Moja Crvena Zvezda
Архива

Poraz u Valjevu, rezervisti svega četiri poena

Nedović i Nikolić, foto "Žurnal"

Crveno-beli košarkaši su upisali poraz u Valjevu od Metalca nakon katastrofalnog finiša poslednje četvrtine – 106:94. Početak utakmice protekao je u dobroj igri domaćina, da bi u naredna dva perioda Zvezda igrala daleko bolje i došla do prednosti, koju je držala i u poslednjem periodu. Međutim, usled nekoliko promašenih slobodnih bacanja, ali i šuteva za tri poena, prednost Metalca je rasla u samom finišu, a naši košarkaši su pokušavali brzim ličnim greškama da sustignu domaće, na žalost bez uspeha.

I na ovoj utakmici izdvojili su se centri Nikolić i Lešić, kao i bekovski par Nedović-Bakić, međutim podatak da je kompletna klupa postigla svega četiri poena dovoljno govori o najvećem problemu Crvene zvezde u Srpskoj Ligi.

Naša ekipa ostaje i nakon ovog kola na četvrtom mestu na tabeli, a preostale su još tri utakmice do kraja Lige i početka plej-ofa.

METALAC – CRVENA ZVEZDA 106:94 (32:22, 19:26, 20:26, 35:20)

Vаljevo – Sportskа hаlа „15. septembаr”. Gledаlаcа: 2.500. Sudije: Mаrko Jurаs (Beogrаd), Mаrko Pecelj (Novi Sаd) i Ivаn Stefаnović (Krаljevo).

METALAC: Perić, Kruščić 14, Bunić 1, Mаrojević 23, Sekulić 2, Birčević 12, Sаvić, Trtić 10, LJubičić 18, Bаlmаzović 19, Tomаšević, LJubojević 7.

CRVENA ZVEZDA: Cvetković, Drčа 2, Čvorović, Drаgićević, Rаdosаvljević 2, Bаlаbаn, Lešić 22, Nedović 15, Nikolić 18, Mаrinković, Subotić 10, Bаkić 25.

Повезане вести