilo bi lepo vratiti Kastilja, Isaha ili Gaja…

Reply
Realan Zvezdas јун 12, 2013 at 22:29

mnogo zelis

Reply
Vlado јун 12, 2013 at 23:13

Ako hoće ispuniti klupske ambicije, poželjno bi bilo dovesti bar jednog od ovih igrača. A ne manekene koji nas guraju u blato.

Reply
@Vlado јун 12, 2013 at 22:30

Cccc au kakvu ti mastu imas,Krasica zele Sanderlend i Sevilja,Vukovic je skoro rekao da se ne bi vratio u Zvezdu ni kad bi smo ga zvali jer smo ga prodali Radu za dzak krompira,ovo ostalo ne zelim da komentarisem jer me mrzi,pozz.

Reply
Vlado јун 12, 2013 at 23:16

I Duška Tošića je htelo nekoliko nemačkih klubova i čovek došao u Zvezdu – odskočna daska. Dobro bi došla i Krasiću jer gde god ode taj greje klupu i donosi vodu.

Reply
Obrad_brko јун 12, 2013 at 23:04

Gde ti zivis mladi covece?
Jel citas ti nesto, pratis vesti po netu?
Cenim da nemas vise od 12-13 godina.
Nije nista licno, ali premlad si izgleda da bi ostavljao komentare…ili bar mucni glavom pre nego nesto napises… Cuj Zigic,Jankovic, Krasic ….hahahaha…dobar vic !

Reply
Vlado јун 12, 2013 at 23:12

Mućni glavom, pišem o tome da bi bilo dobro angažovati jednog od njih, a NE SVE NABROJANE. Ako klub hoće titulu i LŠ, onda treba imati ovakvo poslovanje. A ne dovođenje šeprtlja za ogromne pare!!

Reply
Obrad_brko јун 13, 2013 at 00:08

Alo covece,niti jedan od njih nece da igra za manje od pola miliona godisnje i to minimum minimuma , a Zvezda ne placa ni one sto igraju za 30k godisnje…Budi malo realan…daj boze da skrpimo bilo kakvu iole normalnu ekipu za ligu, jer se moze da se desi da igramo sa omladincima, koje uzgred i nemamo u izobilju…ta politika davanja velikih plata ispusenim mustiklama nas je i dovela ovde gde smo sada, da moraju da se cesu za pripreme…jbt pa to je dno dna, nize ne moze, jedino bankrot.
Zato bi nam malo realnosti u momentu prijalo….kakvi Zigici, Jankovici , Krasici…mi ne mozemo da dovedemo Momcilovica iz Javora !

Reply
Chinez јун 12, 2013 at 23:38

Isah je smesan, Gaj je mator, Krasic je linijas, takav ne treba nikome na svetu.

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca јун 12, 2013 at 20:44

Bojic iz Napretka se mora uzeti.

Reply
Mani јун 12, 2013 at 23:09

Gde ste vi svi gledali tog Bojica kad ga toliko hvalite? Ja nisam cuo za tog decka? Koliko godina ima, koju poziciju igra?

Reply
Andrej јун 12, 2013 at 23:32

Igra u Napretku u veznom redu, jak je, ima dobra pas, pregled igre i zna da postigne gol. A to da li je neko cuo za njega ne govori nista lose o tom igracu. Za mnoge smo se naslusali prica kako nose zlatna jaja pa nista nisu pokazali u Zvezdi.

Reply
Mani јун 12, 2013 at 23:48

Ok, ne kazem nista, samo pitam jer ne pratim mnogo drugu ligu a vidim da ga pominje dosta ljudi.

