Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Нелсон: „Волим Звезду“

51b9acbf12d5edemarkus_headlineДемаркус Нелсон је први амерички интернационалац који је продужио уговор са Црвеном звездом. То је можда најбољи доказ о огромној промени у начину пословања и организицији клуба у односу на протекле године. Кроз Црвену звезду продефиловао је велики број странаца, а многи од њих били су незадовољни пре свега чињеницом да оно што им је обећано, односно гарантовано уговорима, није испоштовано. Међутим, та времена за Црвену звезду су коначно прошлост. О томе је сведочио и Демаркус Нелсон, сјајни плејмејкер који одлучио да потпише нови уговор са црвено-белима на још годину дана са могућносшћу продужетка сарадње на још једну сезону:

– Волим Звезду, волим Београд – прво је што нам је Нелсон одговорио на питање како коментарише чињеницу да је одлучио да остане у клубу.

– Уживао сам у Србији, заиста. Ово је једна од мојих најбољих сезона у каријери, а имам прилику да живим у једом од најлепших градова у Европи. И са спортског аспекта је све било на максималном нивоу. Лепо сам се забављао са саиграчима, а организација у клубу је на врхунском нивоу. Због свега тога нисам много размишљао где ћу наставити каријеру. Оно што је још важније је чињеница да цео овај Звездин програм има будућност, препознао сам се у томе – истакао је Нелсон.

На констатацију да је први Американац који је продужио уговор са Звездом Нелсон је рекао:

– Заиста? То нисам знао. Дивно је имати такав податак, мислим да ће то бити разлог више да ме овдашњи људи, који су веома срдачни, памте.

О плановима за будућност Нелсон је рекао:

– Наредне сезоне играћемо Евролигу и то је фантастична ствар за нас играче, али и за клуб. Надам се да ћемо играти добро и да ћемо бити конкурентни најбољим европским клубовима. Ове године смо играли у три финала, освојили смо Куп, зато ћемо се максимално потрудити да наредне године будемо још успешнији.

Нелсон није могао да сакрије своје одушевљење навијачима који су у завршници сезоне пружали феноменалну подршку са трибина:

– То је нешто посебно. Црвена звезда као клуб на то мора да буде поносна. То никада и нигде у животу нисам видео. У четвртој утакмици финала смо играли лоше, али они нису престајали да нас бодре. То је невероватна љубав.

Предстојећи одмор Нелсон ће провести у Америци:

– Ускоро путујем, а прва дестинација ће ми бити Лас Вегас. Потрудићу се да се што боље одморим, а много времена ћу проводити са породицом и пријатељима. Одморићу се мало од кошарке и припремити своје тело за наредну сезону. Нећу заобићи моју Калифорнију, а путоваћу мало и по источној обали – закључио је Нелсон.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

85 comments

Sasa јун 14, 2013 at 16:57

Vidim da je partizanu blokiran racun i da su svi igraci slobodni u izboru nove sredine ajde Čovicu sad im zadaj poslednji udarac i uzmi Lučića nesto sam siguran da navija za nas 😉

Reply
Pjano јун 14, 2013 at 01:35

…jos i da prebacis prvi obruc 😀

Reply
milos јун 13, 2013 at 23:43

svi pisemo sta bi voleli i to je ok ali nama trener treba sa autoritetom kad on prica igraci slusaju ja kad bi mogao da biram tobi bio pesic bez razmisljanja sjajan trener on je prosle godine vodio prosecnu ekipu sa ovom ekipom on bise prosetao ovom sezonom ako je slobodan dovesti ga odmah mada on uvek nesto zakera

Reply
Zeka delija јун 13, 2013 at 22:51

Svaka cast za Nelsona.Pokazao je kako se bori za klub iako je stranac.Ja mislim da nama treba pravi trener.Po mom misljenju treba angazovati Jovicu Antonica koji god tim je vodio imao je rezultate a provereno je veliki zvezdas.

Reply
Libijac јун 13, 2013 at 22:31

postao si moj ljubimac Nelsone!!!

