Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Радоњић: Нисмо били довољно агресивни

Црвена звезда је приказала јако лошу партију у Нижњем Новгороду и  забележила први пораз у Еврокупу, 86:75. Након меча, Дејан Радоњић је био видно незадовољан издањем љегове екипе.

Radonjic– Одбрана није била на задовољавајућем нивоу. Надали смо се да ћемо после солидне игре у првих 20 минута моћи да будемо агресивнији, али то се нажалост није догодило. Нисмо имали потребан ниво енергије како бисмо савладали екипу Нижњег – рекао је Радоњић на конференцији за медије.

Тренер Црвене звезде је додао и да су пре меча били свесни свих квалитета противничке екипе, али нису успели да им се пруже адекватан отпор.

– Нижњи је показао да поседује велики квалитет. То је одличан тим, добро укомпонован са одличним појединцима. И пре доласка у Русију знали смо да нас очекује веома снажан ривал и тежак меч и то се обистинило. Били су веома расположени и пружили су веома добру игру. Њихови високи играчи су нам задали доста проблема у шуту споља, а имали су и висок проценат шута за три поена – закључио је Радоњић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

69 comments

profa67 јан 16, 2014 at 18:08

Sa ovim izborom igrača Duda Ivković bi bio 5. a Pešić 7. u ABA ligi……………. A Vlada Đurović i Lale Lučić bi se borili za opstanak. A Vujošević bi odbio da vodi ovu skupinu navrat-nanos skupljenih individua bez mozga i borbenosti. Mislim da bi Vojušević u Partizan iz ove Zvezdine „sjajne“ ekipe, jedino pozvao Blažiča…..

Reply
doglife91 јан 16, 2014 at 15:51

:facepalm:

Ништа ти немој да мислиш, само се разиђи!!!

Поведи и Раденовића с оним икс ногама, па табанајте по паркетима Цибоне или Олимпије. Тамо ви направите резултат!

Србија!

Reply
milos јан 16, 2014 at 14:53

Ti nemas pojma i to je nas jedini problem

Reply
Djole-Jagodina јан 16, 2014 at 14:31

Moje misljenje o Radonjicu se nije promenilo nikad a to je da nije trener za rezultate koje ocekujemo!!!Za to nikad nisam dobio podrsku ali ajde da probam samo iz logicnog ugla jednog navijaca Zvezde da pokusam da objasnim.Zvezda je dobijala i gubila sa njim razne utakmice a i razlicito igrala.Ono sto je fakat to je da smo gubili ili lose igrali kad god je zavisilo od trenera to jest kad god se igralo pred manje bucnim gledaocima i kad su igraci zavisili samo od odluke trenera koji bi po pravilu samo ceskao glavu i cutao na odmorima.Tako smo izgubili finale,tako razne druge utakmice.Sad neko ce reci ali gubili smo i kad smo igrali dobro.Da ali u takvim atmosverama pred Delijama verujte da nam on nije ni trebao tad je adrenalin kod igraca cinio svoje i on je tu bio samo staticni pojedinac na klupi,u tim trenucima svaki igrac je igrao dobro pa smo nekad gubili sticajem okolnosti a nekad i dobijali.Znaci kad god je zavisilo od njega mi smo gubili i tako ce biti i dalje nemojte ni sumnjati u to.Pred Delijama igraci daju sve od sebe u ABA ligi malo se opuste i tad treba kao komsijama svinjosevic da podigne adrenalin da kidaju ,nazalost ovaj nas je mutula pa nema od toga nista.Sa njim jos jedna izgubljena godina.Pa on nezna da iskoristi Bobija i Shilba sta dalje o njemu!!!!I dalje tvrdim da nije za nas ali postujem i misljenaja ostale brace!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reply
cz јан 16, 2014 at 13:58

Dosta mi te vise.Od pocetka nisam bio tvoj pristalica ali ajde sve cekam,mozda i ja grijesim nije pametno mjenjati stalno trenera time sam se vodio.Da ne spominjem proslu sezonu i katastrofalno vodjenje ekipe sa tvoje strane ali opet kazeu nije imamo dovoljno igraca…gledacu samo ovu sezonu.Neko je rekao Zvezda je tim koji pobjedjuje samo kuci a na gostovanjima protiv malo tezih protivnika nije nista,donekle je i u pravu kad se sjetim Buducnosti,Sirokog,Mzt-a pa i Olimpije,naravno Radnickog to su bile katastrofalne utakmice pogotovo protiv Radnickog nigdje napada,neke akcije i opet zona,kombinovana odbrana ajde da ti se to desi na dve utakmice ali taj problem mi vucemo od pocetka sezone i nije rijesen,Kazes odbrana,pa i ne vidim je bas a napad naravno i ne spominjes.Poritv Bilbaa je bilo odlicno i tada sam sebi rekao mzd sam ja pogrjesio i svi smo smatrali da mo napokon usli u formu.Ali ne opet..ova dva poraza su bila zbog nasih gresaka a ne jacine protivnika jer smatram da nam Radnicki nije do koljena gledajuci da igru nose dva,tri igraca a ni Niznji nije nikakav bauk.Ono sto se takodje moze primjetiti je da Zvezda kada ne igra sa svim igracima,odnsno da svaki u napadu ima svoj doprinos kao sto je bilo protiv Bilbaa mi gubimo,jer nasu igru ne mogu nositi dva igraca i to se dalo vidjeti.Ili nesto mjenjaj ili letis

