Moja Crvena Zvezda
Архива

Eduardo možda na pozajmici, Todorovski još neizvestan

Eduardo Pačeko
Eduardo Pačeko

Brazilac Eduardo Pačeko, napadač Sao Kaetana, mogao bi da dođe u naš klub na pozajmicu od godinu dana, pišu domaći mediji.

Eduardo je procenjen navodno na oko 1.5 miliona evra, te je nedostižan za Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku, ali bi možda bio dostižniji za godinu dana. Zato je odlučeno da se u Brazil pošalje ponuda o pozajmici, za vreme koje bi Zvezda u potpunosti isplaćivala zarade mladom fudbaleru.

Sve izvesniji transfer Pavla Ninkova i ponude za još nekolicinu igrača omogućili su sportskom menadžmentu da odlučnije krene u pregovore sa Sao Kaetanom, a epilog se očekuje već narednih dana.

„Maksimalno smo angažovani na dovođenju napadača. Čak i ako Kaluđerović ostane trudićemo se da pojačamo konkurenciju na toj poziciji. Dobri napadači su skupi, ali pokušaćemo da nađemo rešenje. Ima zanimljivih igrača u Brazilu, ali i u okruženju“, rekao je zamenik sportskog direktora Goran Vasilijević.

Sa druge strane, Aleksandar Todorovski i dalje nije potpisao ugovor, a čeka se konačan odgovor Polonije.

„Pregovori oko Todorovskog idu teško. On ima predugovor s Poljacima i čekamo da se oni izjasne za koliko novca bi ga ustupili. Želja igrača da dođe u Zvezdu nije sporna, ali sve zavisi od odluke kluba iz Varšave“, rekao je Ivan Adžić.

Kako prenosi „Žurnal“, odluka oko transfera Todorovskog trebala bi da bude donešena u nedelju.

Повезане вести

67 comments

Comments are closed.