Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Гогић: „Верујем да с правом очекујемо Звездино пролеће“

gogic-martinovicУ финишу јесење полусезоне, искусни везиста Горан Гогић, добрим играма побрао је симпатије Звездиних навијача. Партијом у вечитом дербију летошње појачање Црвене звезде доказао је да је његова аквизиција била пун погодак клуба из Љутице Богдана.

На пролеће треба очекивати још боље партије некадашњег Звездиног омладинца, с обзиром да за разлику од летњег припремног периода, овога пута Гогић је од првог дана са екипом.

– На основу ова два дана, колико се налазимо у Словенији, односно Порторожу, могу да кажем да је све у најбољем реду. Смештај, временске прилике и услови за тренирање су одлични. Свесни смо шта се од нас очекује и зато смо сви максимално посвећени извршавању обавеза које пред нас постави стручни штаб. Следе нам контролни сусрети у којима желимо да поправимо утисак са „премијере“ у којој смо поражени на Маракани од Слоге. Надам се да ћемо у мечевима који долазе остварити победе и пружити боље игре – истиче Гогић.

Он такође наглашава да је читавој екипи много лакше у односу на летњи припремни период јер су овога пута од првог дана сви на окупу, самим тим тренер Стојановић има довољно времена да екипу и физички и ментално спреми за наставак сезоне.

– Недостаје нам неколико саиграча. Ту мислим на Мрђу кога очекујемо врло брзо, и странце који су имали проблема са добијањем визе. Верујем да справом очекујемо, како ја, тако и сви моји саиграчи, Звездино пролеће. Не сматрам то фразом, већ заиста мислим да након добро одрађених припрема можемо у наставку сезоне да забележимо добре резултате и коначно стигнемо до толико жељеног циља, односно наслова шампиона – констатовао је Горан Гогић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

jagodina navija za zvezdu! јан 23, 2014 at 13:34

Mozda Gogic moze da odigra stopera..Ko zna..

Reply
mn87 јан 24, 2014 at 11:54

Stefana Mihajlovic na stopre…Kasalica je u Cukarickom igrao i desnog beka (na nekim utakmicama).
Terzic je i Rakicu predvidjao svetlu buducnost na mestu stopera kad ga je dovodio u OFK. Proverite ako mi ne verujete…

Reply
фИлОмАн јан 23, 2014 at 13:08

Остаје нам да се надамо. Желим најбоље,али то константно измиче. Управа напоље!

Reply
zvezdas јан 23, 2014 at 10:39

vidi martinovica sto sparta 😀

Reply
Dejan CZ јан 23, 2014 at 14:53

Decko ja ti tvrdim da Martinovic moze da bude medju 2-3 najbolja stopera lige. Nema brzinu i to stoji, ali n bi on bio pre godinu i po kapiten Steaue da ne zna da igra. Ali ovde ga je zadesila povrede, taman u vreme prilagodjavanja na stil igre.

Reply

Leave a Comment