Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Крнета: „Очекујем успешну полусезону“

jovan krnetaСнег који је претходних дана падао у Београду приморао је тренера Славишу Стојановића да своје изабранике изведе на атлетску стазу Маракане, јер су терени покривени падавинама. Хладно време пратиће црвено-беле све до суботе 1. фебруара, односно до поновног одласка у Порторож на други део припремног периода.

Дефанзивац Јован Крнета истиче да се радује повратку екипе у Словенију, првенствено због временских прилика.

– Хладно јесте, терени су залеђени, тако да смо једино могли да тренирамо на атлетској стази. Међутим, не жалим се, припреме су у току, и мора да се трчи. За два дана се враћамо на словеначко приморје где имамо одличне услове. Успели смо током првог дела да урадимо све што смо зацртали, испунили смо план, због чега смо сви задовољни, почевши од нас играча до тренера Стојановића – рекао је Крнета.

Одбрана најтрофејнијег српског клуба током јесење полусезоне често је била на удару критика. Екипа је током летњег прелазног рока касно формирана, линије су се уигравале у ходу. На пролеће треба очекивати другачију ситуацију.

– Очекују нас до наставка сезоне четири контролне утакмице у којима желимо да подигнемо нашу игру на виши ниво. Битно је да сви играмо одбрану, да она креће од нападача када противник има лопту, односно да ми из задње линије започињемо акције сигурним пасом. Сигурно ћемо радити на томе у наредном периоду. Очекујем успешну полусезону, чека нас 15 утакмица и у свакој морамо да пружимо максимум. Већ на старту, против Јавора 23. фебруара надам се доброј игри и победи. Играмо на нашем стадиону, пред нашим навијачима и очекујем да „пролеће“ започнемо освајањем сигурна три бода – констатовао је Крнета.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Milenko јан 30, 2014 at 21:58

decko ti treba da shvatis da si za sve kriv……. igrao dobro, igrao lose, da se ne primi nijedan gol nacice se pametni i super upoznat fudbalom NAVIJAC da kaze kako „Krneta u onom ( tamo nekom ) momentu nije trebao da izbaci loptu nego je trebao da je vrati Bajku ili vec nesto slicno“ treniraj, trudi se, uvek budi svestan situacije i gledaj da sto pre odes iz Zvezde jer u njoj tebi nema prosperiteta jer si obelezen kao krivca za sve lose na terenu. Zelim ti svu srecu u daljoj karijeri, inace te pratim i secam se svih onih pohvalnim natslova u novinama, pratio sam tvoju igru u reprezentaciji ( 2008/2009 ) a to si zasluzio samo svojim radom. nadam se da se ne obazires na ove nabedjene NAVIJACE i pljuvace. Samo napred Krneta

Reply
laki јан 30, 2014 at 20:08

Samim tim sto je rekao da zeli uspesnu polusezonu,kao da je rekao da zeli da ne igra 😀
salu na stranu kolko god kiksao,nekako gotivim decka,lici mi na miki mausa al mi je drag jer ga svi prozivaju

Reply
Spartanac јан 30, 2014 at 19:03

Ne znam zasto…..ali kad mi neko izgovori ili pomene rec KRNETA…..malo se stresem….uplasim…..

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 30, 2014 at 19:00

mozes ti i Lazic i Martinovic da trenirate i nocu al od vas mi imamo samo izgubljene bodove i zivce…nista licno…prosto to je slab igrac za nas

Reply
dekicz јан 30, 2014 at 18:46

Samo vredno treniraj! Nege sam procitao da ste ti i Lazic uvek ostajali posle treninga da vezbate skok igru, nadam se da niste prestali

Reply
misi'm јан 30, 2014 at 18:24

Za 365 dana, u rubrici na danasnji dan, da se ovo ponovi 😀

Reply
Tadija јан 30, 2014 at 18:23

Bravo !Rad i trud donose REZULTAT!

Reply
dusan јан 30, 2014 at 21:45

mora malo da bude i talenta pored truda i rada. na zalost, krnetu je talenat za ovu igru mimoisao. ako ce da nastavi da se trudi mozda da ga zaposlimo u nekoj fabrici. krneta, martinovic, omega, lazic, arauho pre 20 godina ne bi na tribine mogli da udju sa kupljenom kartom a kamoli da igraju fudbal u zvezdi.

Reply

Leave a Comment