Reply
krampon јун 12, 2013 at 20:37

Ja ne vidim npr problem, da Stankovic ako nista drugo ne moze, dodji ovde na 6 meseci i kasnije ode gde hoce za 1 ili 2 miliona, npr ako planira da ide u SAD, dodje ovde na sest meseci,pomogne ekipi da pokusa da udje u LE, i na njemu se cisto zaradi milion,dva, to bi mnogo pomoglo finansijski, znam da nema sanse za to al neko moje razmisljanje sto bi Inter i Stankovic raskinuli ugovor obostrano kad je Inter na njemu mogao zaraditi nesto, ne puno jer je star, pa se nadam da mu je mozda zelja da dodje ovde a zna da mi nemamo da platimo Interu ni vodonosu 😀

Reply
Djole- Jagodina јун 12, 2013 at 23:48

Ja postujem i volim stankovica ali covek je na zalasku karijere nebi bio od pomoci bas kao ni milijas tako da ajde da nadjemo mlade brze ostavte se matoraca i onih koji ne igraju ni tamo gde su dovedeni za ogroman novac.Kakav krasic i kompanija pa izgubismo 6 godina na takve gluposti i nista

Reply
Звезда - Србија јун 12, 2013 at 20:34

Ало мистер, сењор не лупај сваки дан појачања, појачања…, отићиће и ови што су овде, па ћемо после да се сликамо. Прво реши ове овде, али не на арбитражу него продај за паре па после доведи појачања. Не можемо ми да имамо 40 играча на платном списку. 25 највише у првом тиму

Reply
red white river јун 12, 2013 at 20:32

ma kakva strana pojacanja kakvi bakaraci,ljudi mi smo pre kolapsom,setite se kad su preuzimali klub, glana stategija je omladinska skola,nije proslo ni mesec dana a ono otislo pola tima a do danas cak ceo tim.Oni sutaju malog Mudrog da nema mesta,smesno i zalosno,ovi iz uprave se prepucavaju,ne znam braco nek nam je bog u pomoci.Vidite ova stoka grobarska je vec zvanicno pocela priprteme, da je srece trebali smo i mi

Reply
Pjano јун 12, 2013 at 20:27

Nama trebaju pojacanja do priprema,kako bi tim krenuo vec da se uklapa,a ne posle 2. kola kvalifikacija da pricamo kako ce tim biti spreman za pocetak sezone u domacoj ligi.

Reply
Mimi јун 12, 2013 at 20:27

nekoliko igraca ide iz kluba,neki su podneli zahtev za raskid…nama treba dosta pojacanja da bi nesto mogli da ocekujemo za sledecu sezonu,a odakle pare za tolika pojacanja?