Reply
haha јан 16, 2014 at 13:15

Tako ste pljuvali Radonjica posle utakmice sa panathinaikos-om,kako je mogao da pusti Mitrovica da igra u produzetku i da smo zbog toga izgubili utakmicu.Posle dve nedelje svi su bili puni hvale za Mitrovica kako je odigrao u Spaniji protiv Laboral-a.Ako hocemo da stvaramo igrace I da od nasih klinaca pravimo tim za buducnost onda se to radi upravo ovako,samo je potrebno strpljenje.Imali smo mnogo propalih sezona gde smo jurili trofeje,a na kraju smo ostali bez trofeja,bez igraca i sa debelim minusom.

Reply
Zullu_Warrior_1989 јан 16, 2014 at 12:57

Iako sam bio protiv toga da se narušava atmosfera u ekipi tako što će otići ili trener ili igrač, sad vidim da stvarno pojedinci moraju da odu zarad bolje Zvezde.. i to pre svega mislim na trenera Radonjića koji jeste talentovan i perspektivan trener i to mu se ne moze osporiti, ali nema dovoljno iskustva za Evro-scenu.. nažalost moramo da rizikujemo i da menjamo trenera jer ovo što sam u Rusiji video je ravno blamaži iako je Novgorod ekipa koja je konstantna više sezona, uigrana i ima dobar budzet, ali jednostavno sinoć smo pobedili sami sebe i mora se priznati da je nedostajao itekako Blejk Šilb! Toliko osporavani Radenović se sinoć najviše trudio u ekipi, posle Nelsona (za kojeg smatram da je jedini kompetentan da bude kapiten trenutno i pravi istinski lider ove ekipe). Koliko god voleli ili ne Radenovića, mislim da ne zasluzuje da se pljuje po njemu. Ono sto je neophodno, jeste dovođenje jednog centra pokretljivog, jer se sinoć video nedostatak za koji Radonjić nije imao leka. Druga stvar, treba nam plejmejker da se rastereti Nelson, Đenka nije plej i ne igra dobro kad je u toj ulozi, to se vidi iz aviona! kad njih dvojica igraju u tandemu, Zvezda je uvek imala sjajan i kreativan napad i zato Radonjiću, uzmi snimke utakmica i pogledaj ponovo gde gresis, i trazi pleja umesto sto teras Silba. SILB KAO NI ĐENKA NIJE PLEJ! kad to shvatis Zvezdi će doći bolji dani!

Reply
cz јан 16, 2014 at 14:07

Upravo tako.Guranjem Silba i Djenke na poziciju pjela nista nismo postigli i sam si rekao tu se ne snalaze.Da je Silb stalno igrao na svojoj poziciji i da su za njega bile neke akcije gledali bi drugaciju Zvezdu prije svega u Aba ligi a onda mzd bi se obezbjedio i plasman u top 16 ali to na stranu,mene sada Evrokup zanima i ona utakmica od sinoc se mogla ladno dobiti jer sami smo sebe ukopali.Meni je nenormalna cinjenica da kada se Bobi zaustavi mi nemamo drugog rjesenja za koseve previse se na njega oslanjamo.Nemamo ni kreativnosti u napadu vidljivo je iz aviona jer smatram da bi ovaj tim bio daleko bolji kada bi Radonjic ispravio svoje greska,ostavio Silba a onda predlozio dovodjenje pleja.Napomenu si da se Nelson previse forsira sta cemo ako njemu padne forma uh ne bi ni da pomisljam.Tadiju treba malo da razigra a i Blazicu da uputi neke savjete jeste energican i moj omiljeni igrac kao i vecini ali nekada izgleda kao pusten sa lanca.I opet dolazimo do toga da su to obaveze Radonjica a ja u igri ne vidim da se on trudi da ih ispravi,a da ne pricam o zonskoj odbrani

Reply
Zullu_Warrior_1989 јан 16, 2014 at 23:37

Bravo! Potpuno isto razmisljamo! Kod Blazica samo treba kanalisati pravilno energiju jer je on ima za cijelu petorku, mozda malo i previse ali to je dobro.. i ja se brinem da bi bilo katastrofalno da se nedaj Boze Nelson povredi, jer bi bili u goroj situaciji nego Partizan sada sa svojim povredjenim igracima.. jednostavno nema uigranih akcija za ostale igrace.. ne koristi se pun potencijal ove ekipe koju ona definitivno ima. Đenka je definitvno igrac koji moze zamijeniti Rakocevica, samo ga treba ostaviti na poziciji koja mu je prirodna. Nama ocajnicki treba plejmejker. Eh kad bi doveli Stefana Markovića.. da li iko zna sta je sa njim?!

