Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Са нама се може све што се пожели

Креативни тим Црвене звезде Телеком је током Евролигиног дана за медије направио прегршт занимљивог материјала. Мали део свега тога сте већ били у прилици да видите на друштвеним мрежама КК Црвена звезда Телеком, а још много атрактивних интервјуа ћемо вам презентовати у наредним данима.

Први у низу је интервју са Чарлсом Џенкинсом. Звездин бек је по обичају био врло инспиративан, а током разговара се и сјајно забављао. Да ће прича бити више него интересантна доказ смо добили већ након првог, уобичајеног питања: „Како си?“. Чарлс је дао потпуно неочекиван одговор. И то на српском и све нас насмејао до суза.

Џенкинс је говорио о новом Звездином тиму, одличној сарадњи коју има са тренером Радоњићем, а највише је причао о Маркусу Вилијамсу са којим се веома брзо спријатељио. Шале су саставни део њиховог дружења о чему је посведочио и Џенкинс:

– Маркус уопште нема личност, досадан је и стално је на телефону – кратко је застао Чарлс после шале на рачун Вилијамса и уз препознатљив осмех и у озбиљнијем тону додао.

– Он је кул, са Западне је обале, сличан је Демаркусу. Знао сам доста о њему пре него што је дошао у Звезду, гледао сам га још у средњој школи где је имао сјајне утакмице. Заиста је добар и занимљив момак, имамо много заједничких интересовања ван терена, као што су на пример патике.

Чарлс је на духовит начин прокоментарисао и Вилијамсове тетоваже:

– Знате, постоје луксузни аутомобили и на њима нема никаквих налепница. Волим да му кажем да сам ја луксузни ауто, а он је један од оних старих аутомобила препуних налепница.

Чарлс је на крају интервјуа имао јасну јасну поруку за све навијаче Црвене звезде:

– Са нама се може све што се пожели – и то на чистом српском језику и тиме је послао најбољу могућу позивницу за долазак на меч првог кола Д групе Евролиге против Галатасараја у четвртак 16. октобра од 20 сати и 45 минута у Комбанк арени.

Комплетан интервју са Чарлсом Џенкинсом можете погледати на овом снимку:

Повезане вести

2 comments

milpar окт 14, 2014 at 11:00

Bravo Čarls, najbolji stranac koji je igrao u Zvjezdi! Uz Borisa Savovića.

Reply
БруталноРеалан окт 14, 2014 at 19:30

Требињац па странац? А чуш..

Reply

Leave a Comment