Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikolić osvojio „Montenegro open 2011“

Nikola Nikolić

Naš kapiten Nikola Nikolić ( do 90 kg) još jednom je potvrdio kvalitet na međunarodnom turniru „Montenegro open  2011“ održanom u Sportskom centru Topolica u Baru.

U finalu u kategoriji do 90 kilograma Zvezdin kapiten i reprezentativac Srbije odmerio je snage sa starim znancem i drugom iz nacionalnog tima, Nikolom Miloševićem.

– Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim rezultatom. U klupsku riznicu dodao sam još jedno zlatno odličje osvojeno u međunarodnoj konkurenciji – rekao je posle osvajanja zlatne medalje Nikola Nikolić.

Kao što je i obećao pred polazak u Crnu Goru, Nikola Nikolić je još jednom potvrdio da je borac na koga možemo u potpunosti računati.

– U Crnu Goru sam došao odmoran i u potpunosti spreman za sve što me očekuje. Naravno boriti se u nacionalnom kimonu je velika čast. Imajući u vidu sve ove činjenice složićete se da nisam nikako mogao da osvojim ništa manje do zlatne medalje-  istakao je Nikola Nikolić.

„Montenegro openu 2011“ prisustvovao je i Marijus Vizer,  predsednik Svetske judo federacije. Srpsku sportsku delegaciju na „Montenegro open 2011“ turniru predvodio je Ivan Todorov, predsednik Džudo saveza Srbije i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Повезане вести