Moja Crvena Zvezda
Архива

Rambo zadovoljan, Adi opet kasni

Rambo zadovoljan pojačanjem

Rambo Petković smatra da je Crvena zvezda angažovala veoma dobrog igrača i da statistika nije uvek merilo kvaliteta. Po njegovim rečima Bruno Mezenga će pokazati svoje kvalitete u Srbiji.

„Nemojte da sudite o njemu na osnovu statistike. On je sa Flamengom osvojio titulu u Brazilu 2008. i tada je imao nesreću da na njegovom mestu igra Adrijano. Bruno je i pored toga „krao“ minutažu i postigao nekoliko golova. Reč je o pravom, čistokrvnom centraforu, centarforu koji je odličan u skok igri i ima snažan udarac. Koristi levu nogu i prema svim pokazateljimna trebalo bi da bude pravo pojačanje za Crvenu zvezdu. Fizički je izuzetno jak, zna da štiti loptu i da odigrava precizne pasove po bokovima. Sličan je igrač Eduardu Pašeku iz Partizana, ali mislim da je Mezenga bolji u skok igri i fizički snažniji“, rekao je Rambo za Mozzartsport

_________

Li Adi opet kasni

Li Adi se opet neče pojaviti na priprema kada je predviđeno, već će Robert Prosinečki morati da sačeka tri nedelje da se on vrati u Srbiji(naravno ako bude zeleo da ga čeka). Ovoga puta razlog nije njegov neprofesionalni odnos, već činjenica da je zaražen malarijom. Prema rečima njegovog menadžera Gorana Milovanovića, on se neće baš brzo oporaviti.

„Adi ima malariju i mora da leži minimum 20-ak dana. Dobio sam dopis, odnosno izveštaj iz bolnice u Akri i prosledio ga Zvezdi”

Повезане вести

39 comments

Comments are closed.