Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Лазић – Не постоји алиби

LazicМлади дефанзивац Црвене звезде Дарко Лазић заједно у пару са Јованом Крнетом успео је да сачува Бајковићеву мрежу у 180 минута двомеча са ИБВ-ом.

Међутим, разлога за бригу има доста.

– Пружили смо доста слабу партију и не постоји никакво оправдање за то. Борили се јесмо, али нисмо показали квалитет. Исланђани су нам створили превише проблема јер нисмо успели да постигнемо гол на време. Након тога смо постали нервозни и почели стихијски да играмо, без праве идеје. Морамо много тога да исправимо у нашој игри и заиграмо много боље у наставку квалификација и касније у домаћем шампионату – јасан је Лазић.

Повезане вести

9 comments

Djole- Jagodina јул 26, 2013 at 16:20

Ti Lazicu i mozes da pricas jer nemamo sta da ti zamerimo za razliku od vecine tvojih drugara.Samo nastavi da igras hrabro i smireno da ne izgubis samopouzdanje i jedini savet koji bih ti dao je sledeci:Kad ti dolazi lopta koju moras da ispucas poenta je u tome da je ispratis pogledom do trenutka udarca i nece se desavati da ti prelazi preko noge.Jos jednom gledas u loptu dok je ne udaris stopalom najbolje unutrasnjim delom ali to zavisi od polozaja koji zauzmes.SRECNO i samo smireno bices ti jedan od najboljih stopera lige!!!!

Reply
Deremo ih јул 26, 2013 at 13:39

Samo vi igrajte kako treba a mi cemo vas bodriti do kraja. ❗

Reply
Los Che јул 26, 2013 at 10:21

Sve izjave su kao pokvarena ploča i copy-paste! Kao da je neko sasvim treći kriv za onakvu igru a ne oni, igrači…

Reply
Maja јул 26, 2013 at 10:19

samo napred momci, verujemo u vas!

Reply
slobodan јул 26, 2013 at 10:13

Krneta íznenadjuje pregledom igre i u ódbrani i fórsira odlicno duge lopte koje napad treba bolje da iskoristi. DOBIJU KAO NA TANJIRU! BRAVO!

Reply
MARKO NBGD јул 26, 2013 at 07:26

sta da kaze covek posle ovakve partije…prvi mec dosta solidan,drugi prilicno los…bice tu napredka bice igra bolja,ima prostora za mlade igrace..jako glupi kartoni pogotovo crveni mihajlovica,izgoreo decko u zelji da se nametne i to je ono sto je pozitivno jer stvarno da pri neresenom rez se borimo za svaki aut,faul kao da gubimo..nadam se da samo ovo jedan los dan.zVEZO ZGAZI IH SVE VOLI TE BLOK 11 C

Reply
lpool јул 26, 2013 at 01:08

duuugggooo duuugooo slusam ove izjave posle katastrasne utakmice.. i msm da sam oguglao na njih.. jednostavno citam ovo al u mozgu mi se samo vrti bla bla bla bla bla bla bla bla 😯

Reply
delija101 јул 26, 2013 at 11:34

Da pogadjam-6 godina.

Reply
joca јул 26, 2013 at 00:52

Биће од тебе фин штоперчић, само ти треба искусан партнер. И теби, и Крнети…

Reply

Leave a Comment