Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Вилијамс МВП другог кола АБА лиге

Плејмејкер Црвене звезде Маркус Вилијамс најкориснији је играч друге рунде такмичења у регионалној АБА лиги. Сакупио је 29 индексних поена и показао да ће бити моћно оружје београдског тима у походу ка трофејима.

Навијачи црвено-белих су претходног лета били у еуфорији када је потврђено да ће Вилијамс потписати уговор са јединим учесником Евролиге из Србије, а Маркусу није требало много мечева да покаже каквим кошаркашким репертоаром располаже. У убедљивој победи против Цибоне у Загребу резултатом 88:64, за само 21 минут у игри нанизао је 19 поена, 11 асистенција, шест скокова и једну украдену лопту, уз врло добар шут (тројке 4-3, двојке 6-3, слободна бацања 4-4) за индекс 29 и признање за најкориснијег играча другог кола Јадранске лиге.

Звезду већ у суботу очекује нови меч у регионалном такмичењу. У Београд стиже Олимпија, која попут црвено-белих има максималан учинак од две победе, па ће то бити довољна позивница за навијаче да првог дана викенда од 21 час испуне трибине и уживају у новим мајсторијама Вилијамса, Марјановића, Митровића, Калинића, Цирбеса, Блажича, Џенкинса, Јовића и дружине.

Повезане вести

Leave a Comment