Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почиње продаја мајица КК Црвена звезда

Потражња за артиклима КК Црвена звезда најразличитије врсте била је огромна. Клуб је чврсто решио да удовољи жељама навијача и од утакмице са Галатасарајем кренуће са продајом првих производа.

Наиме, у Звездином „FAN STORE“ на северној страни Комбанк арене на нивоу 200 моћи ће да се купе мајице са апликацијама КК Црвена звезда и то по врло приступачној цени од 990 динара. Ово ће бити први контигент мајица, а током сезоне асортиман робе са обележјима КК Црвена звезда биће још богатији. Такође, у четвртак ће у продаји бити навијачки шалови и маске за мобилне телефоне.

Што се тиче мајица, у почетној понуди биће мајице са познатим навијачким слоганима попут: „Јака Блажич, јака Звезда“, затим и мајица са европским рекордом у броју гледалаца на једној кошаркашкој утакмици 24.232 уз поруку да нико Звездо нема то што имаш, као и специјална мајица за Евролигу…

Позивамо Вас да у четвртак дођете у Комбанк арену, подржите Звездине кошаркаше на старту Евролиге и као успомену на дуел са Галатасрајем купите мајицу са неком од апликација КК Црвена звезда.

Повезане вести

3 comments

cz окт 15, 2014 at 14:05

Kao sto je neko vec napisao ovo je odlicno,marketing kluba je na vrhunskom nivou.Prestavljaju se sponzori,rade se mnoge akcije kako bi se kupile sezonske pa cak i sami igraci nam ih donose na vrata,razni popusti,a ove majice su nesto fenomenalno.Jaka je ljubimac navijaca,nastao je i taj slogan Jaka Blazic-Jaka Zvezda i sigurno ce svaki navijac zeljeti da ima bar jednu od ove tri majice,rekordna posjeta, zaista sam odusevljen,a vidim da ce izlaziti i nesto novo.Sve imamo,samo da krenu i rezultati na terenu i titule i to bi bilo to,digli se sa dna.A ne smijemo zaboraviti i da veliki prihodi dolaze sa nase strane i ako zelimo jos jacu Zvezdu,dobre igrace i Evroligu svake godine moramo klupu da pomognemo,medjutim situacija u Srbiji uopsteno na Balkanu je takva kakva je,a i sport kod nas je na najnizem mogucem nivou pa i kada zelis nesto da postignes,kao mi,uvijek ce se neke suparnicke strane naci na putu da te sprijece u tome.Ali da ne duzim,SVI U ARENU! I da se navijaci napokon odazovu,ne samo po pitanju ovog takmicenja vec i Aba lige i domaceg prvenstva.

Reply
pravi a ne placeni zvezdas окт 15, 2014 at 13:13

da je srece i para pa da svako ko udje kupi po jednu majicu pa da stvarno arena bude crveno bela.

posle ovog sinoc stvarno je potrebno da ide slika u svet da smo normalni i da moze nesto da prodje bez problema, ali cisto sumnjam uvek se nadje neka budala koji je uvek hrabar u masi i da pokvari dogadjaj za vecinu normalnih navijaca.

Reply
Sedou окт 15, 2014 at 00:27

Odlican potez kluba koji moze da donese dodatnu zaradu. Kupili mo ulaznice za nivo 400 seve, nadam se da ce nam dozvoliti da kupimo majice. Ja sam resio da uzima ovu u sredini, za pocetak! 😆

Reply

Leave a Comment