Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рајковић: Навијачи ће уживати у лепом фудбалу

Још два дана остало је до утакмице коју сви у црвено-белом табору жељно ишчекују. Дерби 12. кола између Црвене звезде и Чукаричког изазива доста пажње, а наши фудбалери се увелико спремају за мегдан са „брђанима“.

Ова утакмица ће бити велики испит и за младог голмана Црвене звезде, Предрага Рајковића, који је у досадашњем делу сезоне примио само четири гола.

– Чукарички је добра екипа, одлично уклопљена јер је чини доста младих, а квалитетних играча, и неколико искуснијих. Миросављевић, Матић, браћа Срнићи, Стојковић, све су то одлични играчи, и очекујем веома тешку утакмицу. Верујем, ипак, да повољан резултат за нас неће изостати, уколико поновимо игру из првог полувремена против Рада. Мислим да је та утакмица показала да подижемо форму, и тај тренд треба да се настави и после Чукаричког – рекао је Рајковић, који је задовољан својим учинком ове јесени.

10394130_769862359741329_8719705962330987575_n

– Презадовољан сам, заиста, пре свега минутажом. Што се учинка тиче, нисам могао ни да сањам да ћу после 11 утакмица примити само четири гола. На мени је да наставим да радим, има простора за напредак, а надам се да ће Црвена звезда и убудуће примати овако мало голова.

Рајковић такође сматра да је неупоредиво лакше играти уз подршку са трибина, и позива навијаче да у суботу заузму своје место на трибини, и уживају у лепом фудбалу.

– Верујем да ће бити пуно навијача у суботу. Искрено, то нам доста помаже, када имамо некога ко ће да нам помогне у сваком тренутку. Најбоље се осећам када је север иза мене, и када и мени, али и екипи даје ветар у леђа. Знам да ће тако бити и у суботу – рекао је Рајковић.

Повезане вести

Leave a Comment