Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Звездини „клинци“ у Лисабону

ФК Црвена звезда са задовољством обавештава јавност да ће и ове године омладинци нашег клуба учествовати у пројекту „ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЉСТВО“ компаније ГАСПРОМ.

„ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЉСТВО“ је пан-европско друштвено-одговорни пројекат за децу који ће ове године обухватити чак 16 земаља. Кључни догађај пројекта биће други међународни форум дечијих фудбалских тимова, који ће се одржати у Лисабону од 23. до 25. маја, током викенда одржавања финалног меча сезоне 2013/2014 УЕФА Лиге шампиона. По завршетку Форума, млади фудбалери ће присуствовати финалу на чувеном Стадиону „Луж“.

Главни циљ акције је да развије најважније вредности код младих генерација као што су: поштовање других култура и нација, полова, као и повећано интересовање према здравом начину живота, користећи спорт као утицајно средство. И ове године, глобални амабасадор пројекта је светска фудбалска звезда Франц Бекенбауер.

Повезане вести

1 comment

dejo апр 1, 2014 at 19:36

Tako se radi ,nasa Crvena Zvezda treba da otvori kampove i po Africi ,Aziji i Americi ovo je inace predlog za citavu upravu zajedno sa presednikom nase Crvene Zvezde Dzajicem 😀

Reply

Leave a Comment