Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Обраћање председника Џајића медијима

DzajicПредседник Црвене звезде Драган Џајић у претходних неколико дана боравио је у Француској у посети ћерки. Одмах по повратку са пута први човек најтрофејнијег српског клуба вратио се својим свакодневним обавезама на Маракани.

Најбољи српски фудбалер свих времена у разговору са медијима одговарао је на све актуелне теме. Такође је нагласио да ниједног тренутка није избегавао да се обрати јавности.

– Био сам на путу, сада сам се вратио и упознао са ситуацијом. Знате да бих вам се обратио да сам био ту, али нећу преко телефона да се играм ничега – рекао је Џајић и додао:

– Истина је да сам пре десетак дана разговарао са играчима. Сишао сам код њих, причали смо о стварима везаним за фудбал и утакмице, а рекао сам им да знам шта их интересује. Рекао сам им да ћемо бити у ситуацији да за који дан дођемо до новца и да ћу бити први за то да им се новац уплати.

Председник се осврнуо и на сарадњу са првим потпредседником Владе Републике Србије Александром Вучићем, истакавши да он не учествује у раду клуба ни на један други начин, осим као навијач и да му годи мишљење које високи представник државе има о њему.

– За мене је част ако ме поштује и цени. Прво, ако ме поштује и цени то је због спортских резултата које сам постигао у Црвеној звезди, а он је велики Звездаш. Преко тога, посебно ми је драго ако ме поштује као особу и као личност. То ни пред ким нећу крити. Нервозан је из разлога што он то гледа звездашки искључиво. Велики је звездаш и с времена на време позове и пита каква је ситуација. Има и он своје људе и играче које цени, али он то гледа фудбалски. Слушајте, знам шта ме питате, али сведоци сте да је „Звезда због Вучића морала да буде прва“ када смо ми дошли, па шта је било на крају? Приписују му се неке ствари за које он нема никакве везе – нагласио је Џајић.

Ускоро, тачније 25. октобра заказана је редовна Скупштина клуба. По мишљењу Џајића сви чланови Руководства који су на Маракану дошли прошле године, дошли су са добрим намерама, превасходно да стабилизују клуб.

– Тешко је ући у главе свих тих људи и видети како размишљају. Имам своје мишљење и на њега имам право јер сам најдуже овде, доживео сам пуно пријатности и непријатности овде, много више пријатности. Знам како клуб дише, а видим да сте и ви у великој мери упознати, али тешко је некоме наредити да не одаје информације. Сада је лоше, јесте, ви критикујете, ми трпимо и трудимо се да изађемо из проблема. А, то ко ће седети овде после ове или следеће Скупштине? Ко то зна? Нико нема тапију на овај клуб, па чак ни ја који бих могао и да имам неки кредит овде… Не пада ми на памет да тако размишљам, ако има бољи и способнијих људи, а мислим да има, отишао бих без било какве љутње. Уосталом, знао сам да ћу на муци имати још већу муку, али нисам имао право да одбијем из звездашких разлога – закључио је Председник Црвене звезде Драган Џајић.

Повезане вести

1 comment

Fornicator окт 19, 2013 at 13:03

Našeg „precednika“ više ne vredi ni komentarisati uopšte. Puk’o k’o zvečka, svakom izjavom sve više bruka i sebe i nas.
Ma, koga briga ceni li tebe Vučić? Ako ovako nastaviš, ceniće te kao poslednjeg predsednika FK CZ!

Reply

Leave a Comment