Moja Crvena Zvezda
Архива

„Meč sezone“ u Železniku

Nikolić, Bakić i Lešić

U 13. kolu Superlige KLS Crvena zvezda igra „utakmicu sezone“ u Železniku. Cilj je osvajanje četvrtog mesta, plasman u plej of i učešće u Jadranskoj ligi u sezoni 2011/12.

Oba tima imaju učinak od 5 pobeda i 7 poraza. Zvezda je u prvom meču trijumfovala sa +11 (90:79), ali je sa tri poraza u poslednja četiri kola ušla u neizvesnu završnicu lige.

U poslednjem kolu, Zvezda dočekuje Mega Vizuru, dok FMP gostuje Radničkom u Kragujevcu.

Teoretski kandidat za plej of je i Metalac iz Valjeva, koji ima pobedu manje od Zvezde i FMP, ali i lakši raspored u poslednja dva kola.

„Nаučili smo dа se borimo sа pritiskom, čаk mogu dа kаžem dа odlično funkcionišemo u tаkvim situаcijаmа. Do sаdа smo uglаvnom sve te prelomne situаcije uspešno rešаvаli. Nаdаm se dа ćemo to dokаzаti i ovogа putа. Do krаjа je ostаlo dvа kolа, teško je pobeći od mnogobrojnih kаlkulаcijа. Ali, sаdа ne rаzmišljаmo o njimа. Nаdаm se dа nаm mаtemаtikа neće biti ni potrebnа, odnosno dа ćemo nаjveći deo poslа u borbi zа NLB ligu, zаvršiti već u Železniku“, rekao je Uroš Nikolić za „Žurnal“.

Podrška navijača u Železniku bila bi veliki veliki podstrek i pomoć našim igračima. Kao i uvek, FMP je cene karata za utakmicu postavio na neobično visokom nivou – 1.000 dinara!

Klub poziva sve naše navijače da dođu i pomognu timu u najvažnijem meču.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.