Reply
kimi јан 16, 2014 at 01:30

Radonjicu bices ti dobar trener mozda…ali jednog dana, a nama ako trebaju treneri koji ce se uciti na nama, onda ne mozemo ni da ocekujemo nikakve rezultate.
Neka mi neko kaze konkretno koje je ovaj covek imao uspehe pre nego ej dosao u zvezdu i koga je trenirao izuzev Buducnosti???
Neka mi neko navede njegove rezultate i uspehe od kada je dosao u zvezdu, ili da ja navodim ne uspehe…???
Od kako je dosao ovaj nazovi trener mi smo uspeli da izgubimo titulu, jedva smo se plasirali u euuro ligu, izgubili od grobara u finali aba lige, nismo uspeli u prosecnoj grupi da se plasiramo u top16….

Reply
LECZ јан 16, 2014 at 19:38

grupa je bila najjaca u El,daleko od prosecne…. jedino se tu ne slazem s tobom…

Reply
miki јан 16, 2014 at 01:24

Kao prvo problem nije ova utakmica, problem je pocetak sezone i Covic koji nije naucio lekciju od prosle godine kada je doveo lazica da bude trener, decka koji nikada nigde nije trenirao ni jedan klub. Doduse bio je pomocni trener u reprezentaciji i to je to. A sto je jos veci cirkus decko je nestao, nema ga nigde posle ne uspele epizode u zvezdi, sto dovoljno pokazuje strucnost u dovodjenju trenera gospon Covica! Sto se tice Radonjica, bice on mozda dobar trener ali jednoga dana, ali u ovom trenutku je prosecan trener a mi valjda ne tezimo da zvezda bude samo prosecna ekipa???
Ja tvrdim da je iole bolji trener bio umesto radonjica garant bi prosli u top 16, a ovako ostaje da se cimamo u ovom utesnom takmicenju u kojem sude sudije indijanci kao ovi veceras, jer je to deseta klasa sudija.
Igru necu da komentarisem jer je nije skoro ni bilo, igramo sve losije, otpao je schilb, bobi je tu negde posto sve manje igra, ne znam ko je sledeci…
Vrhunac gluposti i dokaza kakav je trener radonjic je ulazak Teica kada se lomio rezultat. To valjda ni jedan normalan trener ne bi uradio, i naravno totalno ne znanje jer je nemoguce da mi ne mozemo da zaustavimo ni jednu ekipu koja solidno sutira sa distance. Evo bobi je igrao 5 minuta i opet su nas utrpali…

Reply
Fornicator јан 16, 2014 at 09:00

Uh, kako sad plaćamo ceh lošoj proceni uprave, sve si dobro rekao. Lako je bilo dobro igrati sa evroligaškim sudijama – znaš tačno kakav će biti kriterijum, a sada… bojim se da mi nemamo šlifa da se prilagođavamo ovim trećerazrednim arbitrima.
Zaista neshvatljivo šta je ono pokušao sa Tejićem?! Samo će mu slomiti samopouzdanje ovakvim izletima, dečko je sigurno u teškom bedaku nakon onih nesrećnih par minuta.
I za Lazića si dobro primetio da je nestao nakon epizode u Zvezdi. To se neće desiti Radonjiću, njega željno čekaju u Podgorici, a znaju da će to ubrzo biti. U stvari, poznavajući naš „sistem“, sigurno su računali da će im se već i do sada vratiti.
I da, Bobi poslat na klupu da bismo imali širinu da pokrijemo šut spolja, a ono…

Reply
haha јан 16, 2014 at 12:52

Tako ste pljuvali Radonjica posle utakmice sa panathinaikos-om,kako je mogao da pusti Mitrovica da igra u produzetku i da smo zbog toga izgubili utakmicu.Posle dve nedelje svi su bili puni hvale za Mitrovica kako je odigrao u Spaniji protiv Laboral-a.Ako hocemo da stvaramo igrace I da od nasih klinaca pravimo tim za buducnost onda se to radi upravo ovako,samo je potrebno strpljenje.Imali smo mnogo propalih sezona gde smo jurili trofeje,a na kraju smo ostali bez trofeja,bez igraca i sa debelim minusom.