Reply
marakana јун 13, 2013 at 21:53

smatram da je kontraproduktivno bilo ono prepucavanje covica, istrosena je energija a trebalo je vise obratiti paznje na ekipu, mozda ne bi doslo do onih katastrofalnih partija u 1. i 4, utakmici.

Reply
Branislav јун 13, 2013 at 22:55

Poštujem Čovića, ali se slažem i sa tvojom konstatacijom!

Reply
никола јун 13, 2013 at 21:40

Сви играчи имају уговор на 2 године!

Reply
Neca јун 13, 2013 at 20:26

Е брате мој црни, ти си дошо јуче и волиш је. А ми смо ту цео живот, волимо је више од свега на свету иако нам у животу ништа није дала. Још ти примаш и плату од клуба као вође навијача код једног малог клуба у нашој земљи!

Reply
Aimar јун 13, 2013 at 18:39

Dobra vest! Svaka cast Nelsone… Moram samo da napomenem da svi koji pljuju Igora nemaju ni malo obraza i treba da ih je sramota! Covek koji je celu sezonu sam izneo uz Raska i uz povremene dobre partije Savovica,Nelsona,Simonovica (poslednjih 10tak utakmica) i Skota (prvih 6 tekmi,posle ga nigde nije bilo). Zamerate Igoru sto nije ranije dosao u klub?! Pa zar je trebalo da igra sa igracima poput Vujadina Subotica,Mirka Kovaca itd,kada se nije znalo ko je trener,ko sportski direktor a ko predsednik,izuzetak je sezona 2008-09 kada smo imali dobru ekipu,dajte ljudi osvestite se malo,povreda je ucinila svoje da finalnu seriju ne odigra na svom nivou i to je to,dosao je da pomogne i POMOGAO JE,a vi to ne cenite,zato nam je ovako kako jeste!! Fali nam jos par dobrih pojacanja uz Raska,Igora,Nelsona,MItrovica i Savovica pa da igramo ozbiljnu kosarku u EL… Pozdrav Delije.

Reply
HeroeS1904 јун 13, 2013 at 19:26

Ne slazem se sa tobom…svaka cast Igoru na dolasku u njegovu Zvezdu ali njegova uloga u timu na pocetku sigurno nije bila da sam nosi ovaj tim,vec da svojih dvadesetak minuta u igri doprinese sigurnim poenima a ne srljanjem i silovanjem kao da ima 18godina…Svaka cast za Katica ali i on je doveden kao drugi centar ekipe da odmeni i pripomogne a izrastao je u glavnog igraca sto govori kolike promene su se u nasem timu desile od pocetka sezone sto naravno odrazilo i na rezultat na kraju.

Reply
vanja јун 13, 2013 at 17:59

Volimo je i mi brate. Evo prodje jos jedna sezona bez titula u fudbalu i basketu a mi i dalje svaki dan ulazimo na ovaj sat u iscekivanju dobrih vijesti,poput ove. To je samo dokaz koliko ljubavi cuva Crvenu zvezdu i ta ljubav ce je ponovo uciniti velikom, vise vrijedi jedna nada titula od njihovih 10 koje obezbjedjuju u kancelarijama sps-a. Proci ce i to zlo. Nek je vjecna Crvena zvezda.

Reply
Roki јун 13, 2013 at 17:49

„Još ne mogu da kažem da li ću ostati u klubu, videćmo šta će se desiti, pa ću da odlučim“, rekao je Rakočević.

Kakve su sad ovo izjave?!?

Reply
Dzoni јун 13, 2013 at 19:41

Igor je rekao Dabi da ce igrati! 🙂 I da pojma nema o cemu mediji pisu..

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 20:03

Коме?

