Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Џенкинс: Остао бих и следеће године, навијачи су невероватни

JenkinsЧарлс Џенкинс, појачање Црвене звезде из НБА за ову сезону, после нешто више од два месеца међу црвено-белима рекао је да би остао и следеће сезоне у Београду, у Црвеној звезди:

Ако се прилика укаже, остао бих, срећан сам овде. Волим ово место, волим своје саиграче и ситуацију у којој се тренутно налазим – рекао је Џенкинс за „Б92“ и додао:

Имамо најбоље навијаче пред којима сам икада играо, а играо сам у прилично ’лудој’ атмосфери на колеџу. Навијачи су страствени, покушавам и да разумем нешто од онога што певају, али морам да кажем да су стварно невероватни.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

Звезда шампион! дец 3, 2013 at 21:24

Ђенка краљууууу ❗

Reply
Krule дец 3, 2013 at 12:09

On je doveden umesto Radivojevića,ima on jos mesta za napredak.Ako ga ispoštuju oko plate zašto ne bih ostao jer igra pred najboljim navijačima i živi u Beogradu koji je jedan od najačih gradova na svetu za život!

Reply
marko дец 2, 2013 at 22:53

po meni jako dobar igrac..odlican suter i kradljivac lopti..mislim da treba da produzi ugovor..sa njim smo pogodili stim da radonjic treba da mu da mnogo vecu sutersku slobodu..njegovi sutevi su kao kap..mnogo vise daje nego sto fula..radonjicu na tebi je..

Reply
Zvezdas S дец 2, 2013 at 20:13

Da se potpise ugovor sa DZenkisom ,za sledecu sezonu,po meni to bi bio ekstra potez.Zaista kod ovog igraca se vidi ,ekstra potencijal,stim sto bi dodo da on jos trazi sebe u igri Zvezde.Duboko verujem da ce u drugom delu sezone DZenkins ,biti lider Zvezde,ovim ne zelim da umanjim kvalitet ostalih igraca,Silba,Blazica,…Kod njega se zaista vidi da poseduje odlican sut,i ulaz ,stim sto je u pojedinim utakmicama pravio greske kod ulaza pod kos,sto mu ja kao navijac ne zameram.Takodje zelim i da naglasim svidja mi se kako igra odbranu,odlican je kradljivac lopti.Zaista je sjajan igrac.Kao iskreni navijac Zvezde zaista bi voleo da Dzenkis ,ostane i sledece sezone u Zvezdi.

Reply
cz дец 2, 2013 at 18:54

On moze i troduplo bolje nego sto sada pokazuje,u to sam uvjeren.Cini mi se da Radonjic od njega trazi druge stvari,zbog toga ga ne vidimo da raspucava u napadu.Mada ja jadva cekam jednu takvu utakmicu,njegove lopte ko salivene ulaze u kos.

Reply
ZVEZDA RS дец 2, 2013 at 16:41

Najbolji igrac Zvezde,vidjece se na final four ABA i finalu srbijanske lige koliko ce znaciti!!!Mlad je i trebamo ostaviti isti kostur ekipe i za iducu godinu da se uigraju i dovesti jos DARKA MILICICA!!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 2, 2013 at 15:47

za sad je slab..mislim da sa njim nece da se produzi ugovor kao i sa Radenovicem,Katicem…imamo jednog velikog borca Blazica i dva prosecna igraca Silba i Nelsona…ostalo je vrlo slabo…a najvise sam ocekivao od Djenke al se pokazao kao slab suter,tek po neku pogodi kad je nebitno…nemamo kao i sve ekipe jednog extra trojkasa a bez toga nema sta da trazimo u evroligu

Reply
neshaLe дец 2, 2013 at 16:41

Po tebi su one četri trojke protiv partizana nebitne i to šut 4/4.Za Radenovića takođe,pokazao se kao vrlo bitan igrač i to u momentima kada se lomio rezultat,posebno u utakmicama protiv Lokomotive,Lituvasa i Makabija.

Reply
Obrad_brko дец 2, 2013 at 18:40

Slazem se samo u vezi Katica,.. sto se ostalih tice, nalupao si pravo…tebi su sve to poluigraci a mi igramo egal utakmice sa Makabijem , Panatinaikosom, Lokomotivom , dobijamo Laboral…sta bi ti da mlatimo sve po 30 razlike???
Aj ne preteruj !

Reply
Fornicator дец 2, 2013 at 19:17

Mislim da preteruješ sa kritikama. Tačno je da se verovatno neće produžavati ugovori Đenki, Rašku i Radenoviću, ali mislim da sva trojica igraju pošteno i pružaju koliko mogu. E sad, što je to vrlo limitirano, nije njihova krivica, to je do budžeta…

Reply
Aimar дец 2, 2013 at 23:33

Sad kad se nisam slogir’o

Reply
Zen дец 3, 2013 at 08:17

Tebi su Šilb i Nelson prosečni igrači? A sa kim ti to upoređuješ brate? Za LeBronom James-om? MJ?
Ajde bre ne lupaj.

Reply
Teks Viler дец 2, 2013 at 15:44

Osvojite jadransku i nasu ligu,pa cete tek onda videti kakvi su navijaci.

Reply
kosovac дец 2, 2013 at 22:05

Jadransku nece slaviti patriote… 😀

Reply
zvezdas-rajvoSa дец 2, 2013 at 15:40

Djenka sa grobarima nece da ima posla !!!
Zakopace Djenka Svinju kad vam ja kazem 😆 😆

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YYpgBsyb7sw

Reply
Samo ti дец 2, 2013 at 15:35

Brat Djenka!

Reply

Leave a Comment