Moja Crvena Zvezda
Архива

Isah u Italiji, Toro na Marakani?

Rafael Fereira Francisko Toro

Prema informacijama koje su objavili mnogi mediji, Aval Isah bi mogao ovog leta da napusti Crvenu zvezdu i otisne se put Italije. Isah je dve i po godine na Marakani, ugovor mu ističe u decembru, te je ovo poslednja prilika da klub zaradi neki novac od njegovog transfera.

Zainteresovani klubovi su Breša i Leće, a ovaj potonji ima veće šanse da dođe do fudbalera iz Gane. Isah će gotovo sigurno izgubiti mesto u timu na leto, obzirom da će u klub stići dva ili tri strana fudbalera, a da zasigurno ostaju Evandro i Borha.

Kao zamena za Isaha u veznom redu ponovo se pominje Francisko Toro, koji je prošle zime odlučio da ostane u Brazilu, te prihvatio izdašniju ponudu Atletiko Mineira. Toro ipak nije dobijao priliku koliko je očekivao, te je najveći deo proleća proveo na klupi, a sada se ponovo razmatra njegov dolazak na Marakanu.

Najveći problem biće svakako plata, obzirom da sjajni vezni igrač ima 750.000 dolara godišnju zaradu. Sigurno je da taj novac ne bi dobio u Beogradu, te je veliko pitanje da li bi do dogovora došlo.

U slučaju dolaska, Toro bi verovatno igrao i na mestu zadnjeg veznog, ali i na mestu centralnog veznog uz Evandra, obzirom da se očekuje da mladi Mijailović dobije daleko više šansi da igra naredne sezone. Obzirom da oba fudbalera mogu da pokriju obe pozicije, vezni red od leta bi verovatno bio u sastavu – Evandro, Toro, Mijailović.

Повезане вести

28 comments

Comments are closed.