Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Ракић: „Звезда има веома талентовану децу“

Jедан од играча од којих се очекује да наредне сезоне буду лидери екипе је и Ђорђе Ракић.

Свестан је тога и Звездин нападач, и управо зато велику важност придаје овим припремама.

– Мени су ово најважније припреме у животу, јер је јако тешко изаћи након онакве повреде. Сви болови су прошли, али физички се много падне због дуге паузе, и сад дајем све од себе надајући се да ћу у следећој сезони показати много више него у прошлој – истакао је Ракић, и додао да услови за одличне припреме постоје:

– За сада је све како треба, одличан смештај, одлични тренинзи, мислим да из дана у дан све више напредујемо, и што се тиче тактичких и техничиих ствари, али и физичке припреме, што је најважније. Осећамо се као домаћини јер смо и прошле године били овде, и већ смо се навикли.

Ракић је похвално говорио о фудбалерима из Звездине омладинске школе који су прикључени првом тиму.

– Звезда има веома талентовану децу и добро је што су прикључени првом тиму, јер ће више напредовати уз нас него што би то урадили у омладинској школи. Видим да су вредни момци и то је најбитније, имаће све услове за рад и надам се да ће схватити ово као феноменалну шансу да направе нешто у својој аријери.

Наравно, као нападач, Ђорђе Ракић би могао највише да утиче на Луку Јовића који се по први пут припрема са првотимцима.

– Његов таленат је очигледан, стварно му желим пуно успеха и среће у следећој сезони. Колико успевам да пратим, њега можда мало више треба терати на неки рад, али доћи ће и то на своје годинама. Неоспорно је велики потенцијал, то се од првог тренинга видело. Он само мора да се подстакне на озбиљан рад и да направи каријеру која се од њега очекује – сматра Ракић, који је недавно постао и отац.

– Све је како треба, и супруга и ћерка су здраве. Много ми недостају, и из тог разлога сам на телефону више него остали, али завршиће се и припреме. Једва чекам да одем кући и поново их видим – рекао је Ракић.

Повезане вести

2 comments

Teks Viler јул 9, 2014 at 17:37

Ocekujem da se povodom ovog mog komentara oglasi onaj sto se potpisuje kao stocna hrana,dakle gospodin *100%* jer sta god da napisem covek me svojim nepravilnim srpskim kritikuje.Covece,kritikuj slobodno,pljuj me sto posto!Podrzavam te.Necu vise hvaliti Terzica,bicu mu opozicija,hvalicu Kokezu i njegovog portparola,coveka koji je ostao upamcen po izvedenom penalu u derbiju.

Reply
Mile јул 9, 2014 at 14:23

Uvek je i imala, samo su rasterana u zadnjih 10 god i ne dobijaju sansu da bi se neki polovnjaci uvaljali za 200 000.

Reply

Leave a Comment