Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Лазовић: „Пресрећан сам због повратка на терен“

Дарко Лазовић
Дарко Лазовић
Дарко Лазовић

Тачно осам месеци након што је доживео повреду лигамената колена, један од најбољих играча Црвене звезде, Дарко Лазовић, вратио се на терен.

Брзоноги крилни играч одлично се показао и био један од најбољих појединаца на данашњем мечу са Слогом из Петровца на Млави.

– Пресрећан сам због повратка на терен. Осећао сам се добро у игри и нисам осетио никакав проблем. Мислим да немам страх након повреде, тачније не осећам га, али постоји могућност да у подсвести постоји. До почетка сезоне има доста времена да отклоним и то – рекао је Лазовић.

Повремени репрезентативац Србије верује у свој и квалитет саиграча.

– Мислим да имамо одличну екипу. Током тренинга претходних месеци уверио сам се да имамо велики потенцијал. Можда сам могао и крајем јесење полусезоне да се вратим у такмичарску екипу, међутим, нисам желео ништа да ризикујем. Још увек нисам максимално физички спреман, не би било добро ни да јесам, јер је припремни период тек почео. До 23. фебруара и прве утакмице са Јавором верујем да ће све бити у најбољем реду. Још нисам причао са тренером на којој позицији ме види, али током припрема кроз утакмице ће све бити јасније – закључио је Лазовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

veliki pravi zvezdas јан 20, 2014 at 21:08

PRIVATIZACIJA je najbolje resenje za nasu Crvenu Zvezdu ljudi ali kad vi svatite ili uprava Crvene Zvezde mozda bude na zalost kasno zato bi bilo bolje za Crvenu Zvezdu da se to sto prije dogodi ❗ ❗ ❗ 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Darko89 јан 20, 2014 at 09:12

Sada jos i stoperi i mozemo igrati i 4-2-3-1. Sa jednim spicem, Pecnik i Lazovic po strani, ni jednom ni drugom nije strano da menjaju strane, i jedan i drugi mogu da naprave problem i igri 1 na 1, cak i 1 na 2. Jos uz podrsku Petkovica i Mijailovica koji ce sigurno da vuku igrace bice to dobro. Nine iza spica izmedju Laze i Pecnika. Gogic moze i da povuce loptu, i da podeli, Milijas isto. Kovacevic mi je tu malo vise defanzivan, ali zavisno od spleta okolnosti treba rotirati tu trojicu. Saaaamo stoperiiii… Laza najvece nase pojacanje, definitivno!

Reply
laki јан 19, 2014 at 12:46

Nevezano za temu…proslo leto jedna lik sa sajta mi je javljao rezultat Zvezda – IBV i posle iz neke spike sam shvatio da ide u Rusiju da radi…
Aj samo on ili neko drugo ako ga neko mozda zna da mi kazu jel uhapsen i to? :O

Reply
dr јан 19, 2014 at 12:36

Iskreno mislim da su nam sanse za titulu 0%! Nikada nisam imao taj utisak na polusezoni,ali sada ga imam. Jeste da zaostajemo samo jedan bod ali to je srecan splet okolnosti,kako smo igrali trebali smo da zaostajemo 15 bodova. Ali necemo se provaciti svaki put,igra nam je katastrofa,klub se raspada,uprava krade i pravi dilove,igraci su nezadovoljni,i tu uspeha ne moze biti. Partizan je svake godine sve ozbiljniji klub a mi smo sve neozbiljniji,na kraju ce nas prestici po broju titula za 30 vise. Stvarno je tragedija koliko su nam unistili klub,ovo je sve posledica Vesica i Lukica,oni su drzali sve na vestackom disanju i samo su povecavali dugove,i sada je sve pocelo da odlazi u pm. Nece se Zvezda sama izvuci,jedino ako nam ne pomogne neki bogatas i odresi kesu.

