Moja Crvena Zvezda
Архива

Pirova pobeda nad Megom

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Mega Vizuru u poslednjem kolu Košarkaške Lige Srbije sa 103 : 75 (23:22, 20:15, 31:22, 29:16), međutim to nije bilo dovoljno da se plasiraju među prve četiri ekipe i obezbede učešće u plej-ofu i NLB Ligi naredne sezone.

Naime, Radnički je u Kragujevcu pobedio veoma ubedljivo FMP, ali je Metalac slavio nad OKK Beogradom i tako „pogurao“ tim iz Železnika do četvrtog mesta na tabeli. Crvena zvezda će tako, posle gotovo punih deset sezona, sledeću provesti takmičeči se samo u domaćem šampionatu.

Kada je o današnjoj utakmici reč, treba istaći da je naša ekipa imala veliki broj raspoloženih igrača zahvaljujući kojima je brzo preuzeto vođstvo, a kako je utakmica odmicala razlika je bila sve veća. Najbolji u ekipi trenera Saše Nikitovića bio je mladi plejmejker Nemanja Nedović koji je postigao 22 poena i imao čak 10 assitencija. Uz Nedovića efikasan je bio i kapiten Boris Bakić sa 18 poena, 6 assitencija i 3 osvojene lopte, kao i centar Uroš Nikolić sa takođe 18 poena ali i 5 skokova.

Najbolji pojedinac na susretu bio je igrač gostiju Branko Milisavljević, koji je postigao 25 poena i imao šest asistencija.

Leto ispred nas biće veoma „vruće“ na Malom Kalemegdanu, a opcija za nastavak bitisanja naše košarkaške sekcije ima mnogo.

Повезане вести

22 comments

Comments are closed.