Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Mijailović: „Bez opuštanja“

Momak koji svojom pojavom na terenu odaje utisak iskusnog igrača, iako tek krajem novembra puni osamnaest godina, Srđan Mijailović, smatra da se nijedan protivnik ne može pobediti ukoliko se ne shvati ozbiljno i ako se u meč uđe sa parolom „lako ćemo“.

„Prošlogodišnje iskustvo ne sme da nam se ponovi. Vreme je da se Evropi predstavimo u najboljem svetlu, i da dokažemo svima da smo prava ekipa. Danas svi igraju fudbal, svaki dan se uveravamo u to, i zato u Letoniji od prvog minuta moramo da nametnemo svoj ritam i ostvarimo povoljan rezultat, koji je kada je klub kao Zvezda u pitanju, samo pobeda.“

Mladi vezista, koji će u sledećoj sezoni dres sa brojem dvadeset sedam, zameniti četvorkom, jedva čeka sastanak na kome će stručni štab njemu i saigračima predočiti o kakvom se rivalu radi.

„Imamo trenera koji je poznat po tome što odlično čita igru rivala, i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Igrački sam procvetao od kada je Robi došao, puno mi znače njegove pohvale i ulivaju ogromnu želju i volju, da iz utakmice u utakmicu budem sve bolji.“

Mićko ne želi da prognozira ishod meča u Ventspilsu, kaže da to ne voli, ali misli da je naš klub već pre početka dvomeča u prednosti, jer ima najbolje navijače na svetu.

„Niko ne može da bude ravnodušan na Marakani, kada „sever“ zagrmi. Velika je čast biti član kluba koji ima tako verne navijače, i nikome nije svejedno kada siđe u „rupu“. U odnosu na Letonce tu smo sigurno u prednosti, a i zaželeli smo se igranja na našem stadionu. Nadam se da će kako u Evropi, tako i u domaćem prvenstvu, ovo biti naša sezona, i da ćemo mnogo puta obradovati Delije“, poručio je Mijailović.

Повезане вести

11 comments

Leave a Comment