Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Трампа Лазић – Планић на помолу?

Није тајна да је ФК Црвена звезда заинтересован да доведе штопера ОФК Београда Богдана Планића. Међутим, обзиром да је наш клуб у финансијским проблемима и да новца за трансфере нема, траже се разноразна решења како би се оствариле жеље тренеру Ненаду Лалатовићу.

Једна од опција јесте и трампа Дарко Лазић – Богдан Планић. Није за сада познато да ли би Лазић био у потпуности уступљен „романтичарима“ или би провео сезону на позајмици на Карабурми.

Планић има 22 године, висок је 1,90м а уврштен је у тим сезоне Јелен Суперлиге, и то у пару са Срђаном Бабићем из Војводине, који је такође интересантан нашем клубу.

Лазић је две године млађи од Планића, прошао је Звездину школу, али се прошле сезоне није наметнуо те је био позајмљен Спартаку.

Додајмо да се је редове ОФК-а недавно појачао наш нападач Стефан Михајловић којем се руководство захвалило насарадњи и одлучило д аму не понуди нови уговор.

Повезане вести

8 comments

Realan Zvezdas јул 8, 2014 at 17:32

Ja nemam nista protiv, Lazic mozda bude dobar ali jos se ne zna, a Planica ne treba da cekamo on odma moze u vatru, ali opet mozda gresim.

Reply
Delijaa јул 8, 2014 at 10:41

Nema ništa od toga Brat Kelhar se vraca na Marakanu!!!

Reply
ДС92 јул 8, 2014 at 09:42

Не свиђа ми се ово, што би уопште било кога куповали из офке, па тај тим се борио за опстанак

Reply
Неца јул 8, 2014 at 09:34

Лазић је много добар играч. Јесте да је имао онај кикс против Вождовца и то нико не спори, али сети се колико је имао добрих мечева. Па сећам да је против Черномореца био најбољи играч и било је још доста таквих текми. Према томе, мислим да би ово била грешка и волео бих да Лале да Лазићу шансу јер ће је сигурно искористити!

Reply
josif јул 8, 2014 at 15:33

Neco!Potpuno se slazem sa tobom!Pa sto bre mi potcenjujemo nasu decu,ko je bre taj Planic,ko je onaj Bozovic koga Lalatovic kao trazi,molim vas trazi spica od 30 god,plasim se samo da ne nastavimo da ozivljavamo propale igrace.Mislim da treba dati sansu u prvom timu Savicevicu i Lazicu i Arauhu,pa momci su mladi,idealna sezona da im se ukaze sansa,pa klub bi na njih sigurno zaradio.Nesvidjaju mi se vakve price,koncept se menja iz dana u dan,prvo se plasira prica o nasim klincima sada trazimo poluigrace od 30 god,Lalatovicu bih porucio da ne ulazi u seme sa igracima koje je trenirao u Krusevcu i da da sansu mladjim igracima.Pozz.MKD

Reply
Aleksandar јул 8, 2014 at 09:18

Obojica su veliki potencijali ali Planic je trenutno na visem nivou. Bila bi dobra razmena npr. ako platimo 50 000 eu i nekih 20% od naredne prodaje i pozajmica Lazica npr. na 2 godine i + 10% od njegove naredne prodaje. Ovi procenti mogu da bodu oci ali Planic danas vredi bar 400 000-500 000 eu jer ima fantasticnu sezonu iza sebe, mlad, reprezentativac, igrac sezone na svojoj poziciji itd..

Reply
Delija_101 јул 8, 2014 at 13:34

Razmisli malo Lazic je dve godine mladji, a vec moze da pruzi 60-70 posto Planicevih mogucnosti. Za dve godine mogao bi da u istim godinama kao Planic igra i do 30-40 posto bolje, naravno ako dobije priliku da igra.

Reply
Delija_101 јул 8, 2014 at 08:53

Lazic je strasan potencijal, pravi moderaan stoper bila bi greska trampiti ga jer za dve godine on moze biti duplo bolji od Planica koji je opet nesto tradicionalnija vrsta stopera.

Reply

Leave a Comment