Moja Crvena Zvezda
Архива

Alveš interesantan, ako se smanji obeštećenje..

Andre Alveš
Andre Alveš

Obzirom da verovatno ništa neće biti od dovođenja napadača iz liga Brazila, poslednji „kandidat“ za mesto centarfora – kada je reč o strancima – je napadač Videotona Andre Alveš.

27-godišnji napadač je blistao u Mađarskoj proteklih pet sezona, te sada njegov klub traži čak milion evra obeštećenja, a interesovanje za njega je pokazala i Legija iz Varšave, koja je svakako u boljoj finansijskoj situaciji od nas. Ukoliko se ova cifra značajno ne snizi, od transfera u naš klub neće biti ništa.

Robert Prosinečki je odgledao snimke Alveša na kojima je mogao da se uveri da je reč o kvalitetnom igraču, te je sada sve na sportskom sektoru.

„Svako ko može da napravi razliku je dobrodošao. Ne mogu da kažem da će neki napadač doći, zavisi da li može da donese kvalitet više i da li takvog možemo da angažujemo“, rekao je Prosinečki.

Robi, kao i uvek, ima spremno rešenje u slučaju da novi igrač ne dođe.

„Moždа ću igrаti i bez špicа! Sаčekаjte, nekа počnu pripreme, pа ćemo pričаti o tаktičkim vаrijаntаmа. Nove ideje uvek postoje. Zаdovoljаn sаm što su momci u sistemu, а pojаčаvаnje konkurencije i kvаlitetа je normаlno. Proletos smo, nа primer, od Mikićа nаprаvili fenomenаlnog levog bekа. Mijаilović je u poslednjem kolu bio nа nivou nаjboljeg štoperа Evrope. Trebа sаmo verovаti u ono što rаdiš“, rekao je Robi za „Žurnal“.

Andrija Kaluđerović ima ponude iz inostranstva, ali bi mogao da ostane čak i ako se dovede novi napadač. Goran Vasilijević, zamenik Ivana Adžića, kaže da klub pokušava da dovede još jednog centarfora, iako finansijska situacija nije sjajna.

„Rаdimo bez pаrа već peti prelаzni rok, sаdа se situаcijа mаlo poprаvilа. Nije lаko, borimo se. Zаdovoljni smo što smo uspeli dа dovedemo Dimitrijevićа i Pаčekа, аli nаm trebа i špic.“

Za sada se ne zna kako protiču pregovori sa Rankom Despotovićem, ali se zna da je i Visla iz Krakova pokazala interesovanje da angažuje novog-starog reprezentativca Srbije. 

Повезане вести

68 comments

Comments are closed.