Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Red Spirit нови партнер Звезде

Маркетинг служба фудбалског клуба Црвена звезда потписала је co-branding споразум са фирмом „Red Spirit“, која се бави производњом и дистрибуцијом истоименог енергетског пића.

Уговор су потписали испред Црвене звезде, директор маркетинга Горан Броћић, односно испред фирме Red Spirit Владимир Гавриловић.

Co-branding сарадња је нешто што фудбалски клуб Црвена звезда практикује годинама уназад и наша искуства са другим партнерима су веома позитивна. Након пива, шампањца, телефонских картица, дечијег програма, на ред је дошао Ред Спирит, односно њихов производ у виду енергетског пића. Оно што је нама као клубу битно, јесте да ћемо имати зараду од сваке продате лименке чиме смо обезбедили нове приходе који ће помоћи развоју клуба. Компанији Red Spirit желим велики успех на тржишту – истакао је Горан Броћић.

Представник Red Spirita господин Гавриловић истакао је да му је велика част повезивање бренда Red Spirita са брендом фудбалског клуба Црвена звезда.

Мало шта у нашој земљи, али и у свету траје скоро седам деценија, колико сеже историја нашег најтрофејнијег клуба. Верујемо да ће наша фирма у сардњи са оваквим гигантом имати успеха. Приликом прављења новог енергетског пића што само по себи укључује укључује израду лименки, пуњење и састав напитка сарађивали смо са најбољима из својих области у региону, али и Европи. Red Spirit ће се у продаји наћи од понедељка 10. марта на бензинским пумпама, супер маркетима широм Србије, с тим да ускоро очекујемо да прве количине Red Spirita своје место пронађу међу купцима у Западној Европи и Америци – истакао је Владимир Гавриловић.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 9, 2014 at 18:09

Bravo Marketing sluzbo Crvene Zvezde ,hocemo jos novih sponzora u nasu Crvenu Zvezdu puna podrska vama Marketing sluzbo Crvene Zvezde 😀

Reply

Leave a Comment