Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић: „Ништа још није готово“

Крилни играч Црвене звезде, Дарко Лазовић, приказао је још једну добру партију, овога пута у Новом Саду против Доњег Срема.

Задовољна је Звездина „осмица“ новом оствареном победом.

– Ово је веома битна победа за нас.  У овом тренутку имамо максималан учинак у овој полусезои, и верујем да ћемо наставити са добрим партијама и пре свега резултатима. За нас је увек најважнија наредна утакмица, а то је од овог тренутка утакмица против Вождовца, и за њу ћемо се добро спремити – јасан је Лазовић.

Имао је Лазовић прилику да постигне свој први погодак овог пролећа, али је његов ударац након асистенције Мрђе, завршио близу стативе.

– Никада не причам о својој игри, излазим из тешке повреде и верујем да ћу како време буде одмицало, играти све боље. Још 10 кола је остало до краја првенства, 30 бодова је у игри, и ништа још није готово – категоричан је Лазовић.

Повезане вести

1 comment

V Majstorovic мар 23, 2014 at 03:34

To je jedini ispravan pristup, i donosi rezultate u ovoj polusezoni. Pokusaj da budes konkretniji, imas odlican sut i iskoristi to, proaj da kombinujes dribling i da ulazis na ivicu sesnaesterca odakle mozes da uputis sut ka golu. Odlicna utakmica, prvo mesto zadrzano, sledi Vozdovac i 30000 dusa na Marakani da vas nosi do pobede!!!

Reply

Leave a Comment