Reply
ja јан 16, 2014 at 01:20

toliko komentara trenera iz fotelje a kad treba da se dodje u pionir i da 300 d za kartu nikog nema

Reply
Ninadu јан 16, 2014 at 11:45

Kakve veze ima tvoj komentar sa nasom ocajnom igrom u Rusiji…? Kakve veze ima da li neko ima 300 dinara za utakmicu u Pioniru s time sto mi za 40 minuta ne mozemo da se organizujemo da branimo sut spolja i sto u napadu ne mozemo da sklepamo jednu jedinu akciju?
Kakve veze ima tvoj komentar s time sto ako ovako nastavimo necemo nista da osvojimo i sto cemo tesko da dosegnemo finale fajnal fora ABA lige i tako ne odemo u Ligu Evrope…Jer i Igokea je prosle godine bila SVE VREME prva u ligaskom delu pa na kraju u fajnal foru ne uradi nista…

Reply
kurton јан 16, 2014 at 00:41

ćoro, smradonjić-jednako FMP

Reply
Denis јан 16, 2014 at 13:28

Da li je moguce da admini ovog lika sto se potpisuje kurton i todor ne banuju, ili da mu ne uklonjaju komentare. Ljudi ne drze do sajta apsolutni ni malo. TUGA, a nekada mi je bio omiljeni sajt.

Reply
marko јан 16, 2014 at 00:27

radonjicu pusti fraze i zasto smo izgubili..pa videli smo mi svi zasto..nego rteci ti nama zasto je to tako bilo..ovo je 5,6 ocajna partija ekipe ove godine..imali smo i odlicnih sve stoji ali jeli se tako ide ka trofejima..ne radonjicu neide se tako..dali ti ekipa i pojedinci rastu kroz sezonu ne nerastu radonjicu..pa sta radis bre na treningu..imas pare imas ekipu radi bre kako valja radonjicu..i pokazi srce za ovaj klub nisi tu samo radi plate..

Reply
Dejan Radonjić јан 16, 2014 at 00:17

Evo me ođe u Novgorod. Vječerao sam pastrmku. I sad sam u sobi. Ne mogu cijelo vječe oka sklopit. Da li zbog presoljene pastrmke? Ili zato što u susjednoj sobi hrče Raško? Ne vjerujem, mislim da ne mogu zaspat jer sam se potrijeso čitajući vaše komentare. Ljudi, pogriješio sam što sam otjerao Šilba. I sad se nevjerovatno kajem. Najviše su me pogodili komentari ovih velikih poznavalaca košarke, otvorili su mi oči. Nijesam ja kriv, natjerao me je Čović. Evo, obećavam, pozvat ću šjutra poslije toplih sendviča za doručak, svog strika Đukana, što ima stan na Vračaru, da ode kod Šilba i zamoli ga da dođe na ručak kod njega i strina Radunke. Tu će umjesiti pogaču i sprijemiti fadžolu, raštan i pomidor. Dok ručaju probaće ga nagovorit da ne ode. Sve ću učinit da taj igrač ostane, Đukan je puno uvjerljiv, jer radi u Kontrolu lijeta. Ne brinite, puno ve pozdravljem iz hladnog Novgoroda.

Reply
neco-peco јан 15, 2014 at 23:54

ja ne mislim da je Radonjic dobar, vrhunski trener nego cak sta vise mislim da jako puno grijesi al da je suluda stvar tjerati danas trenera kad smo prvi na tabeli, fenomenalno odigrali evro ligu i dobro guramo i ovo takmicenje
!Naci novog trenera, mladog i neiskusnog i gurnuti ga u vatru sa svim pritiscima koji idu sa titulom trenera kod nas bio bi samo korak unazad!
O Covicu se nema sta pricati, covjeku koji je vaskrsao mrtvog i napravio konkurentnim klubom ili mozda i najstabilnijim klubom mozda cak i u regionu i sad vi ispod koji serete na njega ste veci zvezdasi od njega a kad treba doci na utakmicu aba lige tad nesto bojkotujete! Mozda nije bilo vrijeme da se Silb mjenja, kao sto ni prosle godine nije trebalo tjerati Brauna do kraja sezone i praviti avanture sa Samardzinskim tako je mozda i ovo u nevrijeme. Mada mozda oni znaju ono sto mi ne znamo!
Samo polako i ne unositi nemir sada u ekipu i ne serite na momke!

