Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Мрђа неизвестан за дуел против Напретка

Најбољи стрелац Јелен Супер Лиге и играч Црвене звезде Драган Мрђа највероватније неће бити у стартној постави тима Славише Стојановића у сутрашњем дуелу против Напретка.

Наиме, како пишу „Новости“ он у четвртак није тренирао због проблема са високом температуром.

Ако он не буде истрчао на терен од првог минута, шансу да се докаже добиће црногорски репрезентативац Филип Касалица.

 

Повезане вести

6 comments

Marko мар 8, 2014 at 13:27

Veliko je polemisanje da li sa dva ili jednim napadacem.Ako igras sa dva,imas i Lazovica i Pecnika,Nineta i Milijasa meni previse napadacki sredina ostaje suplja bukvalno.U toj formaciji Milijas je visak svidjelo se to vama ili ne Tenk zasluzuje da igra,prvo sto je mladji time i brzi i mnogo vise je pokazao i znacio nasoj igri.Ako igras 4-3-2-1 Sa Daudom u spicu,posto je Mrdja prehladjen ili sta vec na krilu Lazovic i Pecnik,Nine iza napadaca (cini mi se da ce on igrati protiv Napredka) sto je njegova poziciija,sa Milijasem i Kovacevicem moze proci.Ali u formaciji 4-4-2 meni je kapiten visak,ali posto on mora igrati…Kada sve to pogledas,mi imamo mnostvo kombinacija time ne znam sta bi nas sprijecilo do titule,ali tu ce veliki zadatak imati trener vidjecemo kako ce on to sve sloziti.

Reply
Denis мар 8, 2014 at 13:03

Neigranje Mrdje predstavlja problem, ali nadam se da ce ga dobro odmeniti ko god bude igrao, a verujem da ce trener odabrati dobitnu kombinaciju, mada bi ja voleo: Bajkovic- Petkovic,Pavicevic,Kelhar,Mijailovic- Kovacevic- Milijas,Ninkovic- Lazovic,Pecnik – Rakic (Dauda) Mozda je ovo prilika za Rakica, jer Dauda je malo nezainteresovan, ali sada kada je preseljen na klupu mozda bude i zainteresovaniji da bi se vratio u 11

Reply
cz мар 8, 2014 at 12:51

Mislim da bi trebali sa jednim napadacem,a dodati jos jednog igraca u sredinu jer je Milijas supalj u odbrani ne znam da li ce Tenk jedini uspjeti pomoci odbrani,zaustaviti napad protivnika jer je Napredak rekao da dolazi otvoreno i da se nece braniti.Ne bi zelio da nam se desi kao i sa donjim sremom na rodjendan Mare.Meni se vise svidja nasa igra kod formacije 4-3-2-1 nekako smo pokretljiviju a igra bolje djelovala protiv Jagodine nego Javora.To je neko moje misljenje,ali sve je na Stojanovicu.Treba dati sansu i Milunovicu jer je postalo ocigledno da Pecnik ne moze svih 90 min. ne kontam zasto ga toliko forsira.

Reply
jagodina navija za zvezdu! мар 8, 2014 at 10:56

Puna podrska Slavisi Stojanovicu!

Reply
Nebojsa мар 7, 2014 at 21:18

Steta za Mrdju, ali imamo spiceva, verujem da ce ga korektno odmeniti ko god bude izasao na teren… Samo sklonite ovaj baner za Dveri, molim vas. Ne mogu vise nikog od njih da gledam, dosta mi ih je vise. Daj bar ovo da bude zona bez kampanje.

Reply
dexy122 мар 8, 2014 at 15:44

Oni to ne biraju ako se ja ne varam. To je Googleov Adsense. Ja ti preporucujem da instaliras adblock lepo i nece ti se pojavljivati to.

Reply

Leave a Comment