Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеТрансфериФудбал

Лазовић: „Звезда је мој клуб, не идем по сваку цену!“

Лазовић, фото "Политика"

Ненадано, Ненад Лалатовић добио је појачање какво се само пожелети може – понајбољи фудбалере нашег тима претходне сезоне, Дарко Лазовић, за сада остаје на Маракани и прикључиће се првотимцима у Словенији!

„Нисмо се договорили око мог уговора и одлучио сам да не прихватим. Исти је случај и са Звездом, тако да смо због обостраног незадовољства заједнички одбили понуду Стандарда. Не кријем да имам жељу да одем у иностранство, мислим да је тренутак за то. Такође, Звезда има прилику да заради од обештећења, а клубу је новац неопходан. Видећемо шта ће се догодити, миран сам, имам стрпљења и сигурно нећу ићи негде по сваку цену“ изјавио је Лазовић за „Новости“.

Дарко ни најмање није разочаран останком на Маракани.

„Разговарао сам већ са тренером Лалатовићем и прикључићу се екипи у Чатежу. Уопште ми није проблем, Звезда је мој клуб и стављам му се на располагање.“

„Новости“ објављују да постоји и даље интересовање Олимпијакоса и да су преговори у току.

Лазовић је за Звезду одиграо 110 утакмица, постигао 22 гола и уписао 25 асистенција.

Повезане вести

3 comments

Realan Zvezdas јул 8, 2014 at 17:30

Dobro je, ako ne mozemo da uzmemo 2 miliona onda bolje da decko ostane ovde gde jeste.

Reply
Неца јул 8, 2014 at 09:44

Лазо, ти си највећи краљ. Па ти си измислио фудбал за целу ову нашу лигу и треба да идеш да играш много јачу лигу јер ти и јеси на том рангу. Читам да Маркец прешо у Ливерпул за 25 милке, а по мени, ништа ниси лошији играч од њега чак шта више мислим да много више знаш фудбал од њега. Само напред и воле те твоје цигани.

Reply
Mike Scott #21 јул 8, 2014 at 08:30

Svaka čast Lazo! Slažem se da je vreme da zaigraš u jačoj ligi, ali ne po svaku cenu, oni misle ako smo u krizi mogu da ucenjuju i tebe i Zvezdu.

Reply

Leave a Comment