Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„RANCCO“ облачи црвено-беле

Чланови стручног штаба Црвене звезде Телеком ће почетак нове сезоне у Евролиги дочекати у новом руху. И то буквално. Реномирани произвођач мушких одела „RANCCO“ у будуће ће водити рачуна о изгледу тренера црвено-белих, а нова одела биће спремна за први евролигашки дуел са Галатасарајем.

543b9efd6e69eLU5Z5980_mmedia    Дејан Радоњић и његови сарадници пре пар дана су били у прилици да пробају део конфекције „RANCCO“ и били су више него задовољни оделима које ће носити ове сезоне:

– Врло је важно да се током утакмица, које увек за чланове стручног штаба носе много узбуђења, осећамо комотно. Одела „RANCCO“ су врхунског квалитета, модерно су дизајнирана и веома су пријатна за ношење. Када је реч и о естетском моменту, морам да признам да сви чланови стручног штаба у „RANCCO“ оделима изгледају веома елегантно – поручио је Небојша Илић тим менаџер Црвене звезде Телеком.

Сарадња између КК Црвена звезда Телеком и модне линије „RANCCO“ неће се ограничити само одевањем чланова стручног штаба. Наиме, „RANCCO“ ће водити рачуна и о изгледу играча и менаџмента клуба, а покренуће и своју посебну Звездину пословну линију која ће подразумевати специјално дизаjнирана одела, кошуље, кравате, машне, манжетне, значке…

Бенефите од сарадње Црвене звезде и модне линије „RANCCO“ имаће и власници сезонских карата, јер сви они који су прибавили годишње улазнице имаће попуст на куповину одела, кошуља и осталих конфекцијских производа у износу од 10 одсто.

– Велико нам је задовољство што смо успоставили сарадњу са КК Црвена звезда Телеком. Пре свега, желимо да подржимо српски спорт и наше спортисте, а уверени смо да ће уз бренд какав је Црвена звезда и „RANCCO“ бити још препознатљивији на тржишту. Звезда ове сезоне представља Србију у Евролиги и зато ћемо се максимално потрудити да црвено-бели изгледају врло елегантно и препознатљиво у читавој Европи. Сигурни смо да ћемо у томе бити веома успешни јер креирамо врхунска одела од најквалитетнијих тканина – изјавила је Галина Мадов, сувласница модне куће „RANCCO“.

Модна линија „RANCCO“ основана је 2003. године, а њихова одела можете пронаћи у три луксузно опремљено продајна објекта (два у Кнез Михајловој улици и један на Тргу Николе Пашића).

Повезане вести

1 comment

Mladja окт 14, 2014 at 15:59

Dobio si odelo samo jos da promenis te tvoje braon cipele …6. sezonu za redom ih nosis , maler su !!!

Reply

Leave a Comment