Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јокић: „Ово је најбоља провера, идемо на победу“

Црвена звезда ће од 18 часова играти пријатељску утакмицу против Генка. Белгијском тиму ће то бити уједно и генерална проба пред почетак шампионата, док је нашим играчима само још једна у низу утакмица које су планиране за летње припреме.

Милан Јокић истиче да је умор међу играчима присутан, али да су сви концентрисани на утакмицу и спремни да пруже оно што Лалатовић од њих и очекује.

– Имали смо 10 дана тешких припрема у Словенији, прошли смо кондиционе тренинге са Стајковцем. Сад смо дошли у Белгију, играмо две пријатељске утакмице против Генка и Мехелена. Уморни смо доста и од пута, и од тренинга, али покушаћемо да изађемо и да победимо – не оставља дилему Јокић, који истиче да припреме подноси добро, и да нема простора за жалбе.

– Подносим добро, сви подносе добро. Морамо, не смемо да се жалимо. Јесу тешки тренинзи, али овај део базичних припрема мора да се прође. Чињеница је да већ 19, 20 дана нисмо имали ниједан слободан дан. Тренирамо пуном паром, и кондиционе тренинге, и рад са лоптом, теретана… Стварно се одлично ради – каже Јокић.

Утакмице против Генка и Мехелена спадају у јаче, иако ће бити одигране у фази припрема. Лига у којој ова два клуба наступају је веома јака, и са те стране ће фудбалери Црвене звезде имати противника по мери.

– Ово је у принципу најбоља провера коју ћемо имати, може се рећи и да је „генералка“, и пробаћемо да изађемо максимално озбиљно, и да забележимо победу – рекао је Јокић.

Повезане вести

2 comments

MILAN KG јул 16, 2014 at 17:24

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/256212/Bosancic-dolazi-da-severu-dokaze-da-je-za-Zvezdu Kome covek da se dokazuje olosima i kriminalcima poput Bogdanovaili kao sto je bio pokojni Dunjic!!! reketas,narko diler krimos!!!!! kriminalci medju navijacima vode klub!!!!!! zato smo tu gde smo ugradjuju se u procente od prodaje vode politiku zato cemo da se ugasimo ako se nesto ne promeni!!!

Reply
NemanjaSRB јул 16, 2014 at 17:56

Brate ja ne znam ko je bio to toliko protiv njegovog dolaska, svi znamo da bi nam bas dobrodosao jer zna fudbal covek. I nemoj da se palis sa ovakvim naslovima po novinama..msm da ne treba ponavlati o raznim portalima i novinama sta rade protiv nas.
Ok je to da se treba promeniti ali se ugasiti sigurno necemo!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment