Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Звезда и дефинитивно тражи новог тренера – отишао Стојановић!

ФК Црвена звезда ће у нову сезону и дефинитивно ући са новим тренером! Ово је епилог састанка Славише Кокезе и Звездана Терзића са доскорашњим шефом струке.

„У разговору са Стојановићем схватили смо да се уморио и потрошио. Рекао нам је да је и здравље нарушио и да му је потребан одмор. Не верује да може да издржи још једну годину под сличним притиском и уз најбољу жељу и вољу, он би да се сарадња заврши“ рекао је Терзић за „Новости“.

На Маракани не седе скрштених руку, а кандидати да замене Стојановића су Драган Стојковић и Ненад Лалатовић.

Повезане вести

26 comments

nokia c5-03 јун 22, 2014 at 17:33

Piksi ili Lalatovic, ostali nisu ni za pomen ❗ ❗ ❗
09.08. SVI NA MARAKANU, DA BODRIMO NASE BUDUCE SAMPIONE ❗ ❗ ❗ ❗ ZVEZDA <3

Reply
dejo јун 22, 2014 at 16:26

Sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri, Slavisa!

Reply
Stefan јун 22, 2014 at 14:18

Svaka sast gospodinu Stojanovicu za sve sto je istrpeo cele sezone mnogi bi na njegovom mestu mnogo ranije pobegli iz kluba.Iskreno sam zeleo da on ostane i da nastavi da vodi klub ali posto odlazi smatram da je najbolje moguce resenje a i pravo Nenad Lalatovic.A sto se tice kosarke mislim da Radonjic mora da ode jer je izgubio sve vazne utakmice ove godine.

Reply
pera јун 22, 2014 at 13:26

Jedino i pravo rešenje je Lala. Dečko koji je mnogo dao klubu a sprema se da kao Miljan radi za svoj klub. Rasprodati ovaj tim predhodno platiti igrače i krenuti sa formiranjem mladog tima za koji ćemo svi imati strpljenje. Poenta je u stručnom danonoćnom radu stručnog štaba u koji bi svrstao i trenere podmlatka jer oni moraju da stvore mnogo igrača. Vreme je da proigraju i Lazič kao bek i Jokić, Grujić, Savičević, Jović. Mihajlović uz nekoliko mladih igrača a pominjani su Pavlovski te Dražić i Planić bio bi to tim koji ima potencijala ali pre svega sa mnogo trčanja.

Reply
dusan јун 22, 2014 at 17:56

kakvo bre strpljenje? kakav mlad tim? neka prave tim koji osvaja titulu prvaka u srbiji ili nek se gase.

Reply
delija nk јун 22, 2014 at 13:23

Majstore, hvala na svemu! Puno srece u daljem radu. Odluka potpuno ocekivana s obzirom na stanje u klubu.

Reply
Nebojša јун 22, 2014 at 09:25

Hvala Slaviša, bio sam skeptičan, ali odlično vođenje ekipe. Sada hoću Lalatovića, pokazao je da ima ono što drugi treneri nemaju, m…

Reply
Teks Viler ponovo ceka titulu јун 22, 2014 at 08:02

Vidim neki nasedaju na medijske lazi i za sve lose optuzuju *Dzaju i suraka*.Zna se odakle se vuku konci,zna se ko je oterao 101,najuspesnijeg balkanskog fudbalskog menadzera svih vremena,zna se ko tera Slavisu Stojanovica.Nas dojucerasnji trener pocetnik?Ne,neko ko je iz druge lige uveo Domzale i odmah osvojio prvenstvo Slovenije(koje je malo slabije od naseg) i neko ko je bio selektor te nama bratske zemlje,u kojoj je postojao rupelov cetnicki pokret i koju nismo sacuvali kao saveznika zahvaljujuci politicarima koji su na vlasti 25 godina i dalje usrecuju napacenu otadzbinu.Videli ste suze Jake Blazica,neko ko ne voli Zvezdu i Srbiju ne place zbog poraza.I da se ponovo(i uvek cu)vratim na 101.Covek oteran kao klosar a prodao bracu Milinkovic u Mancester i Genk,napadan za dovodjenje Garida a ovaj kida u reprezentaciji Hondurasa(ima 23 godine).Koga je Zvezda prodala od njegovog odlaska.Nama u drzavi,Zvezdi,skolstvu,zdravstvu…trebaju prekaljeni,sposobni,pametni ljudi.Nema ih,sve smo rasterali.

Reply
Nebojša јун 22, 2014 at 09:27

sjajan komentar

Reply
mile јун 22, 2014 at 07:01

Samo vi mastajte. Porucite trenera po zelji, ima da bude.
Ja sam i dalje nem. Gledam kako moj klub nestaje, propada, kako ide ka dnu… I kad pomislim da nemoze biti gore, uvek se desi nesto jos gore.
Bezi Slavisa, bezi i ne osvrci se. Idi negde gde ce ti biti bolje, gde ces raditi kao covek i za svoj rad primati platu. I gde ce tvoj rad znati ceniti. Hvala ti za ovu godinu koju si istrpeo. Sve najbolje ljudino.

Reply
Miki јун 22, 2014 at 03:55

Hvala gospodine Slavisa. Postigao si veliki uspeh i mi pravi Zvezdasi znamo to da
cenimo.
Zelimo ti puno srece u tvom profesionalnom i privatnom zivotu.

Reply
Sladajac јун 22, 2014 at 01:02

Коментар: Ispravka : Nije nam on doneo tri boda protiv Partizana vec Obradovic!!!…

Reply
Sladajac јун 21, 2014 at 23:52

Коментар: Samo nemoj da placete za njim!, jedan od „krivca „sto nismo dobili licecu je i on.Nemu je preci igrac od 35g.nego neki od 17-18g.e zato Partizan trazi za Pantica 6mil.€ a ima i Zivkovica koji je debitovao za A rep.a ovaj je rehabilitovao starce da strpaju pare u svoj dzep :Mrdja, Kelhar, Pecnik, Milijas, Bajkovic, o tektici u derbiju …Partizan kad je smenio Rasovica i prodao Jojica dao nam je i titulu! .I jos nesto :Za ovu titulu vece zasluge ima LALATOVIC nego on, uzeo je 5 boda partzanu a ovaj kukavica 3!!!…

Reply
MILAN KG јун 22, 2014 at 01:27

Ne treba kukati ima dobrih trenera bitno je da su klub napustili Dzaja i surak, sto se igraca i trenera tice ne teba kukati jedno je sigurno po meni ne smemo odustati od borbe za titulu mi smo Zvezda!!!!!!! Sladajac nisi upravu covek nam je doneo titulu posle sest godina!!!!!! ruzno je minimiziras njegovu ulogu. ne kazem ja nismo igrali neki atraktivan fudbal da nije bilo tih „staraca“ mi ne bi bili prvi bez Mrdje,Milijasa,pecnika,pavicevica, pa i Kelhara… koji nije neki stoper, koje mi mlade igrace imamo za prodaju kao npr komsije? smesno je da kazes da je Stojanovic kriv za kaznu uefe!!!!!! za to su krivi Dzaja i njegov surak!!!!!!

Reply
aleksandar sd јун 21, 2014 at 23:34

Piksi cekamo te.

Reply
Nebojša јун 22, 2014 at 09:27

on je već bio kao predsednik i znamo kako se to završilo

Reply
Piksi јун 22, 2014 at 12:36

Pa znamo, dve duple krune…..

Reply
Звезда шампион! јун 21, 2014 at 23:14

Све најбоље Славиша ❗
Сад треба довести Лалатовића или Пиксија.

Reply
misko јун 21, 2014 at 22:52

bravo decko svaka cast

Reply
neshha јун 21, 2014 at 22:37

Iako sam ga cesto kritikovao tokom sezone(smatram opravdano),ipak mu skidam kapu na uspehu i osvajanju titule.Hvala Ti Slavisa za svu predanost i profesionalizam.Kad je vec ovako,nadam se da ce doci Lalatovic.I steta sto nije nadjen neki nacin da Stojanovic ostane u klubu,ali verovatno da on ne bi prihvatio nikakvu drugu ulogu.Puno srece Slavisa!!!

Reply
Marko јун 21, 2014 at 22:30

Svaka čast čoveku, u kakvim uslovima je došao do titule. Iskreno mi je žao što odlazi, sem ako stvarno ne može da izdrži.
Meni samo Muslin na pameti, iako osećam da se to neće nikad desiti.

Hvala ti Slaviša!

Reply
MILAN KG јун 21, 2014 at 22:16

Lalatovica za trenera koji Rajevac… samo L:alatovic!!!!!!!!!!

Reply
Djomla јун 21, 2014 at 21:32

Dobar si bio Slave… Ulozio si celog sebe u Zvezdu, imao si pozitivnu energiju, strast, rad, trud, timski duh… i uspeo si pored svih problema da ujediniš ekipu, stvoris pozitinu atmosferu i osvojis titulu… Sve najbolje Stojanovicu gospodine!

Reply
Danilo јун 21, 2014 at 21:02

Podržavam odluku. Treba dovesti ozbiljnog, iskusnog i harizmatičnog stručnjaka, Zvezda ne trpi početnike, to neka svi znaju… Nije nam vreme saveznik i treba brzo raditi… Srećno!

Reply
Branislav јун 21, 2014 at 20:47

Uradio si veliki posao u prethodnoj sezoni i to nećemo zaboraviti! SREĆNO SLAVIŠA !!!

Reply
marko јун 21, 2014 at 20:45

Hvala ti Slavisa za TITULU! Jbg. stanje je katastrofalno u klubu! Sve najbolje dalje! Ziv bio!

Reply

Leave a Comment