Moja Crvena Zvezda
Архива

Četiri igrača Zvezde u idealnom timu

Zajednica superligaša, koja inače u poslednje vreme izaziva smeh kod mnogih navijača širom Srbije, objavila je najbolji tim JSL, za sezonu koja se završava u nedelju. Na svu sreću čelnici zajednice i FSS-a nisu imali mnogo učešća u ovom izboru( glasali su su svi treneri u ligi), jer ko zna kako bi se završilo, ali ni ovako nije ispalo „najsrećnije„, najviše zbog činjenice da najbolji tim čine 12 igrača!

U idealnom timu JSLu formaciji 4-4-3, nalaze se sledeći igrači

Golman: Bojan Šaranov (OFK Beograd)

Odbrana: Pavle Ninkov (Crvena zvezda), Stefan Savić (Partizan), Danijel Mojsov (Vojvodina), Duško Tošić (Crvena zvezda)

Sredina: Radosav Petrović (Partizan), Slobodan Medojević (Vojvodina), Evandro Goebel (Crvena zvezda), Stefan Babović (Partizan)

Napad: Ivica Iliev (Partizan), Abubakar Oumaru (Vojvodina), Andrija Kaluđerović (Crvena zvezda).

Dakle čak četiri igrača Zvezde su se našla u idealnom timu, koliko ih je bilo i sa druge strane brda, dok je Vojvodina imala svoja tri predstavnika. Jedini ko je bio bez ikakvog premca je Pavale Ninkov, koji je imao čak 13 od 16 glasova. U napadu je napravljen kompromis, pa Kaluđerović, Oumaru i Ilijev predstavljaju napadačku trojku, najviše zbog činjenice da su Ilijev i Kaludjerović imali isti broj glasova. Ovaj trojac se inače nalazi i na vrhu liste strelaca JSL, a ko će poneti titulu najboljeg strelca odlučiće se u poslednjem kolu. Oumaru(10) i Kaludjerović (12) u medjusobnom susretu odmeriće snage, dok će Ilijev(12) imati verovatno lakši posao protiv prijateljske Slobode.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Medojević (Vojvodina),a nagrada za najjačeg šutera Super lige dodeljena je Marku Stanojeviću (Rad).

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.