Reply
Ninadu јан 16, 2014 at 12:00

Ti si da zabrani sloboda misljenja? Da se zabrani kritika, da se nabija glava u pesak i da se hranimo glupostima tipa: fenomalno smo odigrali Evro ligu????(a ispali, i tri utakmice izgubili na jedan posed lopte…????) Zbog takvih kao sto si ti, zivimo u nekim iluzijama i fantazijama, a grobari osvajaju „100 titula za redom“, ulaze u TOP 16, prave feste u Areni iako gube… E, meni je muka od toga…ja hocu da bude obratno…!!!
I zato zemljace otvori oci, mani se toga sto smo trenutno na prvom mestu u ligaskom delu, bila je i Igokea prosle godine, i pogledaj da mi ne mozemo da vezemo dve utakmice dobre…da Radonjic samo melje neke zvake o odbrani, a mi nijednu sutersku ekipu ne mozemo da branimo, a u napadu klasika: ne mozemo da sklepamo dve akcije, gura se besomucna lopta pod kos, ili se individualno, onako divlje pokusava da sutne ili probije ka kosu… A komediji oko izvodjenja slobodnih bacanja da i ne pricam: kada neko kod nas pogodi oba slobodna bacanja nasa klupa se ljubi od radosti pola sata…

Reply
Zvezdaš Pula јан 17, 2014 at 01:27

Ljubi se klupa od radosti pola sata…. 🙂 hahahahaha jesi me nasmijao :).

Reply
sof јан 15, 2014 at 23:13

Не можемо да мењамо сваке године по 2 тренера, доста са тим терањем. Нико не ваља навијачима, нико не ваља Човићу. Сви смо кривци и што не долазимо у већем броју у Пионир и што се Човић понаша тврдоглаво и тера Шилба.

Reply
kurton јан 15, 2014 at 23:08

smradonjiću gubi sa sa teritorije srbije…

Reply
Vopi јан 15, 2014 at 23:26

Nik ti apsolutno odgovara karakteru i kulturi.

Reply
kurton јан 16, 2014 at 00:37

maj,,munčino, to je nik na mađarskom jeziku, k,ljusino jedna…

Reply
prezervativ јан 16, 2014 at 03:39

Nije ti ovo hungarija pa da navijas za DRKongo.

Reply
moravac јан 15, 2014 at 23:00

Savovic vs Silb? Konstantno dabl-dabl Savovic najuren. Za mnogo vece novce doveden je Silb. Kome je Silb ubacio 20-25. poena i istovremeno imao dvocifren broj skokova? Pitam: Na cije insistiranje je najuren Savovic i doveden svileni Silb? Ako je to uprava,onda je to katastrofalna procena. Ako je to trazio g.Radonjic,onda on vise nema sta da trazi ne samo u KK Crvena zvezda,vec u kosarci uopste!!! O Rakocevicu da i ne govorim!!! Vecerasnja smusenost u napadu i odbrani ne obecava nista dobro. Unistio nas je covek koji nema skok-sut, sve trojke nam je ubacio sa patosa!!! Zar je moguce da se jedan igrac ne moze izolovati,po cenu licnih gresaka spreciti da dolazi u otvorene situacije za sut?!? Neverovatno!!! Hvala Nelsonu sto nas je spasao katastrofalnog poraza. Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
marko јан 16, 2014 at 00:14

da se razumemo kod radonjica je vrlo tesko dati 20 i vise poena jer covek samo rotira kao da ne gleda ko su pokretaci kod njega katic igra koliko i bobi lazic koliko i silb radenovic koliko i tadija itd..morea da se zna ko kosi a ko vodu nosi..djenka da 2 trice za redom i onda ode na klupu pola tekme eeeeeeeeeej bre..

Reply
Zullu_Warrior_1989 јан 16, 2014 at 12:44

Dobro si primetio.. to je ono sto i ja Radonjiću zameram najviše u vođenju ekipe.. covek izbacuje igrace iz igre kad taman krenu da igraju i kad im ruka postane „vruća“.. to je smrtni greh! ne znam sta s tim pokusava ali to je za svaku kritiku!

Reply
marko јан 17, 2014 at 01:16

slepac ne zna da pravi igru i gradi pobjednicki duh..prica o odbrani kao saumanut..ma slepac i kraj price..

Reply
profa67 јан 15, 2014 at 22:47

Ko odlučuje i svim kadrovskim pitanjimau našem klubu? Jel imamo mi upravu ili se pita samo jedan čovek? Ako je to Nebojša Čović onda je on najodgovorniji za ovo zamajavanje svih Zvezdaša. Ne valja Nedović, ne valja Lešić, ne valja Savović, ne valja Rakočević, ne valja Šilb, ne valja Cvetković. A odgovaraju Simonović,Lazić, Dragićević…….. Nešto mi se to ne uklapa……Nešto tu nije u redu…..Pa ne valja Pešić, Vukoičić i onaj što je vodio Zvezdu 2utakmice prošle sezone……

Reply
Fornicator јан 16, 2014 at 00:09

Znaš i sam da je naš upravni odbor to samo po imenu, a da odluke donosi predsednik – uostalom, to je i bio njegov uslov kad smo ušli u ovaj projekat. A znaš i zašto mu nisu valjali Pešić i Vukoičić – zato što ne dozvoljavaju da im se iko meša u stručna pitanja. E, sad, na stranu pitanje da li je dobro da jedan čovek (kakav god bio) sam odlučuje, ali ako se ovaj niz smenjenih trenera i igrača (nabrojio si jednu sjajnu petorku oteranih) bude produžavao u nedogled kao što je rađeno u FMP-u, to sigurno neće doneti ništa dobro. Nadam se da je dobrobit kluba iznad sujete pojedinca, i da se sistem koji se pokazao promašenim neće oprobati u našem klubu.

