Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Олимпијакос, Валенсија и Галатасарај у Београду!

Кошаркаши Црвене звезде играће у групи Д Евролиге са братским Олимпијакосом, освајачем Еврокупа Валенсијом, прошлогодишњим противником Лаборал Кућом, Галатасарајем и литванским вицешампионом Нептунасом!

Овога пута, црвено-бели су имали и мало среће јер је вољом жреба Бајерн отишао у прејаку групу Ц, у којој су Барселона, Панатинаикос, Фенербахче, Емпорио Армани…. свакако дуел који ће се нестрпљиво чекати је против братског Олимпијакоса.

Ускоро опширније…

Повезане вести

19 comments

kobr90 јул 10, 2014 at 23:10

otisao rasko,ostao bobi….kako bi bilo da milicic prestane da nas dr….. da prestane da peca i da pomogne Zvezdi koju toliko voli?!

Reply
pera јул 10, 2014 at 21:10

Zadovoljan sam rivalima u Evroligi nema slabih protivnika. Protivnici sa kojima se može igrati. Dovesti Kravića umesto Katića koji odlazi i Birčevića umesto Radenovića. Dati šansu Guduriću, Čvoroviću, Kaplanoviću, Stojanoviću. Vratiti Nikolu Jankovića. Ako ode Nelson dovesti ozbiljnog Američkog pleja i malog Novaka. Kalinić nam ne treba jer Gudura i Čvore mogu više sigurno na trojci a i mali Stojanović može igrati dava i tri. Idealan spoj na petici Bobi, Kravić i Birčević niko ispod 2,10. Četvorka Luka, Tejić i Janković( Kaplanović). Jedinica Nelson, Rebić, Novak. Dvojka Jaka, Djenka, Laza. Krem na tortu ozbiljan trener nikako Dejan Radonjić.

Reply
kobr90 јул 11, 2014 at 17:21

bircevic ide u partizan

Reply
DonBg јул 10, 2014 at 19:54

Ma osvajamo bre tu evro ligu, Zvezda sampion Evrope!

Reply
Бранимир јул 10, 2014 at 19:42

Група није лака, али је лакша за пролаз од групе Ц и то је једини разлог неког моменталног задовољства. Сваки противник се може добити у БГ, а неко и изненадити у гостима. Може се реће да је група прилично изједначена и да ће се клубови међусобно сатирати, што је наша шанса. Ћини ми се да се група поредала по снази управо према распореду шешира. Тешко је замислити да Олимп и Валенсија неће играти важну улогу, Галатасарај је из године у годину све озбиљнији клуб, Лаборал стални учесник Евролиге. Мислим да нам не иде на руку брзи дуел са Нептунасом, који ће изгарати на почетку а затим бити деморалисана канта за набијање.

Reply
ZVEZDA RS јул 10, 2014 at 18:46

Prica se da ce se Rakocevic vratiti i da ce doci dobar crnac!!!

Reply
silb majstor јул 10, 2014 at 19:36

a mozda se vrati i jestratijevic….

Reply
silb majstor јул 10, 2014 at 18:19

vi sa covicem i radonjicem nesto ocekujete….neka neka vec tri sezone ocekujete i opet ce proci isto….evroliga se ne igra sa radonjicem, kalinicem marjanovicem i slicnima….da je srece da je otisao covic i odveo svoj maj,muna

Reply
Danilo јул 10, 2014 at 16:33

Dobro smo prošli na žrebu. Nema lakih grupa u EL to svako treba da zna. Favoriti su: Br.1. Olimpijakos, Br.2 Galatasaraj, Br.3. C.Zvezda, Br.4. Valensija, Br.5. Laboral, Br. 6. Neptunas. Možda je Valensija ispred Zvezde. Neptunas je autcajder, igrao je u EK sa Radničkim i mislim da je zalutao u EL. Mnogo toga će zavisiti od duela Zvezde i Valensije, odnosno Zvezde i Laborala… Sa Olimpijakosom očekujem 1:1, a Neptunasa da dobijemo 2:0. Mislim da prolazimo dalje, naravno ako napravimo jak tim za EL, a realno je da će tako biti.
Što se tiče Radonjića, ljudi moji morate da shvatite jedno da je Zvezda bila do pre 3 god. tu gde jeste upravo zato što je tumbala trenere svake sezone, ili dvojicu po sezoni, isto tako i tim… Ovako hvatamo kontinuitet i sa igračima i sa trenerom, što je jedino ispravno i što nas približava za korak bliže trofejima u odnosu da tumbamo tim… Polako, imajmo strpljenja Radonjić recimo forsira veooma jaku odbranu, to ne vidite, čovek ima mnogo prednosti.Rak rana je zonska odbrana u napadu, i to što godinama čekamo domaću titulu, stvarno je frustrirajuće, ali kažem verujem da je došao i tim mukama kraj!!!