Reply
Nikola јун 14, 2013 at 13:02

Dabi,jednom od najgotivnijih likova na rsb forumu…Verni navijac KK-a

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 13, 2013 at 17:47

Volimo i mi tebe, brate moj crni 😀 axxaxa 😆

Reply
madness2233 јун 13, 2013 at 17:21

Keselj ima ugovor sa Le Manom do kraja sezone-koja je vec zavrsena u francuskoj cini mi se.Dakle On je slobodan da dodje.Sto se Milicica tice on je u Novom Sadu vec par meseci-na kamenjaru zivi covek tako da..Covic je na potezu kada je Darko u pitanju.
Rakocevic,Nelson,Skot,Katic,Savovic,Radivojevic,Mitrovic i Cvetkovic-zbog sticanja iskustva i potencijala poslednja dvojica.Ostali svi novi da dodju.
Ja bi licno voleo da se vrati Omar Tomas,uz Keselja,Milicica,recimo Capina koji nece igrati evropu sa Radnickim bila bi extra ekipa.

Reply
Sreten Zujkic(Penzioner) јун 13, 2013 at 18:15

Skota da ostavimo?Pa dobro dete da li si ti normalan?

Reply
Dejan Maradona јун 13, 2013 at 18:28

Milicic je mac sa 2 ostrice…definitivno bi bio najdominantniji centar u Evropi ako bi ozbiljno shvatio angazman i igrao io srcem i mozgom…ali obzirom na njegovu labilnost, definitivno treba ozbiljno razmisliti jer za ekipu je najvaznija hemija i dobra atmosfera. Sjajno je sto Nelson ostaje, moze on i bolje od ove sezone i sigurno je da ce bolji i biti, jos kad dobije konkurenciju. Ne znam koliko je moguce, ali Rasic bi dobrodosao, treba nam jedan dobar organizator, dao bi nam mogucnost igranja vise stilova. Trojka je definitivno kriticna…Sigurno da ce pored Nelsona doci i 2 dobra stranca. U svakom slucaju najbitnije je da je izborena EL-a, daje nam mogucnost stvaranja ozbiljnog i jakog sastava za sledecu godinu. ‘AJDE, IGRAJ I BORI SE!

Reply
madness2233 јун 13, 2013 at 18:54

Nisam dete,imam 28 godina,ali Skot je nas najbolji odbrambeni igrac bio u ovom finalu.Hvatao je i skakao za svaku loptu,plus se “tukao“ sa Lucicem i bio borben ,ko je jos osim njega to uradio?

Reply
Spartanac јун 13, 2013 at 23:57

Ono sto nama treba uz Nelsona je Vasa micic!!!Dalje ne bih ni trazio!!!Iskreno,fali nam i jedan bek,za milicica se slazem!Sto se tice trojke,znam da Skot ima ugovar na jos godinu dana a za simonovica ne znam!!!Samo greska je sto smo usli u zavrsnicu sa jednom peticom,a imali smo u jednom trenutku tri!

Reply
marko bl јун 14, 2013 at 00:38

radivojevica bi ostavio..ala brate kapa dole za tebe veliki si znalac za napredak..

Reply
007 јун 13, 2013 at 16:55

Jel nekome sumnjivo to što je Rakoč rekao da možda ostaje?Izgleda da tu nešto nije čisto,izgleda da se pokačio sa Čovićem ili Radonjićem…

Reply
007 јун 13, 2013 at 16:57

Prvenstveno jer je pričao da je došao da završi karijeru i igra EL,a sad odjednom “možda“…

Reply
aleksandar sd јун 13, 2013 at 17:07

Verovatno je mislio na to da saceka da vidi koja ce pojacanja da dodju, nece ni on covek da ga ponizava svinja, da on sam igra.

Reply
Dzoni јун 13, 2013 at 19:42

Igor je rekao Dabi da ce igrati! I da pojma nema o cemu mediji pisu..

Reply
Vladimir јун 13, 2013 at 16:53

Covke ga verovatno dobro placao, pocim ide u las vegas… A tamo obicno zurke i kocka 😀

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 16:20

Fali nam plej, krila (oba) i centar

Reply
Ivan јун 13, 2013 at 18:46

Bek suter takodje I krilni centar 4-ka..