Reply
pera јан 16, 2014 at 08:45

Bravo za komentar koji je dobronameran druže ali zar ti misliš na osnovu onoga što smo videli od dolaska dosad da Radonjič vodi ekipu tamo gde treba. Ja mislim da ne jer realno nijedu malo gušću utakmicu nije dobio. Igramo samo jednu zonu. Stiče se utisak da smo pročitana knjiga a da imamo potencijal imamo ali neko mora da ga kanališe. Nije sramota reći pogrešili smo imamo dobar tim fali nam jedan solidan plej da igramo bolje i trener koji zna košarku uz to može da bude i bezobrazan. Bezobrazan jer je krajnji cilj sezone takmičenje sa nekim koji je kreten. Ja sam i pre sezone bio za Vlada Djurovića i to na cementiran ugovor na bar 4 sezone. Da brate ne razmišljamo o treneru jer čovek zna znanje i treba mu samo dati posao. Mi nagadjamo igru i ako ne igra Nelson nikoga ne možemo pobediti. Imamo četiri dvojke u timu a trebaju nam dve. Imamo krilo koje ne sme da udari loptu o pod znači ne igra ni jedan ulaz jedino su centri ukomponovani. Največi potencijal je Blažić ali nije napredovao dosad a kad realno pogledam niko i nije napredovao od igrača.

Reply
Fornicator јан 16, 2014 at 09:08

Sve si u pravu, šta da ti kažem. Sjajna zapažanja – jedna jedina odavno pročitana zona, bez Nelsona totalno bezidejni, dvojke smetaju jedni drugima i stagniraju, a i ovo za Simonovića (bilo bi smešno da nije tužno) koji s loptom ima samo dve opcije, šut ili dodavanje.
Ne smeta meni eventualna smena Radonjića, nego to što ni njegov naslednik ne može računati na puno vremena na klupi.
Kao što si rekao, potencijal postoji, ali nema pameti da se iskoristi…

Reply
milos јан 16, 2014 at 15:03

Djurovic bi bio idealno resenje, bio je i slobodan pre pocetka sezone, ali Coviceva sujeta i arogancija su jace od svega

Reply
sale1111111 јан 15, 2014 at 22:45

Voleo bih da Radonjic odgovori ko je to veceras odigrao odbranu???
Da li stvarno misli da u ovom sastavu nema mesta za Silba??
Mada mislim da se gospodin predsednik tu vise pita nego trener…
Druga tekma za redom koju igramo lose….samo sto je Njizni ozbiljnija ekipa od Radnickog pa ne moze da se dobija uz ovakvu igru…Igramo po sistemu toplo-hladno,mada mislim kada imamo za protivnike iole fizicki spremnu ekipu koja se dobro krece da tesko dobijamo…

Reply
Zvezda RS јан 15, 2014 at 22:33

Ajde vratite Silba molim vas…takva inteligencija i lakoca u igri je neverovatna…ne moguce da ga se odreknu tako lako najboljeg igraca Zvezde ove godine!!!

Reply
forza stella rossa јан 15, 2014 at 22:29

Poraz kao i svaki drugi,ništa posebno.Kvalitetan protivnik,dugačak put,druga vremenska zona – dovoljno za poraz.To me ne brine,biće još pobeda i poraza,ali me nešto drugo zabrinjava-učinak i ponašanje B.Marjanovića!Njegova večerašnja nervoza ne sluti na dobro.Da li je na vidiku novi slučaj?Pre bih rekla da je u pitanju „njegovo veličanstvo“ – novac!

Reply
mis'im јан 15, 2014 at 22:02

Au bre vise, svaku tekmu koju sam gledao ove sezone smo imali rupu od 5 minuta bez kosa, ne upirem prstom ni u jednog pojedinca vec u sve, pa je li to moguce da se igra tako celu sezonu i niko se ne seti da ispravi taj detalj kojim bi dobili svaki mec. To me samo zanima. Kad izadje kvalitetniji tim i podere te, postovanje i cestitke, ali do sad smo samo sami sebe pobedjivali.

Reply
krava muzara јан 15, 2014 at 21:51

Ne treba zameriti „talentovanom stručnjaku“ na ovom porazu.Zaboga,nije bilo Čovića koji bi za par minuta rešio stvari i pokazao mrcinama kako se krvare kolena 😉 .

