Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ковачевић: „Генк одлична провера“

Фудбалери Црвене звезде ће, другог дана боравка у Белгији, одиграти припремну утакмицу против Генка.

Иако су фудбалери у тешкој фази припрема и иако им недостаје свежине, нико ни не помишља да не пружи максимум против белгијског тима. Александар Ковачевић је један од фудбалера од којих се увек очекује много трчања и агресивности на средини терена.

– Прошли смо заиста тешке припреме, мислим на претходних 10 дана у Словенији. Нама је у циљу да се што боље спремимо и што спремнији дочекамо првенство. Дошли смо у Белгију да одиграмо две тешке утакмице. Генк игра квалификације за Лигу Шампиона, увек је у врху белгијског шампионата, и за нас ће то бити одлична провера. Слично важи и за Мехелен, очекујем две добре утакмице, које ће нама много значити – сматра Ковачевић.

Ковачевић је против Крке постигао прелеп погодак из велике удаљености. Како и сам каже, осећа се добро, и прија му начин рада Ненада Лалатовића.

– Заиста је добро, тражи од нас да играмо пресинг на половини противника, што нама много значи, имамо више простора за игру и за напредак. Поготово нама млађима то много значи, сигурно је да ћемо са њим напредовати – каже Ковачевић.

Повезане вести

Leave a Comment