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 19:59

Т.Вајт, Строубери, Марјановић,

Reply
Ivan јун 13, 2013 at 20:18

Ili Alan Rej iz Ulma umesto Strouberija..

Reply
Бранимир јун 14, 2013 at 19:48

Строубери је универзалнији играч и може једнако добро одиграти под кошем. Ален је убица, типа Виденов, али ту имамо Т. вајта. Према томе, …

Reply
Igor јун 13, 2013 at 21:08

Ja ne bih bas Stroberija ali ako Covic odluci postujem

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 16:17

Ma kakv bre Milicic,da li ste vi normalni.Pa taj covek je izvikan,veze on nema,a pogotovu sto ne igra kosarku vec duze vreme.Bolje da dovedemo nekog Slovenca tipa Capina,Jake Blazica(nesto iz aba i drugih liga).Mozda Keselj,ali i on je u katastofalnoj formi.Radman da ne pricam,covek uopste ne trenira.Znaci samo aktivni igraci koji imaju mogucnost napretka a ne propale zvezde.Naravno sve pod uslovom da imamo novca za pojacanja 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Petre Makedonija јун 13, 2013 at 20:23

Ne znam zašto ti lupaju minuse, ali u pravu si 100%.Emocije su jedno, ali EL je ozbiljna stvar i moraju da igraju samo spremni igrači.

Reply
NBB јун 13, 2013 at 16:15

ЈАКА БЛАЖИЧ БЛИЗУ ПОТПИСА СА ЦРВЕНОМ ЗВЕЗДОМ!

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 16:18

odlicno ako je tacno,to nam treba

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 16:18

i naravno uslov svih uslova,otkaz Radonjicu i dovesti nekog trenera tipa Radeta Djurovica

Reply
duško јун 13, 2013 at 16:39

Vladu Đurovića . Gospodin , elokventan i trener
s puno iskustva.

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 17:23

pardon vladu :facepalm:

Volim Zvezdu јун 13, 2013 at 17:40

Mozda si mislio na Radeta Jorovica? 😆

Reply
DANIJEL јун 13, 2013 at 16:38

Jaka neće potpisati za Crvenu Zvezdu i nemojte širiti dezimformacije i ložite narod.
Igrač koji prvi potpisuje ugovor sa našim klubom je mladi reprezentativac Stefan Pot 94′ ali će sezonu provesti u FMP.

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 19:57

не мора бити први, може и други или пети! А ко ти је тај Пот?

Reply
David јун 13, 2013 at 21:07

Stefan Pot je plejmejker juniorske reprezentacije Srbije.Dobar igrac gledao sam ga,ne srlja mnogo za svoje godine i clan je generacije koja je Srbiji prosle godine donijela bronzu na EP.

Reply
Zvezdas S. јун 13, 2013 at 21:33

Jedan od najboljih igraca u svojoj generaciji.

Nikola јун 13, 2013 at 16:00

Ja mislim da ostaju:Katic,Savovic,Rakocevic,Simonovic(svi imaju ugovore sa nama) i Nelson naravno.Moje želje su:Miličić,Radmanović,Jaka Blažić i dobar ply,ovo nije nerealno.Verovatno dva mladja ostaju Cvetković i Mitrovic,još 12 igrač možda Lazić zbog odbrane!

Reply
NCZ јун 13, 2013 at 16:00

i ja cu se odmoriti malo od vas i manekena,idem kod tetke u aleksinac,bovansko jezero necu zaobici

Reply
Spiritus јун 13, 2013 at 15:41

Ovo je odlicna vest ! Jel zna neko kakve su sanse da pored Nelsona u klubu ostanu Katic, Savovic i Rakocevic. Njih da zadrzimo a ovi ostali mogu slobodno da idu . . .

Reply
TCZ јун 13, 2013 at 16:10

Moze i Savovic da ide lagano, bar za nekog nesto para da uzmemo

Reply
Tole dozivotna јун 13, 2013 at 16:11

kakv bre savovic to je nizerazredni igrac,njemu bih prvom dao otkaz

Reply
PEĐA J7 јун 13, 2013 at 16:50

Slazem se, igra samo male utakmice, tu sakupi statistiku, a na derbijima NE POSTOJI!