Reply
sreks1 јан 15, 2014 at 21:49

E da zna li neko ko je moguca zamena za Blejka?Sem nesrecnog Cakarevica koji trenutno u Metalcu belezi 6.8 poena po mecu 🙁 .Cujem ipak da u odbrani kida bice izabran u treci defanzivni tim kosarkaske lige Srbije 😀

Reply
sreks1 јан 15, 2014 at 21:47

Ipak mi ne licimo na tim bez Blejka Silba…Covek je nas kljucni igrac…bez njega smo totalno bezidejni…A kakvu odbranu igramo videlo se vcrs…Sad je prvi igrac u napadu Rasko Katic…Sve isto kao i prosle godine i opet ce biti veliko nista… Toliko o znanju Radonjica…

Reply
dexy122 јан 15, 2014 at 21:43

Za tacno nedelju dana smo prosli od „Radonjic je odlican… Moramo ga istrpeti.“ do „Radonjicu odlazi“ I tako stalno… Sta ste ocekivali?! Da cemo se prosetati na svakoj utakmici u Evrokupu? Slazem se da je pogresio sa Silbom, ali odmah na pocetku sezone i ne on koliko skauting. Ne verujem da bi on dovodio igraca koji mu ne igra odbranu, posebno kada znamo koliko on igra odbranu. Ja kazem Radonjicu osvajaj trofeje! To ce te jedino spasti u Zvezdi!

Reply
sade јан 15, 2014 at 21:50

Potezom sto smo oterali Silba i sto glumi neku trenercinu mi smo izgubili sezonu.Da li si svestan toga?Ja celu sezonu govorim da ovaj trener nema pojma i da ce nam se to obiti u glavu.Koja ekipa i koji trener menja igraca kada sve idealno funkcionise?Prvi smo u aba ligi,bili smo prvi u euro cupu i timska atmosfera je bila idealna.Kakva crna odbrana i bezmudost Silba,o tome nema ni govora pogotovo posle ove utakmice kada su nas ovi nakantali mogu da zamislim sta bi bilo da je bio Brezec tu.Lepo neka se izvine Silbu i Covic i Radonjic i da sve krene po starom.Bobi takodje gubi dosta odlaskom Silba.Igra nam se opet vratila ko prosle sezone zavisimo od Nelsona i Katica.I posle kada Nelson crkne na kraju sezone posle se cudimo sto ne osvojimo nista.Sami sebi zakivamo ekser nama ne treba ni Vujosevic ni niko sami sebe kanalimo.Ko hoce da vidi te stvari neka vidi,ovde je najmanje ovaj poraz nego sta ce biti kasnije u sezoni!

Reply
Zvezdas S јан 15, 2014 at 21:39

Radonjicu obavezno dovedi Grobara Cakarevica,da ti poboljsa odbranu.Napad sta bude neka bude.Cakarevic je igrac kvaliteta kakav si ti trener…BOBI TI NETREBA,POCEO SI GA U DRUGI PLAN DA STAVLJAS.Odjednom Bobi ,nezna da igra.Mislim da je uprava pocela da radi najgoru stvar ,a to je da okrece navijace protiv sebe.Ponavlja iste greske iz predhodne sezone.

Reply
Pex јан 15, 2014 at 21:43

Zato si ti strucnjak i veliki trenerski mag koji sve zna!!! Samo jos da naucis da pises i mozes umjesto njega na klupu!!!

Reply
Sigma јан 16, 2014 at 07:22

Radonjicu ,ti li si ❓

Reply
sade јан 15, 2014 at 21:38

Odlazi Radonjicu da se ori Pionirom u nedelju!Sram te bilo bre.Uvek neki izgovori za poraz.Igrali smo bez Silba i strasni smo u odbrani u p.m

Reply
lilihip јан 15, 2014 at 21:37

Nemas veze sa vezom i antipatican si, molim te odlazi.

Reply
marko јан 15, 2014 at 21:30

objasni nam sefe kakva su ono bacanja na katica i igra ledjima kada to trga zivce svakom normalnom navijacu..je.. te i katic je.. te i trening i takav sistem igre..bacaj guraj pa sta bude..pricas o odbrani a ne zna se gde je suplje radonjicu..

Reply
Levi Brisac јан 15, 2014 at 21:28

Pravicemo mi Shilba od blata,to vam ja kazem!!! Kao prvo takav igrac mora da se istrpi,kao drugo odmah se vidi da je narusena atmosfera u ekipi. E moj Radonjicu neradi se to tako!!!

Reply
marko јан 15, 2014 at 21:28

silbov maksimum i radonjicev su nebo i zemlja..silb ce da uzme stvar u ruke a radonjic ce da bude luzer i gubitnik vidi mu se na faci..

