Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Лазовић: „Најсрећнији дан у каријери“

Играч са, поред Бобана Бајковића и Ненада Милијаша, најдужим стажом у Црвеној звезди, Дарко Лазовић, у својој петој сезони од доласка на Маракану дочекао је да са својом Црвеном звездом освоји шампионску титулу.

Лазовић је само неколико минута након вођства гостију успео да изједначи, и на тај начин спречи свој тим да нервозно уђе у наставак утакмице.

– Ово ми је сигурно најсрећнији дан у каријери. Читава екипа, као и ја, смо у претходној години прегурали много тога. Повредио сам колено, успео сам да се вратим после тешке операције… Одиграли смо одличну полусезону и на крају заслужено славили. Не желим да се задржимо само на овој титули, већ да пробамо да направимо искорак више у европским квалификацијама и да у наредну сезону такође уђемо са највећим амбицијама. Остаје нам још утакмица у Новом Саду, после које ћемо разговарати о плановима за даље. Дуго смо чекали трофеј, и сигурно да желимо да га прославимо на најлепши могући начин – рекао је видно срећни Лазовић.

Честитамо Дарко!

Повезане вести

3 comments

Fringe мај 27, 2014 at 11:20

Lazo cestitamo od srca i ZASLUZIO SI da se radujes. One suze protiv BORDOA nismo zaboravili ali vratilo se sve i samo napred vredno radi imas jos da radis i da napredujes i sav trud ce se na kraju isplatiti kao sto vidis. Dobar primer mladim igracima ako si dobar i ako vedno radis bices nagradjen. BRavo SAMPIONU!

Reply
Душан мај 26, 2014 at 19:20

A ja bih Voleo da nas prvo uvede u LŠ pa da se onda udomi na zapadu.

Reply
Sedou мај 26, 2014 at 10:34

Luda sezona i luda utakmica za titulu. Cestitam ti na golu, bio si pravi, nadam se da ce se lepo udomiti na zapadu, pa da se kao Miki vratis kroz par sezona i poneses kapitensku traku, budes primer mladjima i na terenu i van njega i da nam doneses jos par titula. Hvala za sve sto si pruzio za Zvezdu.

Reply

Leave a Comment