Reply
dzemonja јун 13, 2013 at 16:55

savovic je obicni mlakonja i mekusac

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 19:56

Шта је вама? савовича јури читава Европа, а ви се тако лако одричете таквог играча.

Reply
Zvezdas S. јун 13, 2013 at 20:15

Slazem se s tobom u potpunosti samo sto bi ostavio Mitrovica i Cvetkovica,jer smatram da u njima ima velikog potencijala.Ta dva igraca mogu dosta da pruze.Moja licna zelja je Milicic.Keselj,dobar amerikanac na poziciji jedan -dva,,i doveo ni Aleksandrova,koji je mislim slobodan igrac,a ove godine je ekstra odigrao u Belgiji.Takođe bi pruzio veliku sansu Risticu i Rebicu,koji su u FMP odigrali nekoliko izuzetno dobrih utakmica,a u svojoj generaciji su ubedljivo najbolji igraci.Takodje ovom prilikom zelim da kazem da treba dovoditi igrace koji izvode dobro slobodna bacanja,nasi igraci svi sem Rakocevica,Lazica i Subotica,Mitrovica bili su ocajni u izvodjenju slobodnih bacanja. Neznam sta uprava planira,ali mislim da Milicic ,pogotovo sto se prica o njegovom eventualnom dolasku ,jeste da je luckast,ali tvrdim da bi igrao srcem za Zvezdu ,i sigurno bi uz dobar trening i pripremu,naredne sezone mogo da postane prvi centar Evrope.Sa njim bi dobili totalnu dominaciju u Skoku,a i u napadu bi bili ekstra jaki.Sa Aleksandrovim u timu bi takodje dobili na skoku,a i dobar je suter.Keselj je za mene licno nasa najbolja trojka.A Katic,Rakocevic i Savovic ,ostace u Zvezdi,isti imaju ugovore na dve godine , oni su nam potrebni zbog lige sampiona.Licno ostalim igracima bi se zahvalio na saradnji,od njih smo imali kvalitetne utakmice ,svakog prestupnog meseca po jednu tekmu,dok su cetvorka Rakocevic,Nelson,Katic,Savovic tokom cele sezone imali dosta konstantan isolidan ucinak,

Reply
marakana јун 13, 2013 at 15:15

moze da dodje ko hoce, ali priznajem samo osvajanje titule na kraju, ABA i nase lige, sve ove price oko drim tima me ne interesuju !

Reply
bojan јун 13, 2013 at 15:11

nelson , cvetkovic , katic , mitrovic , eventualno i rakocevic uz jos 7 pojacanja , mozda i savovic mada samo trojke sutira i skace u odbrani nema nikakvu igru ledjima za 4 , ali ok bio je koristan. Po meni ovde treba dovesti Peru Antica , privoleti Milicica, eventualno keselj, jednu jaku tesku petiicu sa 2.15 , i dobrog sutera pleja da imamo zamenu za nelsona covek igrao po 36 minuta. Ovoj ekipi dovesti i psihologa ,treba neko raditi i na samopouzdanju , nemaju muda, jebo ih mali bogdanovic , a i dovesti sutera na dvojci ipak rakoc ima 35.

Reply
Majstor јун 13, 2013 at 14:55

odmarati se u las vegasu…pa ovaj nas j…u zdrav mozak :mrgreen:

Reply
Samo ti јун 13, 2013 at 14:55

TI SI ZVEZDIN CETNIK NELSONEEE, NELSONEEEEEE!!! <3

Reply
Kobe kobe јун 13, 2013 at 14:50

Da li Katic ima ugovor i za sledecu sezonu?

Reply
bane јун 13, 2013 at 15:48

ima ugovor na dve godine, tako da i naredne sezone je nas

Reply
Zvezdas S. јун 13, 2013 at 20:19

Ima na jos godinu dana .

