Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Бајковић: „Боље да није ни било пенала“

BajkovicЧувар мреже најтрофејнијег српског клуба Бобан Бајковић сачувао је себе и своје саиграче неизвесне завршнице у реванш сусрету кЗвездина „јединица“ одбранила је једанаестерац 15-ак минута пре краја меча и на тај начин смањила наду домаћина да могу да стигну предност из првог дуела одиграног у Београду. валификација за Лигу Европе на Вестманеји.

Љубимац навијача касније је направио и једну грешку за коју се искупио одличном интервенцијом. Довољно да малобројне Делије запевају „Бајко брани тотално другачије од других“.

– Највише волим утакмице у којима не морам да браним пенале и у којима немам пуно посла, јер то онда значи да Звезда игра добро и да је надмоћна на терену. У појединим тренуцима смо имали и среће. Требало је много раније да решимо питање победника, раним голом, имали смо прилике за то, нисмо их искористили и након тога се увукла нервоза у тим. Суђење је било веома лоше, али то није тема којом желимо да се бавимо, већ наша лоша игра. Морамо да се стиснемо и поправимо много тога до двомеча са Черноморецом – констатовао је Бајковић.

Експедиција Црвене звезде у Београд се враћа у петак 26. јула у поподневним сатима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Cira јул 26, 2013 at 11:18

To nam se stalno ponavlja…Bajko nije golman za Zvezdu i to tvrdim odavno,
odbrani penal ili neku vaznu loptu i sve se zaboravi i tako u krug.Bez sigurnog golmana mozemo dovesti i stopere Barse odbrana nece biti sigurna.

Reply
Laki јул 26, 2013 at 11:06

Svi spominju penal,a meni vise zapada u oci ona rukometaska odbrana nakon njegovog kiksa mozda 10 minuta kasnije kad je skinuo reflksno zicer

Reply
boki јул 26, 2013 at 07:38

Bajko mora malo vise da kupi visoke lopte dva puta mu lopta ulazi u peterac on ostaje ukopan na liniji to nije dobro peterac je golmanov mora to da kupi

Reply
delija101 јул 26, 2013 at 11:31

Nema on golmansku tehniku, vec samo strasan refleks koji je u evropskim okvirima.

Reply
Spasoje јул 26, 2013 at 00:53

Eeeee da mogu vremeee u nazad da vratim da si odbranio penal protiv Bordoa a da si sad primio … Opet bi prošli u treće kolo a i u pre godinu dana u Ligu Evrope!

Reply
stefan јул 26, 2013 at 01:18

bravo care… valjda ce se ove godine poklopiti kockice…

Reply
joca јул 26, 2013 at 00:48

Браво Бајко! Кад се буде отворила ситуација да се доведе добар голман, ја сам за али тренутно нам то није приоритет…

Reply

Leave a Comment