Reply
Zvezdaš Pula јан 15, 2014 at 21:28

ODLAZI! Pojma nemaš ni šta je obrana ni šta ja napad. Zona je za tebe atomska fizika. Izraditi akcije za Bobija je viša matematika. Za Šilba izraditi napade je postdiplomski strojarstva pa onda bolje ga oterati nego da radiš ono što ne znaš.
A samo malo ti treba inteligencije da shvatiš da nisi ni trener, a kamoli za Zvezdu i da se pokupiš i odeš da te barem cijenimo kao čovjeka, jer kao trener si izgubio sav kredibilitet.
Ti se svakoj ekipi prije utakmice u.vučeš u g.uz.icu i govoriš znate dobri su oni, da poslije izjaviš rekao sam ja dobri su oni. Ajde bježi ovi su smiješna ekipa, kao i ti trener.
Idi nauči, daj ostavku kao čovjek pa možda za jedno dvadeset godina kada nešto naučiš dobiješ novu šansu.
Trener koji igra obranu i ne valja mu Šilb obranu ne zna da postavi drugu obranu od čovjeka?! I ekipa mu sve češće prima 80+ koševa.
ODLAZI MOLIM TE!!!

Reply
perica јан 15, 2014 at 21:27

TREBA ISTRPETI RADONJICA PET SEST GODINA GARANT DONOSI KUP RADIVOJA KORACA ………………..MOZDA

Reply
hemomicin јан 15, 2014 at 21:23

Neka nam veliki strucnjak sada lepo objasni kako on to igra odbranu kada su sve evropske ekipe protiv kojih smo igrali imali od 15-20 otvorenih suteva za tri poena.

Reply
Pex јан 15, 2014 at 21:28

Zato sto svi ali bas svi igraju sa nasim centrima 2 na 2 i posto su prespori za ove evropske mora da se pomaze, i sa koje strane dolazi pomoc odatle i otvoren sut… To ti je sva filozofija!!!

Reply
hemomicin јан 15, 2014 at 22:07

znam i ja to burazeru nego sam malo ironican,covek koji se kune u jaku odbranu,a svaka iole ozbiljnija ekipa nam strpa 80-90 poena a od toga 12-15 trojki,pa kakva je to onda odbrana,bitno da je covek rekao da shilb nije za zvezdu,plasime samo da ovo nebude trenutak kad gubimo sezonu

Reply
SASA јан 15, 2014 at 21:18

sta uradi jedan smesan potez od favorita za osvajanje uleb kupa do ispadanja u grupnoj fazi
nama ne treba niko mi se sami unistavamo

Reply
SASA јан 15, 2014 at 21:16

sta uradi jedan glup potez od favorita za osvajanje uleb kupa do ispadanja u grupnoj fazi
nama ne treba niko mi se sami unistavamo

Reply
100% јан 15, 2014 at 21:07

Ja od pocetka nisam odusevljen Radonjicem, ali ljudi kako vas ne mrzi da ga jedan dan branite drugi napadate. Odlucite se da li ste protiv njega ili za njega. Cemu menjanje misljenja po par puta u danu.

Reply
zarko јан 15, 2014 at 21:06

Pa dobro zaista se izvinjavam ali DA LI JE OVAJ COVEK NORMALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo sada nije bilo Silba u ekipi I? Sada ce reci da mu treba igrac kao sto je Filip Covic. Kakva odbrana, gde ti je napad? Napad je najbolja odbrana. Pa cele sezone Zvezda prima trojke sa svih pozicija i ti to ne vidis. Zatim, Zvezda ocajno sutira slobodna bacanja i ti pricas o odbrani. Koliko su utakmica izgubili zbog poena iz slobodnjaka. Zatim kanta Katic od pocetka sezone, ali ne vama gospodine prosecni treneru nevalja Silb.
Pa ni Dzordan ne bi valjao kada gospodine prosecni treneru ne znate da postavite taktiku, igru , napad ni odbranu.
Daj ostavku i idi. Sa gospodinom prosecnim trenerom necemo nista osvojiti. Upropastice sezonu.
I za kraj, dokle god ne ode navijam za sve Zvezdine protivnike. Bolje Zvezda da sada veze par poraza ali da se resimo gospodina prosecnog nego da izgubimo celu sezonu.

Reply
INĐIJA јан 15, 2014 at 20:56

Treba mu dati jos malo vremena da se uigra, sta biste vi hteli.. sve preko noci?

Reply
marko јан 15, 2014 at 20:59

😆

Reply
rocknrolla јан 15, 2014 at 20:56

Dejane, budi čovek… vrati Šilba i podnesi ostavku…

Reply
dzoni јан 15, 2014 at 20:59

Ne bi on dirao Silba ,to je instrukcija Covica!

Reply
miha јан 15, 2014 at 20:55

Nisi dovoljno trener!!!

Reply
mmm јан 15, 2014 at 20:54

e moj radonjicu JUNE MLADO!

Reply

Leave a Comment