Reply
dexy122 јун 13, 2013 at 14:47

Volim ove Amerikance, jer znaju kada treba da iskoce u prvi plan. Uvek su im one vazne utakmice vazne i tu pruze najbolje partije. I juce je on pruzio solidnu partiju, ali niko sem njega, Raska i Rakocevica nije pogodio sut. Za sledecu sezonu se prica kako su Milicic i Radmanovic vec dovedeni, zbog ulaska u EL. Samo jedan da dodje od njih. Ostaviti ove mladje igrace. Uz njih Savovica i jos neke ako ne budemo imali bolje zamene za njih. Jako bih zeleo da vidim Keselja u dresu Zvezde, mada ne znam koliko je to realno sada. Mada sada kada igramo evroligu mnogi ce hteti da dodju da igraju kod nas. To je kao liga sampiona u fudbalu. Mogu da se dokazu. Sve u svemu, ponavljam i posle juce, a sada hladne glave. Imali smo uspesnu sezonu, posebno posle onih tuznih kada su nas unistavali na sve strane.

Reply
czv јун 13, 2013 at 17:08

Gos.Covicu,pusti struku da sastavi ekipu,inace nema nista od rezultata.Iz sadasnje Zvezde treba ostaviti najvise cetvoricu igraca.Kakvi Lazici,Radivojevici,Subotici,Simonovici.Trenera obavezno promeniti.Nemoze se Zvezdina igra svoditi na tome da li ce ovaj ili onaj pogoditi trojku ili ne.Lako ste se odrekli nekih igraca od prosle godine pa vam se to obilo o glavu.Partizan je bio bolji i radite na tome da vise ne bude tako.Pustite Vujosevica i ostale,bavite se svojom mukom.

Ovaj komentar sam kopirao i to je jedina istina mozemo mi da pravimo drim team kao Cedevita da dovedemo i Smodisa,Milicica,Jarica,Rasica,Ilijevskog,Antica,Keselja,Bjelicu,Radmanovica(mada bi voleo da ga vidim u dresu),Nedovica,Teodosica,Markovica,Papalukasa.Ali ljudi imena ne igraju vec tim mi moramo da napravimo igru za Rakocevica i Nelsona on si nosioci ovog tima.Nista necemo uraditi dok god zavisimo od suta za tri poena.Ima pozitivnih stvari sa Radonjicem ofanzivni skok nam je dobar ali los nam je presing na protivnickoj polovini sto nismo imali ni sa Vukoicem.Plasim se ako naidjemo na ekipe koje forsiraju presing na celom terenu poput ekipe Makabija i Montepaski Siene.Samo zelim da u EL ne zavrsimo sa Makabizacijom ,a o tome Covic treba vise da vodi racuna nego o DV.Koji je isti kao Murinjo non stop se svadja ali ima F4 2xF8 i nekoliko x F16.Moramo ici da prodjemo grupu ove sezone.Ja kriv Covica zato sto nemamo sistem zato sto nas dobija Mega koja nema krstenog igraca znam mnogi ce reci Bobi ali iskreno sta je taj Bobi uradio u CSKA i EL nista jer dobrom centru ne trebaju samo predispozicija vec i kretanje i pametna igra.Voleo bih kada bi mi igrali poput Makabija dubok presing po celom terenu protiv toga groblje ne zna da igra dokazano vise puta EL.Moramo odustati od te stare nase tradicije samo sut to u Eurocelendzu funkcionise nekako ali u EL to nam nista ne pomaze vec moramo naci sistem.Ne smemo da igramo divlju kosarku vec moramo igrati brzo i treba lopta da tece sto je govorio Pesic kada je dolazio.

