Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Лазић: „Одлични услови на Златибору“

lazicФудбалери Црвене звезде приводе крају боравак на Златибору где кроз напоран рад покушавају да исправе све недостатке у игри које су показали од почетка сезоне. У понедељак 14. октобра на програму је контролни меч против екипе Јединство Путеви, а повратак за Београд предвиђен је дан касније.

Један од изабраника Славише Стојановића коме је репрезентативна пауза добро дошла је млади дефанзивац Дарко Лазић. Перспективном штоперу одмор је био преко потребан како би изнова стекао стабилност и сигурност након лакше повреде која га је мучила.

– Потпуно сам се опоравио овде на Златибору и психички и физички и спремно чекам наставак сезоне. Ових неколико дана паузе због утакмица националних тимова мислим да смо искористили на најбољи могући начин. Испуњавамо све захтеве које је испланирао стручни штаб. Такође, морам да истакнем феноменалне услове у којима тренирамо и боравимо. Хотел, особље, терен на коме тренирамо и сви други садржаји су на највишем могућем нивоу. Уз све то и време нас је послужило, па верујем да ће се то позитивно одразити и на резултате у наставку шампионске трке – истакао је Лазић.

Битан фактор у остваривању највиших резултата свакако је и атмосфера у тиму, односно свлачионици. И поред неколико, назовимо их тако, непланираних резултата, црвено-бели се по речима Лазића држе заједно и подржавају једни друге.

– Односи између нас играча никада нису били спорни. Из искуства као један од најмлађих могу да кажем да сам од доласка у први тим, увек имао подршку старијих саиграча, како на терену, тако и ван њега. Забележили смо неколико киксева на утакмицама у којима то себи нисмо смели да дозволимо, што нас је све скупа доста погодило. Међутим, ситуација је таква каква је, немамо ни права ни времена за жаљење, већ морамо да се окренемо новим изазовима и покушамо да из ове ситуације изађемо као победници – поручује млади фудбалер и додаје:

– Прикључили су нам се саиграчи који су били повређени, од среде ће са нама бити и репрезентативци и уверен сам да ћемо у мечу против Новог Пазара уз адекватан приступ и мотивацију забележити победу која ће уједно бити увод у серију добрих резултата који се од клуба какав је Црвена звезда увек очекују – закључио је Дарко Лазић.

Повезане вести

2 comments

? окт 15, 2013 at 15:39

jel ima sampona?

Reply
torh окт 14, 2013 at 13:31

Dare samo napred . Mlad si , pa ko jos sa 19 kao stoper nije kiksirao . Ocete Zvezdinu decU ? E pa morate malo i da ih istrpite ! Napred Darko

Reply

Leave a Comment