Moja Crvena Zvezda
Архива

Evandro spreman, prodaja sezonskih teče odlično

Evandro spreman za revanš

U cilju što boljeg pripremanja za revanš meč na našem stadionu, Robert Prosinečki odlučio je da treninge zatvori za javnost do same utakmice. Razlog za tako nešto je da bi se ekipa fokusirala samo na treninge, a najverovatnije i zbog uigravanja akcija i poslednje linije tima. Iako je utakmica već u četvrtak teško je pretpostaviti startnih 11 koji će istrčati na teren.

Ako je u prvoj utakmici bila poznata unapred startna postava, sada postoji bar 3,4 nedoumice. Još ivek nije 100% sigurno da li će Uroš Ćosić uskočiti na mesto štopera, pošto će odraditi do utakmice samo par treninga. Ipak i pored toga može se očekivati tako nešto s obzirom da je on jedini trenutno na raspolaganju Robertu. Samim tim Duško Tošić će preći na mesto levog beka, gde može mnogo više da pruži. Milan Vilotić još uvek nije u prvom planu iako se trudi da na treninzima povrati poverenje. Nešto bliži povratku je Li Adi, ali bi morao prethodno da još malo poradi na fizičkoj spremi. U svakom slučaju sam Robi će najbolje prosuditi ko treba da čini startnih 11.

Odlična vest za sve navijače je da se Evandro oporavio od povrede ramena i Prosinečki na njega može da računa. Pitanje je samo da li će naš trener želeti da rizikuje (da ne dođe ne daj bože do nove povrede, ali i zbog kartona) ili će odlučiti da Evandra ostavi na klupi, pa da u slučaju potrebe uđe u igru i pomogne saigračima. U drugom slučaju njegovo mesto će zauzeti neko od igrača koji su ga i pre menjali(Kadu ili Lazović).

Prema poslednjim informacijama prodaja sezonskih karata za sezonu 2011/12 teče veoma dobro. Nezvanične igformacije govore da je već prodato preko 8 500 sezonskih karata, tako da se očekuje da brojka na kraju premaši prošlogodišnju, kada je prodato 11 000. Dakle Zvezdaši požurite po svoju kartu, dok još ima vremena…

 

Повезане вести

35 comments

Leave a Comment