Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

Милуновић: Повреда је прошлост

image (10)Када су информације везане за Луку Милуновића у питању, главна вест гласи да је повреда прошлост и да је колено у најбољем реду.

Пред квалификације за Лигу Европе и нови шампионат ово је сигурно лепа вест за све присталице црвено-белих. Хитроноги нападач придружио се саиграчима у Термама Чатеж неколико дана касније, али и поред тога нимало не заостаје у раду за остатком тима.

– Полако улазим у ритам јаких и интензивних тренинга. Сваким даном се осећам све боље. Каснио сам на припреме како бих се у Београду што пре и што боље опоравио од повреде колена и спремио за изазове које Црвеној звезди доноси нова сезона – истиче млади репрезентативац Србије.

Проблеми, односно повреде колена су ноћна мора сваког спортисте. Због тога, Лука не жели ништа да препусти случају.

– Радим свакодневно пре и после тренинга на ојачању лигамената. И то за сада, да не урекнем, изгледа доста добро – кратко је прокоментарисао нападач црвено-белих и додао да су услови у Словенији идеални за припреме спортских колектива.

– Немам ни најмању замерку. Хотел, односно смештај и терени су идеални. У таквим околностима, нама играчима преостаје само да дајемо свој максимум и да се на најбољи начин припремимо за предстојеће изазове – јасан је Милуновић.

А у којој мери ће се тим црвено-белих мењати до почетка сезоне, односно 18. јула још увек није познато иако се свакодневно кроз медије провлачи велики број имена.

– Није на мени, најпосле нисам ни стручан да процењујем на којим позицијама смо „танки“. Имамо доста младих играча и свако од њих поседује квалитет. Мислим да нема разлога за стрепњу без обзира ко нам буде ривал у квалификацијама. Имао сам прилику да играм на Фарским острвима, на Исланду не, иако смтрам да су они благи фаворити. Не треба о њима да размишљамо, већ само о нашој игри, јер немам ни трунку сумње да смо квалитетнији од оба потенцијална ривала – закључио је Лука Милуновић.

Повезане вести

1 comment

Leave a Comment