Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мудри: „Фаворити смо у двомечу“

mudrinski_ognjenЈутарњи тренинг фудбалера Црвене звезде у уторак, 25. јуна, поново је одржан на стадиону у Кршком, а Братислав Живковић (главнокомандујући на терену у ишчекивању доласка Славише Стојановића) је на терен послао и Звездине „клинце“ из Омладинске школе који су први дан одмарали.

Миливојевић, Вешовић, Касалица, Ожеговић, Дауда, Ракић и Савићевић и даље раде смањеним интензитетом и по другачијем програму, док су сви остали првотимци здрави и без медицинских проблема, изузимајући Стевана Луковића који после операције и даље ради без лопте.

Игра на два гола на скраћеном терену је поново показала да Звездин нападач Огњен Мудрински има велику жељу да у црвено-белом направи „нови почетак“. Снажни центарфор даје максимум на сваком тренингу и као да се труди да новом шефу струке од првог дана покаже да је он водја Звездиног напада.

– Кад видим грб и црвено-беле боје мени мотив заиста није никакав проблем. Чињеница је да је иза мене тежак период у којем нисам много играо, али мене занима само оно што је испред. Почињемо нову сезону и сигурно је да ћу је искористити да се наметнем и покажем квалитет како бих играо и поново тресао мреже – јасан је Мудрински.

Млади нападач каже да је екипа такође нестрпљиво ишчекивала избор новог тренера.

– Заиста је сваки играч дао максимум и код Живковића и Момчиловића јер их изузетно поштујемо. Ипак, долазак шефа струке је важна ствар. Сигурно је да ћемо морати сви заједно што пре да се упознамо и уклопимо јер за 20 дана је европска утакмица и нема шале – каже Мудрински.

Талентованих, али младих и неискусних играча не мањка и Мудрински се слаже са оценом капитена Милијаша да су појачања потребна у виду искусних и квалитетних фудбалера.

– То су ствари о којем брине менаџмент клуба али сигурно је да су нам потребна појачања ако желимо високе амбиције. Сигуран сам да ће бити нових играча и да ће конкуренција бити позитивна на сваком тренингу.

Мудрински, попут свих саиграча, не зна много о екипама ИБВ и Торшавн, могућим ривалима Звезде у другом колу квалификација за Лигу Европе.

– Чак их ни са кладионичарских листа не знам – смеје се и додаје: – То не сме да утиче на нашу озбиљност. Добићемо прави брифинг од стручног штаба, али одлично је што је прва утакмица на Маракани. Имаћемо прилике да пред својим навијачима упознамо противника односно да одмах докажемо да смо фаворити на том двомечу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

Pjano јун 26, 2013 at 01:27

Pa ako nismo favoriti ovim indijancima,ne treba ni da igramo fudbal!

Reply
dexino јун 26, 2013 at 00:51

Nemoj mnogo ti da pricas nego treniraj i uci ako imas od koga! Pusti ti izjave! Pricaj na terenu! A…inace, u tebe nemam nimalo poverenja i radovao bih se da si otisao! Ma, da ste svi, bre, otisli…mnogo ste losi, mnooogo!

Reply
DelijeBileca јун 25, 2013 at 22:03

Људи вјерујем да сте читали да ће УЕФА избацити Фенербахче и Бешикташ из Европе. Они ће уложити жалбе на то и ако се жалбе не прихвате, у Европа Лигу ће ићи Кајзерспор од четвртог и Касипмаша од трећег кола. Овим је Звезда повећала мале шансе да буде носилац у трећем колу. Пошто је Касимпаша замјенила Бурсаспор који ће играт ЛШ а који има бољи рејтинг од Звезде. У првом колу ЛЕ треба да испадну два од три клуба колико их се такмичи која су боље рангирана од Звезде, да би Звезда била носилац у трећем колу. А та три клуба су Розенбург, Жилина и Левски. Розенбург игра против сјеверноирског Курсандерса, Жилина против грузијског Торпеда и Левски против казастанског Иртиша. Значи шансе да будемо носилац су мале или ипак постоје.

Reply
Nesha јун 25, 2013 at 19:29

Sa ovakvim treninzima i radom!? Ne bi se reklo da smo favoriti…

Reply
marko јун 25, 2013 at 21:43

da si mi dao da igram fudbal danas bi bio drugi bekenbauer

Reply
Ryber Palunko јун 25, 2013 at 17:15

Mudri, ni protiv koga mi nismo favoriti, pa ni protiv Islanđana. Dok nešto ne napravite, ne interesuje me šta imate ‘izjaviti za Dnevnik’. Fudbaler priča na terenu, a rezultat te priče je trofej. Bez toga, tišina.

Reply
dusan јун 25, 2013 at 15:56

favoriti smo? kakva sumanuta izjava. pa da li je moguce da im neko ne kaze da se ne prave pametni jer nisu i da prestanu da daju bilo kakve izjave dok ne naprave bilo kakav rezultat. sest godina su ovi prvaci za redom, a mudrinski prica kako smo favoriti u dvomecu sa timom sa farskih ostrva i kako njemu nije problem motivacija. dok ne uzmete titulu prvaka treba da cutite jer ste najveca bruka ikada. do tada treba da budete u silent modu.

Reply
zvezda po ceo dan јун 25, 2013 at 15:48

Stvarno, gde su ta pojacanja?

Reply
Делија Чачак јун 25, 2013 at 15:17

Дауда-Мудри,какав тандем у нападу!

Reply
dusan јун 25, 2013 at 15:53

kakav?

Reply
Perverzija јун 25, 2013 at 16:15

Zesce opasan.. Ima Evropa da drhti pred njima :facepalm:

Reply
***** јун 25, 2013 at 14:20

Ljudi, imam predosećaj da će Stojanović da upari Mudrog i Daudu (4-4-2), da će Mudri ponovo da cepa jer je vraćen u tim, a da će Rakić da ulazi negde u 70-om umesto jednog od ove dvojice.

Reply
Божа јун 25, 2013 at 14:12

Ма ако их не надувате са по шест комада овде и тамо, онда да баталите фудбал.

Reply

Leave a Comment