Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Печник: „Добра утакмица, заслужено смо славили“

Словеначки репрезентативац, Нејц Печник, својим поготком је решио питање победника против старог дужника, екипе Доњег Срема.

Печник се добро снашао у 21. минуту када је након одличног шута Николе Мијаиловића, спровео лопту у мрежу. Испоставило се да је то био и једини погодак на мечу, вредан нова три бода.

– Мислим да смо одиграли једну добру утакмицу и заслужено славили. Током свих 90 минута смо били бољи ривал на терену, створили смо доста прилика али нажалост нисмо успели да их искористимо. Захвалио бих се навијачима, јер уз њих пружамо максимум и када нам је тешко. Осећамо се на сваком мечу као да смо домаћини и заиста је феноменалан осећај играти пред њима. Остварена је и десета узастопна победа, али колико смо близу, толико смо и далеко од крајњег циља, а то је освајање првенства – свестан је Печник.

Поново је Звездин крилни играч морао да један део утакмице одигра на позицији десног бека, након што се почетком другог полувремена повредио Марко Петковић.

– Опет сам принудно одиграо на позицији десног бека, и мислим да сам пружио добру партију, али се исто тако надам да ће Марко бити спреман већ за наредни меч – рекао је Печник.

Повезане вести

2 comments

Gile мар 23, 2014 at 03:30

Bravo za pogodak, sve cestitke Nejc. Odlicna utakmica, potpuna kontrola utakmice ako izuzmemo onu gresku Kelhara. Zasluzili ste da nas protiv Vozdovca bude preko 25 000!!! Postavili smo standarde u ovoj sezoni i nastavljamo u istom ritmu. Opsta mobilizacija braco i sestre Delije!!!

Reply
RS мар 23, 2014 at 03:15

Savu Pavicevica na beka, a mladog Jovanovica gurnuti u vatru, ako ne od prvog minuta onda bar debi neka bude ulaskom sa klupe! Uostaom tu su i Martinovic, pa i Krneta…Pecnik bolje da igra krilo 🙂

Reply

Leave a Comment