Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Нелсон: Ово је била моја најбоља утакмица

Foto: Euroleague
Foto: Euroleague

После велике победе у Виторији своје утиске изнео је МВП меча, Демаркус Нелсон:

Ово је вероватно била моја најбоља игра у Европи. Одиграли смо добро вечерас и дошли до победе која нам је била потребна. Ово нам је много требало. Могли смо боље и у претходним утакмицама, али су нас грешке довеле до пораза. Да њих није било мислим да смо сад могли да имамо скор 3-1, а не 1-3.

Звездин плејмејкер потом је детаљније анализирао утакмицу:

Задржали смо своје шансе за Топ 16. Кључ је било искуство из претходних утакмица, јер смо добро играли и против Локомотиве и против Панатинаикоса, али су се противници враћали. Вечерас смо били мирни и искусни, наставили да играмо нашу игру, одрадили добар посао у дефанзиви. У финишу првог полувремена они су преузели контролу игре и постигли неке лаке поене у транзицији, али смо ми препознали тренутак, исекли њихову игру и у финишу зналачки дошли до победе.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

gledalac нов 9, 2013 at 02:25

Nelson, najverovatnije MVP 4 Runde regularne sezone u Evroligi. Iako je Ajinca imao veci indeks korisnosti, Evroliga prednost, pri dodeli ove nagrade daje igracima iz pobednickih ekipa, sto je u ovom slucaju nasa Crvena Zvezda i zajedno sa njom DeMarcus Nelson, medju navijacima poznat kao „Admiral“. Cestitam 🙂

Reply
ssss нов 8, 2013 at 14:37

jel ima negde cela utakmica na net ?

Reply
Zvezdaš Džo нов 8, 2013 at 12:10

Iako me je u prethodnim utakmicama nervirao Nelson zbog neshvatljivih grešaka,a u ovoj utakmici Blažič i centri Marjanović u prvom,a Katić u drugom poluvremenu,volim ovaj tim i ne bih ih dao ni za Teodosića,Markovića,Vučevića i Miličića iako bi sa tim Zvezdašima razbijali sve redom.

Reply
Звезда шампион! нов 8, 2013 at 12:01

Ау бре Нелсоне свака ти част,ово нисам очекивао дефинитивно ❗ Кога год ја напљувам он следећи меч издоминира,прошли пут Гогић сад ти,стварно морам да пазим шта причам. 😀

Reply
Miljan нов 8, 2013 at 10:48

>>Admiral Nelson<<
and mister Schilb! 😀
Nelson podsetio ko je bio kapiten Djuka a Silb pokazao kako se igra kosarka na gospodski nacin. Koliko on kulturno deluje na terenu i kako se krece u igri! Pravi EVROPSKI kosarkas!

Reply
šimin нов 8, 2013 at 08:12

Свака му част на синоћној партији, али ја и даље сматрам да он није добро решење на позицији плејмејкера. Након девет очајних утакмица морао је да одигра и једну добру. Не треба заборавити да смо и синоћ имали празан ход у другој четвртини, а мислим да су за то “најзаслужнији“ играчи који су играли на позицији плејмејкера, односно Нелсон и Џенкинс.

Reply
moravac нов 8, 2013 at 01:16

Well done, mr Admiral!!! Vrhunski nivo. Next level- Cedevita. Locate and destroy!!!

Reply
marko нов 8, 2013 at 00:43

svaka cast za podizanje igre..kapa dole..nesmes toliko da padas i bedacis se ako krene lose..dokazao si ti do sada da si jako dobar igrac..svaka cast

Reply
ski нов 8, 2013 at 00:22

bravooooo zvezdooooo!!! svaka cast momci ,tako se igra za klub ❗
silb iz utakm. u utakm. sve bolji i bolji,dokazao je da je klasa!!!
kao sto sam pricao i prije nelson je ubica,samo sto je bio u losu formu na pocetku sezone,sad samo hrabro i dobijamo litvos!!!
mislim posle ove pobjede ,da imamo velike sanse za prolaz!
TI SI MOJ BOL,TI SI MI SVE,
SIGURNO CES POBEDITI AKO BORIS SE.
HRABRO ZAIGRAJ,REDOM ZGAZI SVE,
ZAPAMTICE SVAKO DOBRO CIGANE!!!! —ZVEZDA—

Reply
emirko svemirko нов 8, 2013 at 00:21

Admiral ! 😀

Reply
Vanja нов 8, 2013 at 00:04

Nelsone brate! Prije 3 dana sam te gledao u PG i to je bila najlosija igra nekog igraca koju sam ikada vidio i u komentaru nakon meca sam rekao da te treba cekati jer je sezona duga i da si proslu godinu najbolje odradio u zavrnici tako da sam e nadao da u aprilu budes ok. Ali ovo veceras je bilo kao u snu! Svaka cast!

Reply
Kastro нов 8, 2013 at 00:10

Bili su se bas okomili na njega, ali pre tri dana sam ovde pisao kako se treba strpiti jel i proslu sezonu je krenuo lose i da je samo pitanje kada ce proraditi. Idemo sada cedevitu srusiti.

Reply

Leave a Comment