Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Чувањем Арене чувамо Звезду

За меч између Црвене звезде Телеком и Галатасараја у првом колу Д групе Еволиге влада огромно интересовање. У прилог томе сведочиле су и велике гужве током дана на билетарницима по читавом граду где су навијачи у редовима стрпљиво чекали да купе карте. Чињеница да је дуел између црвено-белих и тима из Истанбула проглашен дербијем кола од стране Евролиге јасно је да се у Комбанк арени очекује још један кошаркашки спектакл.

Почетак утакмице која је на програм у четвртак 16. октобра заказан је за 20 сати и 45 минута, а капије наше највеће дворане биће отворене два и по сата раније, дакле већ од 18 сати и 15 минута. Као и у досадашњим утакмицама које је Црвена звезда Телеком играла на европској сцени и овог пута биће спроведене опсежне мере безбедности, па зато позивамо све навијаче да у дворану дођу раније како би се избегле гужве.

На улазима у Комбанк арену биће организована ригорозна контрола, а одузимаће се сви тврди предмети и ситан новац. На свим улазима биће постављене провидне кутије Црвеног крста па ће све кованице бити дониране у хуманитарне сврхе.

С обзиром да је Црвена звезда Телеком претходних година у еврокуповима платила бројне казне, апелујемо на све навијаче да навијају фер и спортски, без вређања противника, убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера или пиротехничких средстава. Евролига је у значајној мери пооштрила дициплински правилник и сваки и најмањи инцидент могао би скупо да кошта црвено-беле. Такође, молимо навијаче да не уништавају инветар Комбанк арене и да не ломе столице јер сва штета која буде начињена доћи ће на наплату на адресу клуба. Из тог разлога још једном позивамо навијаче да покажу одговорност и љубав према Црвеној звезди и по ко зна који пут направе амбијент за памћење.

Повезане вести

2 comments

pera окт 15, 2014 at 07:25

Ja bih ovo ovako rekao. Ne trebaju nama nikakva upozorenja jer smo mi navijači koji vole svoj klub. Neće biti nikakvih gluposti na utakmici jer mi dolazimo da podržimo Zvezdu a biće nas barem 20000. Niko normalan neće propustiti ovu priliku da je na licu mesta. Bićemo sigurno 6 igrač na terenu koji dobija utakmicu.

Reply
Sedou окт 15, 2014 at 00:25

Ne smemo da dozvolimo da zbog hira pojedinaca klub ispasta. Prosle sezone smo kaznjeni ukupno sa vise od 30 000 evra. Svaki dan treba apelovati na navijace da se ne koriste laseri i da se ni slucajno ne ubacuju predmeti u teren. Ako neke vidi nekoga pored sebe da pokusava da ubaci nesto u teren ili da koristi laser neka ga spreci kako zna i ume. Ako ima takvih pojedinaca koji ne mogu da shvate kako se podrzava klub onda im treba zabraniti da ulaze u Arenu.

Reply

Leave a Comment