Moja Crvena Zvezda
Архива

Milojević: „Nadam se da ćemo dati mnogo prvotimaca“

FK Crvena zvezda sa ponosom obaveštava sve svoje navijače da je omladinska selekcija našeg kluba u aketuelnoj sezoni uspela da stigne do titule prvaka Srbije, što je rezultat na koji smo čekali osam godina. Dečaci koje predvodi trener Vlada Milojević sakupili su 61 bod i dva kola pre kraja imaju osam bodova više od drugoplasirane ekipe.

Zvezdinim omladincima ostala je još utakmica poslednjeg kola protiv Vojvodine, i utakmica zaostalog kola protiv Partizana. Oba meča igraće se na omladinskim terenima FK Crvena zvezda.

– Prvenstvo još nije gotovo ali izvesno je da smo šampioni. Srećan sam zbog toga i čestitam svim dečacima koji su u uspehu učestvovali. Nadam se da će ova generacija dati mnogo prvotimaca. Zaslužili smo ovu titulu, u konkurenciji odličnih ekipa Rada, OFK Beograda, Partizana, Vojvodine, što su klubovi koji se uvek nalaze u vrhu omladinskog takmičenja – kaže Vlada Milojević, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde.

Ipak, o mogućim igračima za Prosinečkog Milojević ne želi mnogo da priča.

– Neću da izdvajam decu, svi su zaslužni i svi u kvalitetni. Odluku će doneti stručni štab prvog tima, u zavisnosti šta im treba kao i rukovodstvo kluba.

Posebno je interesantno da je Milojević titulu osvojio uz činjenicu da je, tokom sezone, veliki broj omladinaca šetao od matične selekcije, do Sopota, odnosno prvog tima. Primera radi Srđan Mijailović je samo prvi deo sezone igrao za omladince, dok je ostatak proveo u prvom timu, dok su Spajić i Stojković stalno bili sa Sopotom.

– Mislim da javnost zna braću Srniće, golmana Dmitrovića, Spajića, Mićka, Lukovića, Stojkovića… ne moram ja da ih predstavljam. Samo želim da istaknem da sva ova deca mnogo vole klub za koji igraju i svi će Zvezdi dati svoj maksimum, u to sam siguran.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.