Reply
dexy122 јун 13, 2013 at 19:29

Ja se ne razumem toliko u kosarku, ali vidim da se ni ti ne razumes. Cim kazes da Bobi Marjanovic nije dobar igrac. Uostalom, oni imaju i Velickovica koji je dobar ma koliko ga mi mrzeli. Slazem se da nam treba timska igra, ali ne mozes ti da igras timski kada niko ne moze da pogodi trojku za celo poluvreme. Ponavljam, nama treba psiholog i pojacan skauting i strucni stab, jer se ocigledno s ovim momcima ne radi dovoljno. Brown je bio odlican u prethodnom timu, Simonovic isto, Savovic je puno pruzio i u ovom timu, ali je mnogo vise dao pre.

Reply
Igor јун 14, 2013 at 12:24

Da igramo presing 40 minuta 😮 😮 to ne moze ni Makabi da igra covece.

Reply
Igor јун 14, 2013 at 12:24

Da igramo presing 40 minuta 😮 😮 to ne moze ni Makabi da igra covece.

Reply
007 јун 13, 2013 at 14:35

Jel zna neko jel živ Miličić ili se zamonašio,nema ga nigde? 😀 Od ovih gromoglasno najavljivanih pojačanja izgleda da je Kešelj najverovatniji.

Reply
aleksandar sd јун 13, 2013 at 17:10

Gde si cuo za Keselja? ili se zezas?

Reply
MVP јун 13, 2013 at 14:15

MVP,MVP,MVP!
Jedan od retkih stranaca koji me je odusevio!
Nelsone vole te tvoji Cigani! :mrgreen:

Reply
Majstor јун 13, 2013 at 14:54

samo je jedan mvp a to je rikardo marsh 😉

Reply
MVP јун 13, 2013 at 18:43

Izmedju ostalih i on…Ali ne zaboravi i Skunija Pena zatim Omara Kuka… 😎

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 19:50

Стоји и то. Али нико тако није марширао као Рикардо Марш!

Reply
Majstor јун 13, 2013 at 22:32

ka se sjetim one utakmice sa olimpijom 😥

Igor јун 13, 2013 at 14:14

Trebalo bi da dodje 7-8 dana ranije od ostatka ekipe i da u Zelezniku sa Gurovicem i jos nekim trenerima radi na sutu. ❗

Reply
Luka јун 13, 2013 at 17:28

Zar nije primetno poboljšanje kod njega? I tek će da bude bolji! 🙂

Reply
Igor јун 13, 2013 at 21:13

Nelson mi udario minus sto bi da ga ranije vratim sa odmora 😆 😆

Reply
kosovac јун 13, 2013 at 14:00

I pricaj prijateljima,porodici o nama delijama obavezno.. 😀

Reply
kosovac јун 13, 2013 at 13:58

Imam neki jak osecaj da cemo imati drim tim sledece sezone, samo zdravlje..

Reply
Бранимир јун 13, 2013 at 19:48

И Ти?

Reply
Petak 13-ti јун 13, 2013 at 13:54

I MI TEBE VOLIMO!I ZVEZDA TE VOLI JER GINEŠ ZA NJEN GRB!TI I KATIĆ KAO I ZVEZDA U <3.OSTALI AUS IZ ZVEZDE!

Reply
Kapetan јун 13, 2013 at 14:03

Nemoj tako da pricas pored njih dvojce i RAKOC JE GINUO ZA GRB

Reply
Petak 13-ti јун 13, 2013 at 16:19

Rakoču svaka čast,ali je zreo za penziju,nije više za košarku.

Reply
Dzoni јун 13, 2013 at 13:52

Nelson…igrac koji me u jednoj utakmici natera da mu je*em sve redom, a onda me u istoj toj utakmici natera da pozelim da potpise ugovor na 10 godina 😀 Ovo je odlicna stvar, treba da ostavimo 4-5 igraca koji su vec „tim“, koji znaju sta se od njih ocekuje, i to nadograditi sa jos minimalno 5 kvalitetnih igraca (koji bacaju bacanja preko 80%!!!!) 🙂 Nelsone, volimo te <3

Reply
Ivan јун 13, 2013 at 13:49

Hvala ti Nelsone..i mi tebe volimo!

Reply

Leave a Comment