Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

НИС и Звезда за угрожене у поплавама

НИС у сарадњи са Фудбалским клубом Црвена звезда организује хуманитарну акцију „Ти си наш лик“ ради прикупљања новчаних средстава за помоћ угроженима у недавним поплавама.

Помоћ се прикупља преко интернет апликације којој се може приступити на адреси http://tisinaslik.nis.eu.Процедура је једноставна. Сваки посетилац на самом сајту може одабрати ФК Црвена Звезда, а потом и број дреса спортисте на којем жели да се налази његова фотографија. Затим, слањем СМС поруке на број 9001 по цени од 500 динара, добија се код који треба унети на сајту и постави се фотографија која ће се наћи на новим дресовима фудбалера за сезону 2014/15 године.

Више информација о акцији и постављању фотографија може се наћи на интернет адреси апликације.

Акција је почела 15. јула и трајаће до 14. августа. Прикупљена средства се уплаћују на динарски рачун који је Влада Србије отворила за помоћ угроженима од поплава.

Одмах након првих информација о поплавама, заједничком и брзом реакцијом компаније и запослених су издвојене  донације у гориву, пијаћој води, неопходној опреми, храни, хигијенским средствима и новчаним прилозима. Трошкови НИС-а у вези са поплавама износе око 5 милијарди динара.

Повезане вести

Leave a Comment