Reply
Mani јан 19, 2014 at 12:26

Meni samo nije jasno sta je sa onim ludim Martinovicem?! Pa covek je pre par godina bio najbolji igrac Steaue i cini mi se kapiten jedno vreme, dok su igrali i LS i LE i samo mi nije jasno jel moguce da je toliko propao ili mi od njega nismo videli ni delic onoga sto moze, mada i odigrao je par utakmica samo… Dajte vise bar jednog stopera od tih koji se spominju i alternativu Dzoniju i nista vise ne treba!!! Jel zna neko jel potpisao onaj mali Zoric iz Celika?!

Reply
Denis јан 19, 2014 at 12:37

Nije on zaboravio da igra, ali covek je dosao iz kine i trebalo mu je malo vremena da se prilagodi ekipi, a lik jedino sto je spor to mu je mana, a kasnije i povreda i to je to. Nije on lio kao sto su navikali.

Reply
Teks Viler јан 19, 2014 at 08:32

A gde su pojacanaja?101 je najuren zato sto *nije doveo pojacanja i nikog prodao*.Podsecam,jer nam je narodno pamcenje extra-kratko!Ko,Gasic,Miladinovic,Vranjes,Lukovic…ko?|A porazi od nizerazrednih ekipa,nikad nisu dobri.JSD je doveo sta treba,hoce 26-tu,da nas preteknu,neko mrsi damu i mirno gleda na tu cinjenicu.

Reply
Realan82 јан 19, 2014 at 09:20

Stojadinovic je oteran iz drugih razloga ako si to prespavao,kakva pojacanja kada nan treba 500 000 da bi mogli da ih registrujemo i jos toliko za plate igracima.

Reply
Teks Viler јан 19, 2014 at 11:35

Iz kojih razloga,objasni molim te…

Reply
Teks Viler јан 19, 2014 at 11:39

A zasto nikog ne prodaju?I ciji je zadatak da obezbedi novac,uprave ili moje strine Vidosave?

Reply
dekicz јан 18, 2014 at 22:38

Lazo majstore!

Reply
фИлОмАн јан 18, 2014 at 22:28

Баш сам пре пар минута гледао детаље са меча ма Монду. Поштено,из оног што сам видео могли смо да им дамо сигурно 5 комада да су „мајстори“ Дауда и Оњилини погодили практично,зицере. Не можемо да меримо снагу са њима,ипак су 2.лига,али оно што треба да брине је ако не доведемо некога у одбрану нема шта да тражимо,јер је одбрана опет изгледала доста лоше,тактички,а и физички уопште.

Не знам,али се надам најбољем. Повратак титуле на нашу Маракану је под морање.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 18, 2014 at 18:59

Najvise se ocekuje od laze iako nije igrao fubal 7,8 meseci..
Jedan je Lazovic Darko!

Reply
... јан 18, 2014 at 19:36

Uz pojacanja u odbrani sa Mrdjom,Milijasem, Ninkovicem, Mijailovicem, Kovacevicem i naravno Lazovicem titula ne bi trebalo da je daleko. Samo da nas povrede zaobidju i da dodje bar jedan stoper.

Reply
Nemanja Bas Delija јан 18, 2014 at 21:06

Bilo bi lepo da bude pojacanja u odbrani, ali videli smo svi sta se dogadja sa Lukovicem, Vranjesom, Miladinovicem…

Reply
... јан 18, 2014 at 23:34

Druze ja bi bio zadoovoljan da dodje bilo koji od njih ili Vujadin Savic, jer sa ovim igracima nikako nije pametno da nastavljamo sezonu

Reply
Realan82 јан 19, 2014 at 09:22

Miladinovica dovesti samo ako se raskine ugovor sa Martinovicem.

Reply
... јан 18, 2014 at 19:37

Uz pojacanja u odbrani i Mrdju, MIlijasa, Ninkovica, Mijailovica, Kovacevica i naravno Lazovica, titula ne bi trebala biti daleko. Samo da nas povrede zaobidju i da dovedemo bar jednog stopera.

Reply

Leave a Comment