Reply
Volim Zvezdu јун 12, 2013 at 20:15

BRADOOOOOOO JAVI SEEEEEEEEEEE

Reply
Ibrahim Gaj јун 12, 2013 at 20:13

Ovo je samo moja teorija, nemam nikakve insajderske informacije. Koliko znam, Ninkovic i Stepanov su slobodni, koliko znam pominjali su se u medijima, koliko znam Ninkovic je veliki Delija, za Stepanova ne znam. Mislim da njih dvojica imaju velike sanse da dodju u Zvezdu! Druga stvar Slavoljub Srnic jeste za Crvenu Zvezdu, ali njegov rodjeni brat, ne moze da igra ni Drugu ligu. Gledao sam ih preko 10 puta i ovo odgovorno tvrdim. Treca stvar, nema sumnje da ce Stojadinovic dovesti makar 2 stranca, posto trenutno imamo samo jednog (Garido i Kadu nece produziti ugovore, za prvog se slazem, za drugog ne). Zaboravih i Asamou, ali iako sam ga branio cele sezone, nema decko kvalitet i pored odlicnih predispozicija.
Postoji jos jedan igrac koji je slobodan, to je veliki Ibrahim Gaj! Tacno je da ima 34 banke, ali sumnjam da je zaboravio da igra fudbal, bio bi od pomoci. Pitanje je koliko je Stojadin za njega. Milijas i Mudrinski mogu komotno da odu, i za njih se mogu uzeti kakvi takvi novci, Mladenovic, pa sta znam, sumnjam da je nekome uopste interesantan. Takodje, za Kasalicu se moze uzeti makar milion, ali je jedini igrac iz ove klape za kog bi voleo da ostane, uz Luku Milivojevica, ali Luka je vec sam nagovestio da pomaze Zvezdi time sto odlazi. Milunovic mi niti smrdi niti mirise, ali mogao bi da bude dobra zamena, naravno, levo krilo nije i ne sme biti njegova pozicija vec napadac! Treba nam pored ovih pomenutih, koji su samo moja zelja, krsteno levo krilo, krsten levi bek, i krsteno desno krilo.
Ovo je samo moja zelja: Bajkovic, Vesovic, Stepanov, Gaj, Mladenovic (moramo da imamo boljeg igraca na toj poziciji, nadam se da ce Stojadin tu uraditi dobar posao), Mijailovic (takodje kao i za Mladenovica, moramo da nadjemo nekog kvalitetnijeg, moj pik je Isah, ili neki Stojadinov camuga), Savicevic, Ninkovic, Kasalica (ne volim sto igra po krilu, on za mene treba da igra u paru sa Daudom, ali setimo se i kako je sa krila pravio malu decu grobarima), Srnic (ovde Stojadin mora i moze da dovede nekog igraca slicnog Kuevi, eh pojedem se sto nije zavrsio kod nas, pa makar nekog na sestomesecnu pozajmicu dok se Laza ne oporavi). Mislim da je to tim za titulu. Para nema, to je najveci problem. P.s. Kadu moze vrlo lako da dobije i nas pasos, ako ga vec nema tako da se ne bi vodio kao stranac, mislim da bi zbog svega sto je dao klubu bilo ok da ostane, uz to, niko ne moze reci da on ne zna da igra fudbal. Pozdrav svima, i znam da me ocekuje gomila minusa, ali od toga se ne zivi. Idemo veceras da zgazimo stoku!

Reply
Ibrahim Gaj јун 12, 2013 at 20:15

Zaboravio sam Daudu u timu. Zlatna koka, ocekujem da ga uvaljamo na kraju sezone za minimum tri miliona.

Reply
Ryber Palunko јун 12, 2013 at 20:46

Kad pomislim kako prestolonasljednik ne može naučiti srpski, a pogledaj Ibrahima, zreo za katedru iz maternjeg nam jezika!

Reply
CZV јун 12, 2013 at 20:10

U Barsi B ima 3,4 klinca kojima istice ugovor,mogli bi smo njih da ugrabimo,pa onda Kerlon koji je najavljivan kao velika zvezda i igrao je u Interu,sada je u 3 ligi Japana,11 utakmica 4 gola,odlican tehnicar.Mada tu su vec pominjani Maslac,Grbic,Bojic pa mozda i neko od njih dodje,samo mislim da smo pojacanja trebali da resimo do priprema,a ne da ih dovodimo kad pocnu pripreme,pa da nam dodju nespremni i da propuste 4,5,6 prijateljskih utakmica i ne stignu lepo da se uigraju.

Reply
VLAJKO^^ јун 12, 2013 at 22:04

U Barsi B ima 3-4 klinca? Pa cekaj ti mislis da je njima u interesu da dodju u Srbiju da igraju po livadama??? Pre ce da im ugovore otkupi Psv, Malaga, Udineze…

Reply
Pirot navija za Zvezdu јун 12, 2013 at 22:12

Daleko smo mi od japana druze…

Reply
Mani јун 12, 2013 at 23:12

Taj Kerlon je bio strasan talenat, cini mi se najperspektivniji igrac kad je imao 17 godina.

Reply
aleksandar sd јун 12, 2013 at 23:16

Pa ajde mi navijaci da se organizujemo da skupimo 500 000e za platu Saviole i eto njega?

Reply
Stefan јун 12, 2013 at 20:06

Pojačanje?! pa nama treba bar 7 igraca da bi i na sta licila nova ekipa…

Reply
aleksandar sd јун 12, 2013 at 23:13

Bravo!

Reply
Sava јун 12, 2013 at 20:05

Kako daje izjave ovaj Stole ko da treba da dovede ribe u Zvezdu a ne fudbalere ……..“Како ствари стоје, мислим да ће нешто да буде“ 😀

Reply

Leave a Comment