Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Планић: Част је дати гол на Декијевом опроштају

Утакмица против Удинезеа је остављена у прошлости, и у табору црвено-белих увелико се размишља о наредном противнику у првенству.

10377533_838489519545279_7114986936395190941_nЦрвена звезда ће у суботу гостовати у Крагујевцу екипи Радничког, а стрелац јединог гола против Удинезеа, Богдан Планић, нада се позитивном резултату.

– Морамо пре свега на психолошком плану да се дигнемо после кикса са Чукаричким на Маракани. Надам се да ћемо у томе успети јер немамо више права на кикс. Циљ нам је да добијемо ове три утакмице до краја јесени, и надамо се неком киксу нашег ривала, али, пре свега је битно да ми забележимо све три победе – јасан је Планић.

Звездин штопер је истакао да му на плану самопоуздања значи гол који је постигао, као и да је почаствован што је играо са играчем као што је Дејан Станковић.

– Велика нам је част што смо део генерације са којом се Дејан Станковић опростио од фудбала. Већином су на терену били клинци, они су можда тек рођени кад је Дејан играо за Звезду, и верујем да нису ни сањали да ће играти заједно са њим. Велика је ствар играти са Дејаном Станковићем. Осећај је феноменалан, а част ми је и да сам постигао погодак на његовом опроштају. То је такође велика обавеза да радимо што боље и да до краја добијемо ове три утакмице – рекао је Планић, који је против Удинезеа наступао на позицији десног бека.

– Играо сам бека и раније, не често, али сам играо. Но, као што сам и раније говорио, шта год шеф да тражи од мене, ја ћу испунити. Битно ми је да играм, а мање је битно коју позицију – рекао је Планић.

Повезане вести

Leave a Comment