Reply
Zvezdas S јул 10, 2014 at 15:34

Odlicna grupa ,kad DR .SMR,SPREMI EKIPU BICEMO SIGURNO 5 a mozda i 6 u grupi.Ali uspeh ce biti zagarantovan jer ce mo igrati Evro kup.Vrlo bitno je da se zadrzi Lipovij,sto su zaista velike sanse da ovaj pakleni igrac ostane u Zvezdi,imacemo jos jednu ekstra uspesnu sezonu,a mi navijaci ce mo gledati jos jedan brodolom.Ovo sam siguran 100 % sto sam napiso,iz razloga jer se vidi da uprava planira da zadrzi mnoge igrace od prosle sezone ,Ja ne ocekujem nista .Po mom misljenju bolje je i ne dovoditi igrace ,vec dati sansu mladim igracima.5-6 mesto nam je zagarantovano.u svakom pogledu.Ako uprava nepruzi sansu ove sezone Guduricu,Kaplanovicu,Cvorovicu ,Rebicu i Tejicu..smatracu to kao iskreni navijac velikim neuspehom.Dati sansu Katicu ,vezeru promasenoj investiciji a ne Kaplanovicu po meni bice to porazavajuce.Citam na pojedinim forumima kako pojedini komentarisu da Kaplanovic ,nije jos za prvi tim Zvezde.Ja im ovom prilikom odgovaram da oni veze nemaju o kosarci .Decko je ekstra potencijal i treba mu dati sansu da stekne iskustvo,kad ce ako ne ove predstojece sezone.Odgovorno tvrdim da bi ovaj momak na poziciji 5 ,iako mu je mozda prirodnija pozicija 4 ,vise pruzio nego Katic koga bi oterao ,zajedno sa Dragicevicem i Lipovijem,a da zaboravio sam i DRa ,NEKI IH ODVEDE U lABORAL .Crnogorski lobi ,je dosta uticao na neuspeh Zvezde ,jer su uvalili DRa,SMRa.

Reply
Luka јул 10, 2014 at 14:30

Odlično smo prošli, da se ne lažemo. Problem je što Čović najavljuje svaga par pojačanja, a to znači da većina igrača ostaje. O treneru ne vredi ni trošiti reči…

Reply
sladajac јул 10, 2014 at 13:37

Ako ostane Radonjic mozemo da dovedemo i Parkera, Dzejmsa, Karmela opet nista nejcemo osvojiti. Odlazi MRCO!!!…

Reply
Sasa јул 10, 2014 at 13:25

I nas nekad sreca da pogleda,daleko od toga da nam je grupa laka ali sobzirom da smo mogli u nenormalnu C grupu ovo je premija! Naravno uz par pravih pojacanja!!! Kaze predsednik Olimpijakosa da mu je nadraze sto ce igrati sa Crvenom Zvezdom 😀

Reply
Sladajac јул 10, 2014 at 13:23

Rivali po meri, lakse nego prosli put ali sve zavisi kakav tim cemo mi imati, i da ode ovaj sa Cetinja!!!…

Reply
silb majstor јул 10, 2014 at 18:20

tim moze da bude samo gori i od ovog nesretnog

Reply
Delije Niksic јул 10, 2014 at 13:22

Dobili smo jednu prilicnu izjednacenu grupu u kojoj Moze svak svakog da dobije.utakmice sa olimpijakosom bice spektakl.valensija ce biti slabija nego sto je bila ove sezone,ali opet to je dosta dobra ekipa.laboral smo vec pobjedjivali,nisu neka Velika ekipa.galatasaraj je izuzetan tim sihurno bolji od laborala.i na kraju ovaj neptunas koji je nepoznanica,ali mislim da nece imati sanse za prolaz.jos je rano pricati u sansama za top 16,jer ce to zavisiti od naseg rostera vidjecemo ko ce nas pojacati,ali sigurno imamo cemu da see nadamo.dobro je kad smo izbjegli grupu c.

Reply
Кокс звани Вокс јул 10, 2014 at 13:17

Појачања и тренер=ТОП 16!
То је то,јако просто 🙂

Reply
josif јул 10, 2014 at 13:08

Jako teska grupa!Dve spanske ekipe,super jaki Galata i Olimpijakos uz Neptunas koji je cista nepoznanica.Puno zavisi kakav cemo tim imati.Pozz.MKD

Reply
Slavisa Stojanovic :) јул 10, 2014 at 13:08

Po meni, dobili smo najbolju grupu! Svako svakog moze da dobije, sto znaci da cemo se dobro pojacati jer objektivno imamo sanse da idemo dalje, a grupa opet nije prejaka da te demotivise. Ocekujem prolaz u TOP16 i radujem se mecevima sa izuzetno jakim ekipama iz grupe C. I NAPRED ZVEZDO!

Reply

Leave a Comment