Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтрељаштво

Три медаље за Звездине стрелкиње на МИ

01072013-jasna-i-zoranaНајбоља спортисткиња СД Црвена звезда у протеклих неколико година Зорана Аруновић освојила је златну и сребрну медаљу на протеклим Медитеранским играма у Мерсину, док је Јасни Шекарић припала бронзана медаља.

Зорана је најсјајније одличје освојила у дисциплини МК пиштољ након што је у финалу победила Гркињу Агати Касуми са 7:1, док је бронзана медаља припала Јасни Шекарић која је у мечу за треће место била боља од Францускиње Стефани Тирод са 7:5.

Аруновићева се окитила и сребрном медаљом у дисциплини ваздушни пиштољ. Она је у финале ушла са прве позиције са одличних 385 кругова. Успела је да се, потом, после 18 дијабола у плеј офу, пласира у финале финала са Францускињом Селин Гобервил, олимпијском вицешампионком из Лондона овим оружјем. Францускиња је била 19. и 20. дијаболом смиренија и освојила злато са 202,5 кругова. Аруновићева је имала 200,6 кругова, док је бронзу освојила Петра Добравец (Словенија) са 175,5 кругова.

Повезане вести

1 comment

Damjan Martinovic јул 4, 2013 at 01:27

Jasna je neunistiva.Vec sam pominjao da treba da nesto napisete o njoj.Mislim da ne postoji veca sportiskinja od nje u celoj istoriji naseg sportskog drustva.Na kolena pred Jasnu,ooooo!!!Svaka joj cast za sve!

Reply

Leave a Comment